”DO YOU THINK ABOUT ME”

BENJIS NEW SINGLE OUT – ” Do You Think About Me” 

HÖRNI! Ni har väl inte missat att min grymma lillebror @benjaminingrosso släppte sin nya URGRYMMA sommarsingel i fredags?!?! ”Do You Think About Me” heter den och är självklart skriven av Benjamin själv som vanligt.

Asså denna är så sjukt bra att jag dööööör och det är faktiskt 1 helt år sedan han skrev den och jag älskar den bara mer och mer för varje gång jag lyssnar på den! Och då har jag liksom haft den on repeat i 1 år nu men fortfarande inte tröttnat <3 Den är den ultimata låten att sätta på en varm sommardag eller när du kör bil i med högsta volym på 🙂

Det är LÄTT hans bästa låt hittills och jag bara läääängtar tills ni får höra alla hans andra kommande singlar 🙂

Ovan är hans ”lyric video” och snart kommer en as fet musik video också 🙂 Men spara ner låten på Spotify till dina spellistor och lyssna sönder för jag kan garantera att ni säkerligen kommer älska den lika mycket som jag gör <3

NU ska jag iväg på super roligt och viktigt möte och sedan ska jag hålla ett litet föredrag för ett gäng stora peeps från stora företag med min chef Robin från Tourn hehe, lite nervös maybe…?!

PUSS <3

5 reaktioner på “”DO YOU THINK ABOUT ME””

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *