BLI VÄRLDSFÖRÄLDER NU

Jumpsuit från Nelly här  (adlink) // Klackar ifrån Nelly här (adlink) // Väska från Zadig&Voltaire 

Några få mobilbilder ifrån gårdagens Unicef-gala som jag gick med tillsammans med mamma 🙂 Jag filmade igår också så detta kommer komma med i v-logg till min YouTube kanal som hittar här om ett litet tag.

Kvällen blev helt underbar och vi samlade in över 33miljoner kronor och jag fick tillochmed vara med och svara när ni ringde in och blev VärldsFöräldrar!! Så häftigt!! Har ni inte blivit världsföräldrar än så bli det NU hos UNICEF.se för endast 100kr i månaden så räddar du tusentals liv & framförallt tusentals barns liv!!

Byxdressen då som jag hade på mig… hur jäkla fin! Jag fick hem den i förrgår i ett paket som jag beställt ifrån Nelly och föll pladask för den direkt! Denna kommer användas flitigt känner jag på mig 🙂 Ni hittar länkar till allt ovan.

Idag skiner solen extra mycket så jag ska bege mig ut på stan strax och möta upp kompisar för lite häng  hade jag tänkt! Trodde jag skulle teoriprovet idag men var tydligen nästa vecka haha…. någon hade avbokat min tid. Men det gör mig inget, då får jag mer tid till att plugga extra mycket!

Hörs senare, PUSS <3

17 reaktioner på “BLI VÄRLDSFÖRÄLDER NU”

 • F skriver:

  Meeeen, du är ju bara för vacker!! Kul att ni samlade in så mycket pengar igår <3

 • Dixi Wonderland skriver:

  Va glad jag blir att du och din mamma var med i ett inslag under gårdagens gala. Både du och din mamma har många som ser upp till er så jag tror absolut att ni kan påverka fler att bli månadsgivare. Jag och min sambo har donerat pengar i snart 1 års tid till Unicef 🙂

 • Matilda skriver:

  Alltså woow vad fin du är!!

 • Gunilla skriver:

  Önskar dig STORT Lycka till på teoriprovet!!! Du fixar det! MEN om du inte gör det nu heller, lova att du inte ger upp!! För nu är du såååå nära körkort!!!

 • Maja skriver:

  Hej supergrymma Bianca!! Älskar dina vloggar, så mycket härlig energi! Ditt smink är verkligen alltid on fleeek så undrar om inte du skulle kunna göra en tutorial där du visar upp och pratar lite om dina favoritprodukter? Puss!!

 • Lina skriver:

  När kommer Benjamin släppa den låten som han spela på sveriges radio live konsert och i wahlgrens värld programmet som går: ” tror du att han bryr sig, bryr sig om dig…” Ni stod och pratade i köket när han spelade denna låt för dig. Är det den låten han släpper imorgon fast ahn har översatt den eller när kommer den på svenska? snälla snälla snälla kan du fråga honom när den kommer, har väntat såååå länge!
  Älskar din blogg och din videos, snälla gör fler vloggar på yt oftare 🙂

 • Sophie skriver:

  Herreguuud så snygg!!! Massa lycka till på provet:-)

 • Pernilla skriver:

  Usch oförskämt snygg och fräsch!!! <3 😉

 • emma skriver:

  Hej, vad har du för storlek ? 🙂

 • malin skriver:

  Kan du skriva vilken storlek du har i byxdressen? 😀

 • Linnéa Flystam skriver:

  SÅ snygg du är!!!

 • Felicia skriver:

  Hej,toppen du har på dig i din första vlogg som är från Zara skulle du kunna länka den? 🙂

 • Filip skriver:

  Hej Bianca,
  måste bara först berömma dig för den otroligt fina och motiverande blogg du driver!
  Skulle du kunna göra ett inlägg om vänskap och sociala relationer? Alltså inte kärlek och sånt, men jag tänker snarare de problem och konflikter man kan möta i en vänskapsrelation. (exempelvis utanförskap och känslan av att man själv alltid ska vara den som hör av sig) Du kanske inte har upplevt sånt, jag vet inte… Men om du nu gjort det skulle det vara otroligt givande för mig (och säkert för många andra också!) om du kunde dela med dig.
  Kramar!

 • Karin B skriver:

  Du är fantastiskt snygg!

 • Johanna skriver:

  Hej Bianca! Vilken storlek har du i denna? Jag beställde S men den sitter lite löst i ”skrevet” Hahah, men sååå snyggt på dig!! Vet inte om den ska sitta så eller ej..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *