TB LETS DANCE

Godkväll hörni! Vilket fredag jag har haft asså…!!

Startade dagen tidigt med teoriprov som jag missade 2 ynka jäkla poäng på för att få godkänt på haha! 50 poäng fick jag alltså 🙂 Men jag ska göra om det på tisdag igen så förhoppningsvis så klarar jag det då!! Uppkörningen klarade jag dock så det känns S V I N S K Ö N T!! Körde hela vägen hem ifrån Västerås till Stureplan på motorvägen med stört mycket stora lastbilar & sedan en proppad trafik inne i stan men det gick svin bra, ÄLSKAR ATT KÖRA BIL haha!!

Körde direkt till kontoret där jag hade super spännande möte (kommer ut i höst) och sedan satt jag med mitt ”team” (haha fan asså vad jag hade jag gjort utan alla på Tourn) och planerade kommande månad som kommer bli ganska hektisk för mig så framförhållning och planering är det enda som gäller nu. Min agent är ju höggravid också så vill ju inte gå henne på nerverna…. haha!

Efter planeringsmöte så satt jag med bästa Emilie med varsitt glas vitt (jobbar också på Tourn) och satt med henne när hon redigerade för min nästa YouTube video som kommer ut antingen nu på Söndag eller Måndag 🙂 Ni verkar gilla måndagar mer så tror jag kommer flytta mina dagar på YouTube till måndagar – torsdagar eller måndag – onsdagar… vad tycker ni??

Ikväll är det soffan som gäller och jag har precis kollat på Let´s Dance där min fina vän Ellen äger <3 Fan vad jag saknar att dansa nu alltså, hoppas på att jag är hemma när finalen är så jag kan få vara på plats och heja på henne!! Videon ovan är när jag och Alex dansade min favvo dans rumba i finalen 🙂 Det var absolut mitt favvo nummer & favvo dans att dansa under hela säsongen!!

NU ska jag jobba på och sedan gå och lägga mig. PUSS <3

 

 

16 reaktioner på “TB LETS DANCE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *