N U D E S

dinsko

Fotat av grymma @ellenwaldton 

Ligger i soffan och råchillar med datorn i knät (kollar KeepingUpWithTheKardashian & tv:n samtidigt). Denna dagen har varit grym!! Har egentligen inte gjort något speciellt men det var första dagen på länge där jag kände mig genuint lycklig och glad 🙂 Jag känner verkligen att BIANCA håller på att komma tillbaka och ser så mycket fram emot denna sommar!!

Bilderna ovan tog jag idag med en ny fotograf som jag förhoppningsvis kommer börja jobba mer med 🙂 Hennes namn är Ellen Waldton och ni måste bara kolla in hennes instagram, hon tar sååå fina bilder <3

Topp från Na-kd    (adlink) // Jeans Nelly (hittade de inte på hemsidan) // Klackar från DinSko

NU ska jag fortsätta gräva ner mig i soffan, blev inget med promenaden haha men ska strax sätta igång och plugga lite hade jag tänkt. Men först ska jag kolla klart Kardashians 🙂

PUSS!

4 reaktioner på “N U D E S”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *