VECKOREVYN COVER SHOOT

veckorevyn

veckorevyn 2

veckorevyn 3

 

719b47f1-4735-4623-9e05-400ba1a6afa0.jpg

veckorevyn 1

470842c2-e1ea-401f-af10-dc9ba74d0ee5.jpg

 

veckorevyn 4

img_2526.jpg
Snaps från VeckoRevyn plåtningen 🙂 

Haha asså OMG vad långt tid det har tagit för mig att ladda upp dessa bilder….!! Hela 3 dagar för att vara korekt och jag har testat allt för att få bättre nät men inget har funkat! Men vaknade imorse och helt plötsligt så var alla bilerna uppladdade haha, så nu är jag happy 🙂

Världens bästa sminkös Nathalie tog lite ”behind the scenes” bilder när vi plåtade för sommarens omglasplåtning för VeckoRevyn som kommer ut snart 🙂 Jag älskade stylingen och ALLT så jag hoppas att det kommer as snyggt!! Vet tyvärr inte vart alla plagg är ifrån då det inte var jag som stylade men det kommer såklart stå i tidningen så håll utkik där. Jag filmade en vlogg ifrån plåtningen också så den kommer ut nästa vecka så ni får se lite mer 🙂

Just nu är jag i Israel och jag absolut ÄLSKAR det här!! Så vackert land med så vacker historia och maten är helt FANTASTISK!!! Men mer om det ikväll eller imorgon när jag har mer tid!

PUSS <3

15 reaktioner på “VECKOREVYN COVER SHOOT”

 • Linn skriver:

  Fina bilder! Vad heter du på snap? ?

 • Ella skriver:

  Vart är din fina gula blus ifrån?

  • Bianca skriver:

   Jag vet tyvärr inte då det inte var jag som stylade :/ Men det kommer stå i tidningen när den kommer ut i sommar 🙂

 • Felicia skriver:

  Hej! Skulle du kunna tipsa om outfits till summerburst?

  Kram Felicia

 • Kajsa skriver:

  Du har jättefin kropp. Kan inte du göra en vlogg där du ger tips om kost och träning. Din upplevelse kring den kroppen du hade före och vad fick tanken att ändra det? varför var du inte nöjd?. Hur reagerade du när du började märka resultat, alltså hur lång tid tog det?

  Vet att du har haft Bulimi också men jag tror du äter bra mat också som fått dig att gå ner i vikt.

  Jag hatar träning, älskar choklad haha. För mig kommer det att gå åt skogen trots jag drömmer om att ha din kropp. Strålande vacker

 • ISA skriver:

  SÅ sjukt galet himla summerbabe!

 • Pernilla skriver:

  Snyggt men förstår inte varför du inte blev stylad med en bh. Förvånad att bilderna ska hamna i VR. MEN bilderna är gaaaalet snygga, inge illa menat 😀

 • Daniela skriver:

  Sååå kul att ni är i Tel Aviv! Har sett alla era bilder på insta och snapchat. Jag bor här och älskar det verkligen :))
  Hade varit kul att se vilka ställen ni åt på och vad du tyckte o maten, alltid kul att få andras perspektiv på saker och upptäcka nya ställen!

  Älskar för övrigt din blogg!

 • Sophie skriver:

  Svimmar så snygg du är!

 • Birgitta S skriver:

  Snygga bilder o snygg tjej bor vid Fridhemsplan o idag när jag var till min frisör var jag inne på Minilla . Mkt snyggt följt din mammas blogg i fler aår och även din sen du började att blogga.
  Hälsningar Birgitta S

 • Karin skriver:

  Hej! Har blivit helt förälskad i den fantastiska spetskaftanen som du hade på bild på Instagram. Vart har du köpt den? Så himla vacker ?

 • Amanda skriver:

  Tror bilderna blir superfina, ljuset är ju heeeelt magiskt! Angående att du inte har bh tycker jag bara att det är grymt snyggt, inspirerande och normbrytande. Ser fram emot att se bilderna när tidningen kommer ut! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *