COCO CARMEN

coco carmen 14

coco carmen 15

coco carmen 2

coco carmen 3

coco carmen

coco carmen 6

coco carmen 5

coco carmen 1

coco carmen 12

img_1481.jpg

coco carmen 11

coco carmen 10

coco carmen 7

coco carmen 8

coco carmen 9

coco carmen 13
Gårdagens lunch m mama & Olli på Coco Carmen 

Godmorgon!

Igår drog jag med dessa ovan för att käka lunch på mammas favvo ställe i stan, nämligen Coco Carmen som ligger på Östermalm. Vi är ju uppvuxna i det området så det var tydligen alltid mamma & pappa gick när de var tillsammans. De bodde då i en lägenhet ca 20 meter bort och nu bor Oliver ca 150 meter därifrån haha.

Kan varmt rekommendera Coco Carmen på Banergatan 7 om ni är i närheten. De har super gud husmanskost med allt ifrån en SVINGOD ostpaj, toast skagen, GI-rätter, kött, fisk osv… 🙂

Jag vaknade ganska tidigt imorse & gick ut på en liten kort promenad med Dino och ska sätta mig & jobba undan innan det är dags att börja filma 🙂 Idag ska det målas här hemma så dags med jobbhandskarna på hehe. Efter det ska jag fota för ett samarbete & förhoppningsvis hinna filma en till Youtube-video.

PUSS <3

8 reaktioner på “COCO CARMEN”

 • Josefin skriver:

  Wohooo, så kul att du börjat med videos! De är ju superproffsiga dessutom, me like ???

 • Nina skriver:

  Hej Bianca. Jag lyssnar just nu på ”Tankar med” där du medverkar och har även sett Wahlgrens värld (älskarrr). Jag ville bara höra av mig till dig och säga att jag är så tacksam över att du pratar om din relation till din mamma och din familj så öppet. Båda det positiva och det negativa. Det är så modligt och så jävla viktigt att ta bort skammen från att prata om famljeproblem. Vi har det alla och det är så viktigt att inte hålla det inom sig – då blir det bara värre. Du bidrar till att göra det lättare. Och du är en inspiration i övrigt också, på alla sätt. Ville bara säga det till dig. Puss och kram fina du <3

 • Julia skriver:

  Hej Bianca! Ville bara säga fan vilken bra podd du gjorde med Daniel, gillar att du är så ärlig och öppen, du hjälper så många människor med olika saker.
  Jag hade en pojkvän som jag var tillsammans med i 5 år, jag var så kär och tänkte att han var den jag skulle gifta mig med, skaffa barn med och göra allt det där med, vi pratade jämt om det.
  Vi hade väl lite problem, och bråkade en del men han gjorde slut, han gjorde slut på riktigt denna gång och fy vad jag var förstörd. Jag skämdes till och med, för att vi var det paret som skulle hålla ihop utifrån allas perspektiv. Är inte det sjukt?
  Så fint att du kan prata om det och hjälpa andra som har svårt med att komma över en kille eller som mår dåligt över relationer. Du är bäst och hoppas att du mår bättre dag för dag <3

 • Krister skriver:

  155 KR FÖR EN DAGENS? Galet dyrt.
  Betalade ni för maten eller äter ni gratis pga reklam på bloggen tex?

 • Johanna skriver:

  Vart kommer den vita skjortan ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *