MY WEEK THROUGH MY PHONE

I söndags ringde min kompis Siri mig & frågade om vi skulle hitta på nåt. Det blev invigning i hennes nya lägenhet 🙂 Jag köpte med mig lite smått & gott och sedan satt vi ute på hennes altan tills det blev mörkt och prata om allt mellan himmel & jord 🙂

Måndag och ny vecka som började tidigt på kontoret hos Tourn.

Varje måndag serverar de en super trevlig frukost i köket så jag passade på att gotta ner i mig i lite yoghurt med bär & en avokado macka för dagens första möte med chefen för Tourn & en ekonomi tjej 🙂

Sedan satte jag mig ner med resten av gänget vid det runda bordet som är en del av kontoret. Här sitter alltså alla säljarna på Tourn och lite då och då snor jag någons plats och sätter mig där själv hehe.

När det blev dags för lunch drog vi 4 stycken ifrån Tourn på lunchmöte på Strandvägen1 för att planera inför en stor plåtning vi har snart inför ett design samarbete som jag har som lanserar i höst…. 🙂

 

Hade på min min nya favvo tröja ifrån Na-kd.com här (adlink)

Det är verkligen så snyggt inrett på Strandvägen1 🙂

Jag tog in deras räksallad men tror fanimig jag är allergisk mot räkor för min mage var KAOS efteråt hehe :/

Efter lunchmötet åkte jag snabbt hem för att filma synkar för kamerateamet 🙂

img_1461.jpg

Åkte sedan tillbaka in till stan för att möta Alice & Maja på en uteservering på Strandvägen i solen, så mys!

Dagen avslutades senare på Thai House med Benji & Saga för lite middag, deras rödcurry med kyckling är magisk! Efter middagen drog jag hem till Jacob & Melina för chillkväll, jädrans soft måndag nu när jag ser tillbaka på den haha 🙂

Det blev Tisdag & jag började dagen med en grön smoothie. I min har jag avokado, banan, spenat, citron, vatten, mango & ingefära.

Efter min lilla smoothie frukost kom teamet samt en del av produkten för ”Wahlgrens Värld” hem till oss för veckans möte där vi planerar lite vad som är intressant att filma & planera veckorna framöver.

Samma dag hoppade jag in i frystuben som var på -160grader! Det är mega poppis bland typ varenda hollywood celebritet & idrottare runt om i världen och har precis kommit till Sverige. Man hoppar in i den frusna tuben i underkläder och står där och fryser i 3 minuter och efteråt mår man suuuuuper!

Det är även perfekt för viktnedgång, tydligen så är detta P E R F E K T att hoppa in i innan eller efter ett träningspass då man förbränner as mycket mer & musklerna verkligen kommer fram tack vare tub. De säger att detta är det nya ”anabola steroider” fast helt naturligt.

Det ska ”bota” depression & göra att man blir mycket piggare, har mer energi, klarare i hjärnan & allmänt gladare. Detta kände jag verkligen av efter mina 3 min kan jag lova! Botar även stress & ger en fräsch känsla i kroppen.

Perfekt för dig som är stel, har muskelproblem eller har grov träningsverk.

Huden ska tydligen bli fantastisk och sååå mycket mer som jag inte kommer ihåg nu hehe.

Efter mitt lilla möte med tuben så tog jag & teamet oss till Mocco för lunch. Jag ääääälskar deras ”Mocco Nyttig” på deras meny, den är verkligen så god och mättande.

Åkte sedan hem för lite ombyte för kvällen slutade med middagsevent med Tommy Hilfiger som Awa höll i 🙂

Vi fick känna & klämma på Gigi Hadis kollektion för Tommy Hilfiger som släpps i höst men vi fick tyvärr inte ta några bilder på plaggen. Det serverades en grym tre-rätters middag & jag hade turen att sitta brev Lisa Olsson & Amanda Winberg och vi hade ett riktigt tjejsnack hela kvällen, love it!

Hoppas ni tyckte var kul att läsa 🙂 Jag har haft en grym vecka med väldigt mycket jobb och mer kommer det bli! Har riktigt hektiska veckor framöver men det är bara att kötta på!!

Dags att fortsätta denna dag, puss <3

15 reaktioner på “MY WEEK THROUGH MY PHONE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *