INSPIRERAD AV PÅSKEN

17c2c947-9c7e-48d6-80eb-b4b1b3f9a229.jpg

ae68438c-e018-4654-97db-d1c9d0b6661c.jpg

b6397ed4-2082-4470-af32-b4e154255231.jpg
Sweather from Zara 

Glad onsdag på er!!

Jag har haft typ stressigaste dagarna i mitt liv senaste med filmning, möten, intervjuer, fotografering etc… Det mycket jobb nu förutom bloggen så därför jag halkat efter lite. Men nu är filmteamet med mamma i Sälen så nu har har mer tid åt bloggen 🙂

Idag ska jag till en ögonklinik för att kolla så att synen är bra, jag drar ju nämligen till Västerås nästa vecka för en intensivkurs då det bannemig är dags för mig att ta körkort nu!!! Bara hoppas att jag klarar det… vore ju rätt segt att faila när man varit i Västerås i 2v för att endast plugga & övningsköra haha!

Efter syntestet ska jag jag träffa lite tjejkompisar och sedan vet jag inte riktigt mer vart dagen bär. Hörs senare med en NY YOUTUBE VIDEO som kommer ut idag <3

PUSS <3

13 reaktioner på “INSPIRERAD AV PÅSKEN”

 • Daniella skriver:

  Bästa vackraste snyggaste undrar vad man kan köpa sol brillorna i just love them !!!!!och glöm inte att det skulle vara jätte kul om du skulle ha en bloppis här på bloggen massor med kramar ciao Med vänlig hälsning Daniella

 • Johanna skriver:

  Lycka till med körkortet 🙂 kommer gå jätte bra! Västerås är en bra stad att köra i, oftast lagom med trafik & bra trafikskolor. Bor själv där 🙂

 • Karin skriver:

  Vilka fin foton på dig. Du är så vacker. Kram?

 • Amanda skriver:

  Riktigt snygg ögonsminkning! Passar verkligen ditt ansikte! 😀

 • Martina skriver:

  Jösses så vacker du är ! Du är en bra förebild för många och du verkar vara en superhärlig tjej !

 • Rebecca skriver:

  Vart kommer kappan du hade på dig idag på din snapchat ifrån?? Den var super snygg 🙂

 • Malin skriver:

  Å.. lycka till med körkortet! Det grejar de! 🙂
  Du och en viss Paris liksom ?

  Glad Påsk!

 • Emma skriver:

  Hej Bianca! Jag älskar din stil, så fin du är! Hade varit super kul om du la ut lite sminkvideos på din youtube hade varit så kul att se hur du gör! Lycka till med körkortet! Kram

 • Tilda skriver:

  ÅÅH! Makeuptutorial pleaase! Så snygg Bianca!!! Skulle själv vilja veta och lära mig hur du gjorde denna looken, love it! <3

 • Amanda skriver:

  Älskar tröjan! 🙂

 • Alltså ditt ansikte!!! Du är verkligen perfekt, jag äääälskar din hy och ditt smink är perfekt!!! Hur gör du?? Kan du smitta av dig lite?? Btw älskar verkligen din blogg och allt du gör!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *