MY FRIDAY NIGHT

I fredags var en jobbig dag för mig privat, nog den jobbigaste i hela mitt liv…!

Så för att tänka på annat och må bra så mötte jag upp mina älskade syskon/bästa vänner på lite middag på Riche. Här med min älskade Melina som även gör mina naglar <3

Vi skålade in kvällen med lite drinkar, jag med rose & Melina med belini 🙂 Jacob drack öl och Benjamin vatten som vanligt.

Jag & Melina delade på deras toast skagen till förrätt som faktiskt var den godaste jag nånsin ätit! Vet inte kockarna har grym tur just denna dagen men helsike vad god den var!!

Älskar Jacob & Benji tillsammans, de är så jävla roliga ihop, även fast Jacob är 7 år äldre 🙂

Jag har ju märkt att min mage inte mår så bra av räkor så körde på en sallad till huvudrätt istället för något heavy. Deras burrata sallad var god men inget mer än så… ganska smaklös för att vara så dyr.

Hade verkligen inga planer på att gå ut men drog in hotshots som efterrätt och direkt där kände jag att ”det blir nog en utgång ändå” haha. Vi drog sedan till Taverna Brillo, Mono, SpyBar och kvällen slutade sedan hos Melina & Jacob med pasta och jag däckade i deras sköna säng. 

Hallå på er! Mycket nu och jag känner mig väldigt otillräcklig överallt, kan liksom inte lägga 100 på någonting känns det som. Men jag lägger mitt mesta fokus på körkortet just nu… därför jag försvinner lite här.

Detta ovan är alltså lite hur början av min fredagskväll såg ut. Vi hade skitkul sedan ute men jag höll mig till ganska få drinkar så blev en skön dag efteråt 🙂 Älskar roliga utekvällar med små mängder alkohol så man slipper bakfyllan och minns hela roliga utekvällen!

NU ska jag hoppa in i en dusch och sedan lägga mig i den sköna sängen här på Plaza Hotel i Västerås.

PUSS <3

9 reaktioner på “MY FRIDAY NIGHT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *