CHILL EVENING

img_1460.jpg

img_1461.jpg
Bilder lånade ifrån bästa Alices blogg Topp här 

Godkväll på er vänner!

Jag har nyss kommit hem ifrån en dag med mamma & brorsan & sedan hängt på kontoret & planerat samarbeten som kommer upp snart. Theo är hemma med sin kompis så jag har agerat morsa & lagat pasta till dem, gått promenad med Dino & nu ska jag sätta mig ner och fortsätta jobba & sedan städa undan lite på nedervåningen.

Det blir en chill hemmakväll ikväll för omväxlingens skull. Jesus vad jag har flängt runt på middagar, långa luncher som går över till fika på någon uteservering med vänner men nu känner jag endast för att stanna hemma och ta det super lugnt.

Ha en super onsdags kväll nu, puss <3

4 reaktioner på “CHILL EVENING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *