W E E K E N D

Lördagen hade middag med tjejkompisar & sedan utgång på det så jag satte mig vid mitt nya älskade sminkbord och gjorde mig i ordning 🙂 Älskar att sitta i timmar och lyssna på musik & bara sitta där och piffa med sig själv haha.

Det värsta jag vet är verkligen att stressa innan en utgång, jag måste ha god tid på mig!

Vi åt middag på Il Contes Bakficka och för er lite äldre läsare så vet ni att det är min pappas gamla restaurang som jag är uppväxt på. Det såg ju såklart helt annorlunda ut och maten är ju såklart inte lika god som när pappa hade restrangen men det var ändå helt okej 🙂

Jag testade ingen pasta tyvärr så det kan jag inte kommentera på men får testa det någon gång snart kanske.

Jag hade på mig mina favvo byxor ifrån Topshop, skärp MissGuided, gammal t-shirt ifrån h&m & lite smycken på det 🙂

Jag hade en så jävla rolig kväll! Vi började som sagt med middag på Il Conte då och sedan drog vi till Julians event inne i Gallerian med G-star som lätt var det bästa eventet jag varit på!! Dansade stört mycket och umgicks med nya vänner som jag har så jädrans roligt med! Efter det drog vi till Nosh&Chow och min kväll avslutades på Stures. Fick i mig 1 shot för mycket och fina Catja tog med mig hem till henne så jag inte satte mig i en taxi hem själv… thank god for nice people!!

Dagen efter (alltså igår) mådde jag S K I T!!! Har inte haft en sådan bakfylla på typ 4 år haha, never drinking again…. :/

Gick upp ganska tidigt idag och gjorde denna goda frukosten till mig och har sedan kollat Keeping Up With The Kardashians för att nu duscha och ta mig in till stan för lite ärenden. Ikväll är det Världens Barn Gala på tv4 där jag och mamma är med i. Minns ni att vi var i Libanon för ett tag sedan med Unicef?? Det filmades för just denna gala så så viktigt att kolla ikväll och bli världsförälder <3

Hörs senare, fina ni! Jag börjar få lite bråttom nu så måste stänga ner datorn 🙂 Puss!

7 reaktioner på “W E E K E N D”

 • Lina skriver:

  Kan inte du tipsa om fina klänningar till sommaren? 😀 Jag är på jakt efter en då jag ska ta examen, och behöver inspiration. 🙂

 • Daniella skriver:

  Hej bästa och vackraste såg din vlog precis den senaste plus att jag följer dig på snapchat så jag viste redan att du klarade uppkörningen jihhhhooooo men inte teorin =( men don’t give up !!!!du kommer att fixa det tro mig jag är 43 år och tog körkortet för 4 år sedan och jag hade jätte svårt med teorin gjorde provet 4 jädra gånger sååå tro mig du kommer att fixa de jag hade också 51 rätt .jag och håller tummar och tår för dig.Jag läste aldrig teori boken för jag fattade NADA i den jag lärde mig mest när jag körde och ladda ner olika teori prov som jag läste på om och om igen massor …Men bättre lycka till nästa gång snyggast och säg inget till ¨någon när du ska skriva upp för man ställer så hög press på sig själv och klara man inte det så blir man bara så besviken och det är jobbigt när alla frågar massor av kramar bästa Med vänlig hälsning Daniella

 • Amanda skriver:

  Har sagt det innan och säger det igen: Den ögonsminkningen är såååååå snygg på dig! Du passar skitbra i en rejält sotad liner! 😀

 • Ellinor skriver:

  Vilken modell är det på jeansen? Eller vad heter dem?

 • Anonym skriver:

  Vart tittar du på Keeping up with the Kardashians?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *