STOCKHOLM

20140602-Stockholm-Sweden-0150-1080

Det blev inget bloggande igår, såklart pågrund av det hemska attentated som skedde fredag eftermiddag. Jag tror jag fortfarande är lite i chock, att dessa hemskheter nu tog sig till min hemstad Stockholm. Kan fortfarande inte förstå att människor kan vara såhär kalla och göra dessa ohumana handlingar mot oskyldiga djur & människor.

Mina tankar går djupt till de drabbade offren som förlorade sina liv i fredags samt deras anhöriga som sörjer just nu. Jag är bara så extremt tacksam att jag själv är okej samt alla mina nära & kära!

Att se och känna skräcken som la sig över Stockholm i Fredags var förjävligt och ännu mer sorgen dagen efter, men jag skickar ut ett STORT TACK till hela polisstyrkan samt brandkår, vakter, ambulans, sjukhuspersonal etc… Det var ni som fick oss alla att känna oss trygga tillslut <3

Jag satt själv med min kompis Melina på Biblioteksgatan när detta hände. Vi trodde det var ett skämt först när telefonen började plinga och ingen av oss förstod riktigt vad som pågick. Sedan såg vi mer och mer folk komma samlandes ifrån Sergel håller mot där vi var, folk kollade i skräck åt ett och samma håll. Helikoptrar flög överallt och sedan började alla rykten om skjutningar överallt, nya bombhot och att en man gick lös med pistol och sköt hejvilt.

Jag gick snabbt upp till kontoret som bara ligger några meter ifrån Biblioteksgatan och höll mig där tills allt lugnat ner sig. Såg gatorna bli avspärrande, hörde polisen ropa ut alla skulle försöka ta sig hem eller stanna inomhus. Stockholm var verkligen tomt och helt tyst i fredags. En sorglig dag för vår stad och dess invånare.

<3

13 reaktioner på “STOCKHOLM”

 • Hanna skriver:

  Ja det var tur att du tog bort din instabild av Chanelväskorna igår..

 • Axel skriver:

  Jag är chockad och är så rädd att De kommer hända igen, vill inte låta mina föräldrar eller syskon gå någonstans, vill bara typ stänga in oss i vårat hus haha. Jag vet att man inte ska gå runt och vara orolig men de är svårt när något sånt här har hänt så nära där vi bor

 • Hedda Söderberg skriver:

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 • Bella skriver:

  Usch asså. Förstår inte hur sådana människor tänker! Har man inget hjärta? Fy

 • Irene skriver:

  Hemskt!

 • Helene skriver:

  Tusen takk for at du også nevner hunden som ble så brutalt drept❤️Her i Norge brukte en av tabloidavisene bildet av hunden kun for å selge aviser (bildet viste involler osv!) Respektløst og ikke minst fryktelig å se. Sender gode tanker til Sverige. Vi må aldri la terroristene vinne!

 • kajsa skriver:

  Förlåt om jag inte pratar om det ämne du har tagit upp på ditt inlägg här. Såg att du frågade om lite tips till din youtube kanal. Skulle vara kul om du gjorde en video där du visade bilder när du och dina syskon när ni var små och även berätta vad ni gjorde just på denna bild osv.

  Skulle vara roligt att se bilder på mini Bianca 🙂

 • Sanna skriver:

  Hur får man ett bättre liv Bianca? 🙂
  Vill också kunna gå ut o äta ofta på restauranger oså som du :/ tacksam för svar!

  • Bianca skriver:

   Haha jadi 🙂 Det där är ju en definitions fråga från person till person. För mig är inte mitt liv bättre än ditt för att jag möjligen äter ute mer än vad du kanske gör. Jag uppskattar middagar hemma mycket mer än restaurang så enligt mig har vi exakt lika bra liv om vi pratar just äta ute vs äta hemma 🙂

   Jag tycker du ska göra exakt det som DU känner gör dig lycklig! Du kommer aldrig bli lycklig på riktigt om du ska följa mina råd eller göra som jag 🙂 Det där är ju helt upp till var och en liksom 🙂

   Så tyvärr har jag inget bra svar till dig, utan hitta det som gör dig glad för stunden så kommer du känna dig lycklig 🙂

   Sen om du vill äta mer ute så är ett bra tips alltid att lägga undan pengar till det 🙂

   Kram <3

 • Ulrika EHRENSTRÖM ocm skriver:

  Hej! Och tack för ett jätte roligt och bra program. Ni är så härliga och naturliga. Jag var ett stor fan av din mamma och pappa då jag var liten på 80 talet.
  Ni har så myckwt begåvning så kul att det går så bra för er allihopa!!!
  Däremot undrar jag vad du gör mid din söta dino när ni reser så mycket??? Vi var precis i miami 16dag gick på 6000kr på hund pensionat 2 mopsar!! Så jag brukar alltid undra vad ni gö av er söta hund???
  Kramar take care!!!

  • Bianca skriver:

   Hej!!

   Vi lämnar honom hos Benjamins bästa kompis Erik. Hans mamma och familj älskat att ta hand om honom och Dino älskar dem <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *