”JAG HAR ALDRIG” MED TJEJERNA

NY VIDEO UTE NU!!

Hej på er!

Onsdag idag vilket betyder NY VIDEO uppe på min Youtube kanal 🙂 Denna skulle egentligen upp i söndags men det blev lite sent så den fick komma upp nu! Ni får hänga på min tjejkväll hemma med lite middag och andra härligheter samt att vi sätter oss i soffan och kör ” JAG HAR ALDRIG” och svarar på allt mellan himmel och jord hehe. Kanske lite kul att lära känna oss på detta sättet också?!

NU sitter jag i körskolan och har precis kört bilen inne i stan, FAN vad roligt det är!! Jag är inte alls grym men kul är det hahah! Det absolut svåraste för mig är ju allt pluggande och att få in alla namn och siffror ifrån boken så det sätter sig i huvudet. Helt galet vad tråkigt det är att plugga… speciellt när det E N D A S T är fakta liksom….!! Svårt att hålla motivationen uppe så att säga.

Sen är det också ganska svårt att fokusera för mig när jag har ganska mycket jobb denna vecka som behöver ta upp min tid med massa deadlines osv..! Men vi kör på 🙂

Glöm nu inte att prenumerera på kanalen också så ni inte missar nåt! PUSS <3

26 reaktioner på “”JAG HAR ALDRIG” MED TJEJERNA”

 • Emilia skriver:

  Kör maaassamassa ”frågequizar” (hahah vafan, har helt glömt vad det heter??) om ni har tillgång till det, tror de flesta tycker det är enklare att lära sig på det sättet istället för att läsa boken 100 gånger! 🙂 Finns någon (säkert flera) app också som man kan ladda ner på mobilen också så man kan öva var som helst!

 • Elin skriver:

  Stort lycka till med körkortet! Jag tog det också efter intensivkurs, det var grymt! Behövde fortfarande många timmar bakom ratten efter för att känna mig bekväm att köra själv, men jag hade kortet och det var en sån lättnad, man kan ju faktiskt fortsätta finslipa efter 😀 är det automat eller manuell som gäller? KRAM

  • Bianca skriver:

   Tack <3 Det är automat jag tar just nu och sedan lite längre fram kommer jag ta manuell när jag känner mig bekväm i min körning 🙂

 • helena skriver:

  Dina vloggs är så himla bra! Det är så himla kul att du bjuder på dig själv 😀

 • sanna skriver:

  hahahaha älskade denna, när ni zoomade in hela tiden, dog då. SJUKT bra vloggar!!

 • Frida skriver:

  Vilken kamera filmade du denna videon med????

 • Martina skriver:

  Älskar att du har startat en Youtube-kanal! 😀 Det känns ännu mer personligt och roligt på ett sätt. Grym är du!

 • Madelene skriver:

  Hej! Ett tips är att ladda ner appen ”ta körkort” 😉 räddade verkligen mig då jag absolut hatade att läsa ur boken, hade dock boken med mig när jag pluggade på skolan men läste igenom appen och gjorde tester på den innan jag gjorde testerna på datorn. Hade det inte varit för den appen så hade jag nog inte klarat teoriprovet.

 • Linda skriver:

  Vill också ta automatkörkort! Lycka till och hoppas det går superbra!! 🙂

 • Åsa skriver:

  Älskar din vlogg o blogg! Du är så jävla skön! Kämpa nu och ge inte upp ang körkortet! Det är bara en kort period som man måste plugga stenhårt och det är svintråkigt, men sen när du har körkortet, då är det så jävla skönt att ha det överstökat! Sen är kortet ditt och det är sån frihet och lyx att kunna ta bilen överallt och slippa åka kommunalt! You can do it! Kram!!

 • caroline skriver:

  STORT lycka till:) Jag var 25 när jag tog mitt körkort efter år och år av ursäkter och anledningar till att inte ta det. Men nu skulle jag ALDRIG klara mig utan det! Precis som du så tyckte jag att teorin var det tuffaste, men det är SÅ värt alla timmar av pluggande nu i efterhand. Jag tog också en intensiv kurs och tyckte det var så skönt att få allt avklarat snabbt! Plugga och läs så mycket som det bara går. Självklart är det tufft och jobbigt men försök att tänka på hur SKÖNT och jäkla kul det kommer va när du lyckas och du har körkort till sommaren. hejja hejja:)

 • Linda skriver:

  Kämpa??? har själv tagit intensivkurs va det bästa jag kunde göra. Hejar på dig och Benjamin??✌️️

 • Ellinor skriver:

  Skrattade högt åt denna flera gånger, ni verkar sjukt härliga och kul att ni är så modiga och bjuder på er själva! Jättekul idé till vlogg 😀 kram!

 • emma skriver:

  snälla bianca svara på detta, har försökt fråga dig överallt
  vilken louis vuitton parfym har du?? 🙂

 • Emmie skriver:

  Du är så härlig Bianca! Tycker om dig så mycket! La precis upp ett inlägg om dig på min blogg, läs gärna det! http://nouw.com/emmieahl <3

 • Daniella skriver:

  Hej gorgeous den gula tröja är det den från Zara ??? iså fall undrar jag vilken strl du har tänkte beställa en på nätet men finns bara s kvar är det den du har kram bästa finaste du Med vänlig hälsning Daniella
  och Alltså den gula v ringade som du har när du lägger upp kläder på shpock kram och all lycka med körkortet till er båda

 • Clara skriver:

  Hej Bianca!
  En liten motivationshöjare när du pluggar teorin:

  Jag bokade teoriprovet så jag hade det två veckor efter själva bokningen (inte avsiktligt utan det var den tiden som fanns) och första veckan läste jag så mycket det bara gick i teoriboken. Andra veckan svarade jag på så mycket frågor som möjligt (finns två jätttebra appar till detta, iKörkort och Ta Körkort). Jag klarade teoriprovet, fick 56 poäng och hade totalt inte pluggat mer än två veckor. Det går om man ger sig fan på att det ska gå haha!

 • Almedina skriver:

  Vad heter låten ni har 2.23?? Letat men hittar ej haha! Lät sjukt bra 🙂

 • Marie skriver:

  Älskar din vlogg!
  Tips till att plugga, jag tog också på en intensivkurs och gjorde alla tester jag kom över. Alla som fanna på datorn i pärmar. Funkade bra för mig då jag absolut inte lät mig av att endast läsa texter. 🙂

  Stort lycka till!

 • Margaretha skriver:

  Hej Bianca! Eftersom är jag ett av dina mors fan men har ju saklart sett dig växa upp och nu landat som en fantastisk ung kvinna! Galenheter känner jag ju igen mig i,tänk om jag i din ålder fått uppleva allt som du får,så gör allt och ha så kul! En annan sak som jag beundrar dig för är att du berättat om din ätstörning,dina beskrivande ord har lärt mig massor,det är svårt att förstå sjukdomar som man inte haft vad det än gäller.
  Jag tog körkortet när jag va 33 år och jag vet att det gick åt en massa pengar till körlektioner.jag hade ett jättebra jobb men sjukt ostimulerande och gjorde högskoleprovet tyckte jag va skitkul?Men jag gav mig fn på att fixa körkortet eftersom min man är synskadad.jag gjorde alla quiz som fanns och hade en grinig militärisk körlärare som jag inte kunde köra mitt eget race med(jag hade ju övningsköra med pappa när jag va 18)och jag ville helt enkelt inte åka långfärdsbuss med hela familjen till Jämtland för att hälsa på mina föräldrar. Så dagen innan min mor fyllde 70 tog jag körkortet och jag satte mig i bilen som min man köpt! Så mitt tips till dig är att inte åka från Västerås förräns du kan köra därifrån själv?Kram och lycka till/Margaretha

 • Alex skriver:

  Hej! Jag tycker service jättekul att se ett inlägg om din student – kläder, mottagning, ursprung osv! Är snart min tur så älskar att läsa om sånt atm 🙂

 • Lena skriver:

  Hej!! Vad för kamera filmar du med? Själv så har jag också tänkt på att börja med youtube men min systemkamera ändrar inte fokus själv när man filmar utan man för göra det själv..tyvärr?
  ?
  Kram❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *