PERFECT SUNDAY

78a6dfa6-8938-48c4-bd51-7a9c671253ac.jpg
img_1819.jpg

f1f881e5-89d1-406a-96ba-95d811d32884.jpg
Söndags pizza när den är som bäst <3 

Hej hörni!!

Jag vill bara börja detta inlägg med att be om ursäkt för min frånvaro här på bloggen & faktiskt lite på mina andra kanaler också. Mitt huvud senaste tiden har gått på H Ö G V A R V senaste veckorna och i helgen la min kropp bara av. Jag har varit så trött, glömt bort saker, inte kunnat fokusera och varit allmänt upp och ner som en jäkla bergochdalbana. Jag har helt ärligt glömt bloggen ibland (nu när jag har massa andra jobb på g så blir bloggen inte alltid fokus) och ibland har jag helt ärligt inte ens orkar öppna datorn och sätta mig med allt. Det här behövde jag så tack för att ni har väntat <3

I söndags iallafall filmade jag en vlogg och mötte sedan upp Saga för pizza på Giro och sedan bio med popcorn 🙂 En helt perfekt söndagskväll om ni frågar mig!! GiroSveavägen 46 är verkligen stans bästa pizzeria med otroligt goda napoletanska pizzor. Det är systerrestaurangen till hotellet Miss Clara som min gudmor faktiskt äger 🙂 Hett tips om ni är sugna på pizza i Sthlm innerstad helt enkelt!

NUU mina vänner är jag i Västerås med Benjamin & kamerateamet för jag och Benji ska nämligen (förhoppningsvis) ta körkort nästa vecka så vi är här på intensivkurs. Var länge sedan jag pluggade så detta kommer bli tufft haha, för att inte tala om mina drivingskills….!

Puss <3

41 reaktioner på “PERFECT SUNDAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *