NAKD – DISCOUNT CODE

Bilder tagna av grymma Ellen Waldton

EWALDTON_080517_30186

EWALDTON_080517_30143

EWALDTON_080517_30182

NAKD

EWALDTON_080517_30176

EWALDTON_080517_30150

EWALDTON_080517_30191

NAKD2

EWALDTON_080517_30181

EWALDTON_080517_30206

NAKD1

EWALDTON_080517_30212

Byxdress (jag bär xs) här  (adlink) 

Som ni vet är jag en trogen och mycket nöjd kund hos Na-kd.com. Jag har länge haft samarbete med dem nu och är så sjukt nöjd med varenda plagg/smycken jag har klickat hem senaste åren. Det har aldrig hänt att jag behövt skicka tillbaka något plagg då de inte levt upp till standarden eller att kvalitet har varit dålig. Du får verkligen mycket för dina pengar och jag kan nu säga att hela min garderob nästan består av Na-kd kläder haha! Men de har ju sååå mycket fint!

Finns för alla olika typer av klädstilar och det är L Ä T T en av mina absoluta favorit webbsidor att shoppa på 🙂 Sen är det ju så coolt att så många vänner & förebilder gör klädkollektioner för dem så man kan få shoppa sina vänners plagg liksom! Ni missar väl inte att min tjejkompis Hanna snart släpper sin grymma kollektion?!

Det är därför extra roligt för mig att samarbeta med dem 🙂 Nu kommer mitt samarbete se lite annorlunda ut än vad det gjort tidigare. Tidigare har ju gjort många snapchat – hauls, men nu ska kommer jag börja visa er mina inköp i form av outfitinlägg, bilder på instagram & även i videoformat på min YouTube-kanal 🙂 Så väntar ni på nästa rabattkod så vet ni numera vart ni ska vända er 🙂

Här ovan ser ni hur jag har valt att dressa denna ursnygga byxdress med off-shoulder som jag tokälskar! Den är så perfekt att ha som ett basplagg i garderoben då den funkar till allt. Som en chill dagsoutfit med ett par sneakers men går ju enkelt att bära ute på krogen eller på en middag med ett par klackar och lite smycken 🙂

Rabattkoden: INGROSSO20 ger er 20% på ert köp och gäller i 48h 🙂 Alla plagg som jag har finns på min egna sida hos Na-kd.com HÄR 

Ps! Jag bär xs i det mesta för er som undrar 🙂 Och håll utkik på min YouTube-kanal på Måndag nästa vecka för då kommer jag visa upp alla mina nya plagg därifrån 🙂

I samarbete med Na-kd.com 

9 reaktioner på “NAKD – DISCOUNT CODE”

 • Denize skriver:

  Hej!
  Bra kvällsläsning 🙂
  Några tipps för att starta en blogg?
  Är en vanlig 26 åring med ett vanligt jobb. Hur får man ens liv att verka intressant ? haha.
  Hoppas du har en bra dag och jag önskar dig en god fortsättning 🙂 <3

  • Denize skriver:

   Kan tillägga från tidigare kommentaren att jag har saker jag skulle vilja skriva om, livs erfarenheter mm men vill inte verka för ”mörk” för vill ju endå berätta den sanna historien. Men vet inte hur jag ska göra. Å ber då om råd från den bästa 🙂

 • Stella skriver:

  Hej! 🙂 umgås du fortfarande med Alex din danspartner eller någon annan från Lets dance gänget? Kram

  • Bianca skriver:

   Hej! Nej tyvärr jag inte :/ Det flesta bor inte i Sthlm och alla är väldigt upptagna men jag och Alex har självklart fortfarande kontakt 🙂

   Kram

 • Samantha skriver:

  BIANCA. Wait!!! Orkar knappt med dina bilder längre. Du är ju helt otrooooligt vacker ? Måste även tillägga att du passar SÅ bra i de naturliga och fina läpparna du har. Såg programmet för någon dag sen där du hade lite ”komplex” för dina läppar, eller vad man ska kalla det. Men wow girl. Hela du rockar!! Sååå tänk inte ens på det. Du är en av de vackraste kvinnorna i hela Sverige! KRAM på dig

 • Anna skriver:

  Men hallå!! Skulle du inte göra körskoleprov i tisdags?!??!

 • Neda skriver:

  Vilken bakbok är det du har som du la upp på din snap-story igår? Såg så gott ut! 🙂

 • Veronica skriver:

  Miljön, även om man har råd så tänk på allas miljö. Mycket shoppande bidrar till att miljön förstörs!!!!

 • Izabell skriver:

  Bara älskar din byxdress, kommer att träna ännu hårdare nu så att jag också kan ha en den. Älskar din blogg, blir alltid så inspirerad 🙂
  http://nouw.com/brickendesign

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *