NEW VLOGG

Det är måndag vilket betyder att en ny vlogg nu ligger ute på min Youtube-kanal 🙂 Denna gång får ni följa med mig till min agents babyshower samt en dag i Västerås med lite behind the scenens för ”Wahlgrens Värld” osv 🙂 Kolla gör ni ovan och glöm heller inte att prenumerera <3

NU sitter jag i soffan och väntar på att mamma ska bli klar så vi kan åka till Världens Barn galan. En taxi har redan stått och väntat och åkt så nu hoppas vi på att nästa inte åker den heller haha! Att vi aldrig lär oss att vara i tid, eller ja jag var faktiskt i tid denna gång 🙂

PUSS <3

8 reaktioner på “NEW VLOGG”

 • Matilda skriver:

  Åhh måste kolla på den videon! 🙂

 • Daniella skriver:

  Hej bästa och vackraste såg din vlog precis den senaste plus att jag följer dig på snapchat så jag viste redan att du klarade uppkörningen jihhhhooooo men inte teorin =( men don’t give up !!!!du kommer att fixa det tro mig jag är 43 år och tog körkortet för 4 år sedan och jag hade jätte svårt med teorin gjorde provet 4 jädra gånger sååå tro mig du kommer att fixa de jag hade också 51 rätt .jag och håller tummar och tår för dig.Jag läste aldrig teori boken för jag fattade NADA i den jag lärde mig mest när jag körde och ladda ner olika teori prov som jag läste på om och om igen massor …Men bättre lycka till nästa gång snyggast och säg inget till ¨någon när du ska skriva upp för man ställer så hög press på sig själv och klara man inte det så blir man bara så besviken och det är jobbigt när alla frågar massor av kramar bästa Med vänlig hälsning Daniella

 • Karin skriver:

  Kul ned vlogg!:) Koftan!! Vartifrån som du hade på babyshowern? Grymt snygg!
  Trevlig kväll!

 • ingen skriver:

  När kommer sesong två av whalgrens värld `?

 • helena skriver:

  Lycka till med teoriprovet idag!! Håller tummarna för att du lyckas 😀 <3

 • Julia skriver:

  DU är så vacker! Vart är din fantastiska väska ifrån? Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *