LETS TALK MAKE UP BRUSHES

Hörni! Det har blivit dags för mig att snacka sminkborstar 🙂

För mig är grunden för en bra make helt klart ett riktigt grymt sett med borstar! Det är nog det jag lägger ner mest pengar på när det kommer till smink, just riktigt BRA sminkborstar.

Så nu kör vi 🙂

Alla sminkborstar jag kommer prata om hittar ni HÄR på min webbshop hos Ellos.se

ellos borstar

ellos borstar 1

ellos borstar 2

Mina favoriter som härligt nog finns på Ellos är helt klart Real Techniques & Makiash.

Dessa penslar ligger både rimligt i prisväg (med tanke på hur många du får i varje kit) och har riktigt bra kvalité både mot huden & applicerar sminket extremt bra.

Makiash exempelsvis har en samling av mjuka, syntetiska & naturliga penslar som är gjorda för professionellt bruk. Som jag har hört talas om dessa penslar överallt på YouTube och jag kan bara säga att de är exakt lika bra som jag trodde att de skulle vara 🙂

Real Techniques borstar har ni nog redan sett överallt och de är också riktigt riktigt grymma! Så mjuka & ger verkligen ett flawless resultat! Tror jag har alla i deras serier haha 🙂

Denna borste vid namn ”Expert Face Brush” använder jag för att lägga min foundation samt concealer för contour med och får ett perfekt resultat varje gång.

Den är gjord för applicering av krämprodukter & flytande foundation.

Denna borste är även perfekt att jämna ut sminket med innan du går utanför dörren eller bara slänga ner i handväskan när du ska ut på party.

Du hittar den HÄR 

Denna rouge/contour borste ingår i kittet du köper ifrån Makiash HÄR  eller köp den enskild HÄR

Den är i perfekt storlek att lägga din contour under kindbenet & är snett format för att komma åt just det området, men den funkar lika bra som rouge borste också 🙂

ellos close up

Jag hittade inte denna på hemsidan men tror att den har ändrat utseende i formen för min heter likadant som denna HÄR

Den heter iallafall ”Retracable Kabuki Brush” & jag använder den för att lägga min rouge men funkar lika bra för mineral foundation, bronzer & puder.

Jag har använt denna lääänge och tycker fortfarande inte att det finns någon bättre pensel för just rouge. Den är perfekt i storleken och resultatet blir väldigt jämt och du får den där smootha fräscha effekten du vill ha när du lägger rouge.

Nu till näsan!

En så viktig del i din sminkning som MÅNGA glömmer av! Att contoura näsan behöver inte betyda att den alltid ska bli smalare utan det är för att den inte ska försvinna bort vilket är lätt hänt när du sminkar allt annat men inte framhäver din näsa.

Jag använder mig av denna ovalformade ögonpensel ifrån Makiash för att komma åt lättare & få det ”perfekta” resultatet. Denna är också helt solklar för att lägga mörk ögonmake i ytterdelen av ögonen för en ”smokey eye look” och grym att blanda med.

Ni hittar denna i kittet HÄR  eller enskild HÄR 

Och nu till min lilla personliga favorit 🙂

Denna ifrån Makiash kittet likaså. Jag använder den faktiskt till det mesta för min ögonmake. Jag lägger min grundton (oftast orangebrun) i ögongloben och den gör nästan jobbet själv då formen är ren perfektion!!

Jag använder den även för att smootha ut skuggorna så inga tydliga kanter syns, den är helt enkelt ett måste i din sminkväska!!

Finns HÄR  eller som enskild HÄR 

Denna lilla pensel förvånade mig REJÄLT när jag använde den första gången!

Det är en ”angled brush” som är perfekt för raka linjer så som denna ”vinge” ovan men också bra för att förtydliga globlinjen då den är lite större & tjockare än de små små eyeliner penslarna.

På bara 1 svep så fick jag denna vinge!!! 1 jäkla svep haha! Så har du svårt med att få till vingen så är denna UTMÄRKT verktyg för dig att ha i sminkväskan.

Ett litet tips när du lägger vinge: Dra bak ögat lite med andra handen för att få strävare hud, då blir linjen rakare direkt 🙂

Penseln ingår i kittet HÄR eller som enskild HÄR 

OBS! Denna rekommenderar jag att använda med en mörk ögonskugga för att få till din vinge för att få en softare vinge istället för den dramatiska blötformade 🙂

ellos borstar 3

ellos borstar 5

ellos borste

Nu till något riktigt viktigt som de flesta också glömmer!!

TVÄTTA DIN SMINKBORSTAR!!!!! 

Detta är så så viktigt, inte bara för din huds skull då dina borstar suger upp all fett ifrån din hud varje gång & ger tillbaka den när du sminkar dig igen mot huden men också för borstens skull så den håller längre 🙂

Jag använder mig av en sminktvål & denna lilla pad ifrån Real Techniques som heter ” Brush Cleansing Palette” finns på hemsidan HÄR!!

Viktigt att tänka på när du rengör dina borstar är följande: 

  1. Forma borsten fram & tillbaka försiktigt till sin ursprungliga form, pressa den inte!
  2. Ställ I N T E borsten upprätt med huvudet i luften under torkning då vätskan annars tränger ner i skaftet vilket kan förstöra borsten.
  3. Låt den istället torka liggandes mot en handduk över natten.

Hoppas jag kunde hjälpa er med lite tips & kanske hitta er nya favorit borstar för tro mig, I love these brushes <3 

Mitt samarbete med Ellos fortsätter och denna gången var det som sagt dags för mig att snacka sminkborstar vilket jag personligen tycker är så kul för jag har typ en liten fetisch för just sminkborstar haha! Ser jag några snygga eller riktigt bra så bara mååååååste jag ha dem, även fast jag har typ 5 burkar fyllda med borstar redan hehe. Men borstar kan man aldrig ha för många av för de fyller ju sån stor funktion till din sminkning.

Men nu vet ni lite mer om mina favorit märken gällande borstar samt några av de jag använder & hur du kan använda de på olika sätt 🙂

Jag har ju som sagt min egen lilla webbshop med mina egna beauty favoriter på deras hemsida! Söker ni bara på mitt namn (Bianca Ingrosso) så hittar ni till den. Där finns alltifrån penslar, smink, hudvård, hårprodukter etc… Just nu har jag även ett erbjudande där ni får 20% på alla Makiash- och Real Techniques borstar på min sida!
Ni hittar till den HÄR 

PUSS <3

Inlägget är i samarbete med Ellos.se 

11 reaktioner på “LETS TALK MAKE UP BRUSHES”

  • Bella skriver:

    Älskar Real Techniques borstar! 😀

  • Hanna skriver:

    Jag kikade i din ellos-shop och såg att det var väldigt bladat mellan olika märken på smink, både budget och dyrare märken. Vad är din erfarenhet kring billigare/dyrare märken när det kommer till kvalité och effekt (såsom max faktor/Isadora/Loreal VS. Anastasia/bobby brown/MAC m.m)? Vore superkul att få läsa om du har några budget favoriter eller nå dyrare favoriter som är värda de extra slantarna för att få det ”perfekta” resultatet! 🙂

  • EMMA skriver:

    Alltså du är så galet snygg! Ha en fin torsdag, kram.
    http://www.nouw.com/emmaholen

  • Linnea skriver:

    Något helt annat än sminkborstar 😉
    Såg att du inte klarade teorin, bin there done that om man säger så. Tills jag laddade hem appen ikörkort, bästa någonsin, frågorna är väldigt lika dom på provet och jag behövde inte öppna den där tråkiga boken alls. Rekommenderar varmt!!

  • vera skriver:

    Jag är på jakt efter en ny väska. Kan inte du göra en vlogg där du visar dina favoritväskor eller alla dina väskor som du har. Vore så kul att se!

  • Pernilla skriver:

    Du sminkar dig så himla fint!!! Gud kan inte jag få låna dig en dag så kan du ge mig lite sminktips? 😀 Haha

  • Maria skriver:

    Drömmen vore ju om du kunde spelat in en video när du använder borstarna. Toppen tips tack för det o trevlig valborg. Kram.

  • E skriver:

    Vaddå? Vad behöver man göra på näsan?? Behöver en tutorial, eller iaf en förklaring ?

  • Edvin Bergqvist skriver:

    Hej jag heter Edvin och tycker att du verkar trevlig! Dejt?

  • Sara skriver:

    Såå läckra sminkborstar, billiga sminkborstar hittar ni även hos https://makeupsweden.nu/ där är det även fri frakt vilket är jättebra!

    /sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *