NEW VIDEO UP

NY VIDEO UTE NU!!

Onsdag idag vilket betyder att en ny Youtube video nu är ute 🙂 Denna gången så visar jag er ”Whats In My Bag” där ni helt enkelt får se vad jag har i min väska på en daglig basis hehe! Svarar också på ”dagens fråga” som jag tänkte börja med om ni tycker det är kul.

Glöm inte att prenumera på kanalen också så ni inte missar något 🙂 Imorn ska jag filma en vlogg som förhoppningsvis kommer upp på söndag, lets hope!!

NU sitter jag på kontoret med Alice  och vi ska dra nu för att fika, eller ja, jag ska käka lunch och de andra ska fika hehe. Måste lära mig att äta tidigare luncher 🙂

PUSS <3

41 reaktioner på “NEW VIDEO UP”

 • Helena skriver:

  Tycker att det är sååå roligt att du äntligen kommit igång med Youtube! Kollar på varenda video så fort de kommer ut 😀

 • Malin skriver:

  Hej. Vad för färg har du på din IPhone 7 Plus? Är de Rosé gold. Eller guld? ?

 • Josefin skriver:

  Hej Bianca!
  Blir så vårinspirerad av din video! Kommer på mig själv att sitta och designa ihop sommaroutfits ibland haha, och i min stad är snön t.o.m kvar…

  Jag tänkte fråga dig en sak, om du inte vill ha ”reklam” så får du självklart säga till. Eftersom tappade din rouge i videon, och eftersom du säkerligen haft sönder några kompaktsmink-produkter genom åren så undrar jag om du vill testa en produkt från mitt UF-företag (Remake UF heter vi) . Jag och min kompis har nämligen skapat ett reparations-kit så att vem som helst kan laga sina trasiga sminkprodukter hemma, med skonsamma produkter. Vill du veta mer kan jag självklart höra av mig till någon mail du har. Jag vill hemskt gärna skicka dig något eller några kit, tänk att ha en lösning om du råkar tappa dit YSL brunpuder! Let me know om du är intresserad 🙂 Kram!

 • Isabella skriver:

  Hej älskar din blogg och jätte kul att du har börjat med youtube! Skulle önska att du inte hade musik i bakgrunden så ofta, utan istället få höra vad du säger tydligare, annars jätte bra kanal fortsätt med det du gör. Kram

 • Ellinor skriver:

  Kul video! 🙂
  Måste fråga om du vet vilket typsnitt du har på dina rubriker här på bloggen? Så stilrent och snyggt!!

 • Kate skriver:

  Snälla söta Bianca dina tänder är SÅ VITA. Blekte du dom på klinik ? Med 35 % blekningsmedel eller svagare. Snälla kan du svara på det.

  • Bianca skriver:

   Hej! Nej jag har aldrig blekt dem 🙂 De är nog naturligt vita! Kram

   • sara skriver:

    Hej Bianca, älskar din blogg. En sak jag reagerade på och jag hoppas du inte tar illa upp nu att jag frågar om men jag arbetar som tandläkare och du har ju varit väldigt öppen i diverse sociala medier om din bulimi. Detta tar oerhört mycket stryk på tänderna och jag möter ofta patienter som haft eller fortfarande lider av bulimi och deras emalj är nästan helt borta på vissa ställen och väldigt missfärgade så jag ställer mig väldigt frågande till att du kan ha så fina vita tänder. Men verkligen grattis om det är så, det är du rätt ensam om i så fall efter en sån sjukdom. Som sagt, mest nyfiken…

    • Bianca skriver:

     Hej! Ja jag har förstått att blir så, vet inte varför jag fortfarande har så vita tänder för jag har aldrig tandblekt dem. Men jag antar att jag har tur 🙂

     Kram

 • Sophie skriver:

  Like! Like! Like!
  Bor i Oslo med min lilla familj. Kolla min blogg så kan du läsa lite mer om du är nyfiken;-)
  Klem

 • stina skriver:

  Superbra video, dock liiite för lång

 • Ruzanna skriver:

  ÄLSKAR dina videos, så himla kul att du har kommit igång med youtube! 🙂 ♥♥♥

 • Åsa skriver:

  Du är så otroligt begåvad framför kameran, älskar dina vloggar! och din person, klockren humor, värme och energi! Du kommer att nå så låångt, sluta aldrig tro på dig själv. Stor kram FINA du

 • Thea skriver:

  Åh Bianca jag älskar att du börjat med youtube!

  Jag har en fråga när ni spelar in Whalgrens värld får ni göra om många ”scener” klipp eller flyter de bara på? När ni spelar in? Kan tänka mig att de tar en himla massa tid i och med att varje avsnitt är 45 minuter och de är drygt 10 avsnitt? Eller kör ni mest bara på?
  Sen vet du när programmet kommer ut eller är de inte satt ännu?

  Du är helt underbar! <3

  Kramar

 • Sara skriver:

  Halååå! Såå snygg mössa/keps! Men den finns inte på deras hemsida? Var de länge sedan du köpte den?

 • Hanna skriver:

  Hej Bianca,
  Gud vad taggad man blir för vår nu i den här videon!
  Men jag hänger inte med, vart kommer den snygga vita tröjan ifrån?

 • EMMA skriver:

  Så himla roligt att du börjat med youtube!! 😀
  http://www.nouw.com/emmaholen

 • Matilda Öster skriver:

  Hej Bianca! Visste du att om du använder en peeling för dina händer så behöver du inte använda din handkräm 20 gånger om dagen som du nämnde? 😉 jag är säljare för märket Marykay och säljer ett set som heter Satin Hands. Man blir babylen om händerna verkligen, finns i dofterna peach eller white tea&citrus!
  Om man inte gör peeling för händerna så ligger fortfarande smuts och döda hudceller kvar på ytan och då har din handkräm ingen möjlighet att gå in i huden och återfukta som du ska. Om du peelar händerna så ska det räcka med att återfukta händerna med handkräm två gånger om dagen, då Marykays handkräm återfuktar i upp till 10 timmar ?
  Tänkte bara berätta det så slipper du slösa på din handkräm, och du kommer garanterat bli mer len och mjuk om händerna om du börjar med det ?
  Älskar att du börjat med youtube, kram❤️

 • Anna skriver:

  Åhh älskar dessa videos ! Kollat på liknande i flera år

 • Jenny skriver:

  Hej fina! Är det rosa eller beigea skor du har från Nilsson? ? Kram

 • Elin skriver:

  Så kul att du har börjat med mer än ”bara” bloggen så man kan få se mer av dig!

 • Jennifer skriver:

  Åååh vackraste Bianca!! Älskar allt du gör!! Sluta aldrig vara dig själv för du är helt fantastisk!! Och din humor, haha!
  Så skönt att du är så ärlig och öppen, man känner igen sig så mycket och du är verkligen dig själv med allt, inte alls ytlig eller försöker spela någon annan <3

 • Rebecca skriver:

  Såg att någon hade kommenterat detta under videon också men tänkte passa på att fråga här, skulle du vilja göra en What’s on my IPhone? Hade varit väldigt intressant & se ifall du har några grymma appar att rekommendera! Kram!!

 • Thea skriver:

  Hej! Älskar dina videos, du är så rolig 🙂 Hoppas på en video där du visar hur du legger din makeup! Jag är också en ny läsare som hittat din blogg via YouTube och är från Norge 😀

 • Sanna skriver:

  Var är din rosa scarfs ifrån? SÅ snygg!! 🙂

 • Irene skriver:

  Wow älskar din video och rosa handväska. Kvinna 52 år!

 • Karin B skriver:

  Jag är nog den äldsta läsaren här. Men jag bryr inte om det. Du är fantastiskt inspirerande! Kanonfin väska, men så dyr. Jag borde bli bättre på att dricka vatten. Jag slarvar med det..

  Nu pågår en påsktävling på min blogg. Du kan vinna ett gint hudvårdskit från Decleor. Var med och delta!

 • Anna skriver:

  Hej Bianca!! Du nämnde i din video att du köpt väskan på NK i göteborg och fick 40% på den? Hur funkar det? Dom har ju inte rea på sådant eller har jag missat det? Eller kan man ”diskutera priset” eller hur funkar det haha! Nyfiken och är sugen på att köpa en så alla tips mottages!! Kram med vänlig hälsning Anna

 • Julia skriver:

  Hej!
  Super kul att du börjat med youtube 🙂
  Vill du länka tröjan?
  Vänliga Hälsningar

 • Tilda skriver:

  Ååhh älskar väskan! Är själv så sugen på en sån men får inte riktigt kläm på de olika storlekarna, det finns ju både nano och baby men på många bilder ser de nästintill lika stora ut! Den du har ser ut att va perfekt, vilken storlek är det??

 • Felicia skriver:

  Hej! Tycker det är väldigt roligt att följa din blogg och även dina youtube-videos! Väldigt bra! Såg att du håller på att öva inför körkortet nu, ett tips är att använda appen ikörkort. Gjorde det under min tid när jag pluggade körkort och tyckte verkligen att den appen hjälpte sjukt mycket. Lycka till så mycket med körkortet!

  • Bianca skriver:

   Åh tack det ska jag ladda ner!! Tycker det är såå svårt att memorera allting haha!

   • Felicia skriver:

    Ja men verkligen. Det är så otroligt mycket att lära sig så man känner aldrig riktigt att man blir helt fullärd, haha! Men den appen var så bra då de vände och vred på olika frågor. Frågorna i appen är rätt svåra men när man känner att man klarar dem så kan man väldigt mycket!! 🙂 Kämpa på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *