NY VLOGG UPPE

Glad Måndag på er! Har haft en riktig jobb dag hittiils. Hunnit fota för 2 samarbeten + suttit på kontoret hela dagen och haft möte med gänget 🙂

NU sitter jag kvar på kontoret med en höggravid Vanessa framför mig som klagar på att lilla Matteo hickar loss i magen haha och Emilie som jag får låna dator av för att skriva detta 🙂 Dessa 2 är de jag jobbar mest med här, och pappa Robin såklart, haha. Robin är vår chef och världens bästa sådan, så mycket som han hjälp mig med utanför jobbet….. ni ska bara veta haha!

Ovan ser ni en ny v-logg som nu ligger uppe på min YouTube-kanal och här får ni följa med mig en dag i Sthlm samt när jag och mamma går på Unicef-Galan 🙂

Ska strax träffa Saga för lite fika och sedan ska jag hem och jobba lite, packa upp, städa och kanske kanske tillochmed ta mig ut på en promenad innan jag sätter mig ner och börjar plugga för teoriprov som jag ska göra om i veckan 🙂

Glöm inte att prenumerera på min kanal på YouTube också! PUSS <3

6 reaktioner på “NY VLOGG UPPE”

 • Madeleine skriver:

  Hej! :-). Vart är dina gråa tajts ifrån som du har när du kollade kläder på zara? :-). Med ett vitt streck på, på ena benet!! Tack för svar! Älskar din stil!

 • Anonym skriver:

  Hej, måste bara säga att det är jättekul att du har börjat blogga! Skulle du inte kunna visa mer av det du shoppar? Antingen i video eller blogginlägg, blir så otroligt inspirerad av din klädstil!

 • Anonym skriver:

  Vad var det för modell på jeansen?

 • Anonym skriver:

  Vad var det för modell på jeansen? Riktigt snygga!!

 • Pauline Wallberg skriver:

  Vart kommer soffan ifrån i bakrunden på slutet av filmen? 🙂 tacksam för svar! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *