NEW VLOG UP

NEW VIDEO UP <3 

Nu blir det lite blandade dagar här som videos kommer upp (mina dagar annars är ju måndag & torsdag) men videon är så stor att det tog en hel del tid igår att ladda upp, men NU så 🙂

Här får ni följa med mig i en 3dagars – vlogg som börjar med en plåtning med VeckoRevyn och som tar sig vidare med min resa till Israel! Jag tycker den blev såå bra och jag älskar ju lite längre videos själv när jag kollar på YouTube så förväntar er en lite längre video denna gång 🙂

Och kommentera gärna vad ni gillar när det kommer till mina videos!! Jag uppskattar all typ av kritik! Vissa kanske tycker att denna videon är lite för lång (21.49min) men som sagt jag testar mig fram och ser ni vad ni gillar 🙂 Glöm inte att prenumerera också <3

NU sitter jag på kontoret och har haft ett möte och ska strax dra ut med Vanessa & Emilie och käka lunch. Solen skiner idag så hoppas på en grym dag!!

 PUSS 3

32 reaktioner på “NEW VLOG UP”

 • Marie skriver:

  Hej bianca!

  Jag undrar om det finns möjligt att man kan fixa fram texten när du pratar i videon ? man vill ju kunna hänga med fast i annan sätt istället. 🙂

  Jag tänkte på kanske det finns döva, hörselskadad

 • Ines skriver:

  Hej! Jag undrar om du ska på eventet Zara Larsson x H&M nästa onsdag?
  KRAM

 • Caroline skriver:

  hur gick det mer ditt och Benjamins körkort? har du klarat teorin? 😀 kram

 • Linda skriver:

  Vem är det som gör musiken/redigerar videon? 🙂

 • kloktkrubb skriver:

  Alltså ni två är bara för roliga!! 😀 😀

 • Emma skriver:

  Hejsan jag önskar att du även kunde länka var dina kläder ifrån. Jag älskar tex den vita koftan som du har på dig i Israel tsm med en vit klänning. Men jag hör inte riktigt vad du säger när du berättar var den är ifrån. Jag har chansar på allt möjligt men hittar inte. Du är så vacker och inspirerande ☆

 • Sara skriver:

  Hej Bianca!

  Är det inte daga för dig att berätta om du är singel eller inte? Varför försöka dölja det??

 • Petra skriver:

  Jätte kul att du filma ett så långt avsnitt :D! Vad fint israel är!

 • Anna skriver:

  Asså…kollade på klipp från kvällens Let’s Dance och kom då ännu en gång på tanken att kolla klippen på när du dansade förra året. Jag brukar inte bli så uppslukad och engagerad av saker men jag kan INTE släppa hur fantastiskt du dansade och att ni inte vann. Självklart spelar det ingen större roll, du dansade lika grymt för det! Men erat shownummer är typ något jag vill köra själv för att det var en sån jäkla go mix och känsla. Detta blev hemskt långt men ville få det ur mig till dig. Kram!

 • Frida skriver:

  Ääääälskar dig och din blogg! Du är världens härligaste brud 🙂 men till den viktiga frågan 😉 VAD använder du för hudvårdsprodukter? Rengöring, kräm och allt sånt 🙂 kram

 • Åsa skriver:

  Jag köper inte ens apelsiner från Israel. Känns lite osmakligt att stödja deras turistindustri genom att åka dit. Är du insatt i hur de förtrycker Palestinierna, bla genom att hindra dem från att få rent vatten och mat?

 • Lina skriver:

  Hej! Jag tycker det är asbra med lite längre vloggar, blir som ett kortare serieavsnitt då. Och din personlighet är ju grym så då är det bara roligt att kolla 🙂

 • Adna skriver:

  Hej! Kaftanen är så fin! Kan du lägga ut en länk vart du köpt den? Letat men hittar den inte…

 • Karin skriver:

  Hej Bianca!
  Kul att få följa med till Israel. Det verkar va så fint och trevligt så man vill åka dit. Vem valde att ni skulle just dit? Åkte ni föra filmas där nere eller skulle ni åkt ändå?
  Hur är det prismässigt för oss som turistar där? Nu vill jag dit!! Tack för vi fick se ??

 • Karin skriver:

  Kram 🙂

 • Sara skriver:

  Hej! Tyckte skorna du hade i videon (med den vita outfiten) var så fina och jag är ute efter liknande till ett bröllop jag ska på. hittar dem inte på dinsko dock, var det länge sedan du köpte dem eller går det att du kan länka dem? 🙂 kram!

 • Evve skriver:

  Asså woow det är så jäkla kul att du börjat vlogga!! Jättebra med längre klipp, men jag blir glad bara det kommer nått liksom haha^^
  Tycker innehållet är bra som det är också, gillar att du helt enkelt filmar din vardag och du delar dina tankar o så om det. Behöver inte vara krångligare än så!? Keep up the awesome work Bianca!!❤
  Kram Evve

 • Charlotte skriver:

  Gillar längre vloggar bättre än korta. Älskade denna!

 • Jennie skriver:

  Kan du snälla göra en video när du sminkar dig ???

 • Elina skriver:

  Ääälskar dina vloggar! ?

  Den sista klänningen du har på dig säger du kommer från nakd. Men kan inte hitta den.. vad heter märket och vilken storlek har du?

 • Anonym skriver:

  Hej Bianca!! Långa vloggar uppskattas endast, så fler sådana! 🙂 btw du sa att din klänning (den svarta med blommor på) kommer ifrån nakd, men hittar den inte:( vill du länka den eller skriva vad den heter?

 • Stella skriver:

  Skulle inte du kunna göra ett inlägg om
  Lite shopping tips i klädväg, länka lite fina outfits osv ?

  • Bianca skriver:

   Hej! Om du kollar på min senaste Vlogg så länkar jag massa snygga plagg ifrån Nakd.com där 🙂 Kram

 • Eve skriver:

  Tycker vloggar som är 13-17 minuter är helt perfekta till längden. Dom har man alltid tid att kolla på. Om man ska till stan med bussen eller sitta och käka frukost eller sminka sig. Fast ibland är längre vloggar roliga speciellt då om det är fler dagar i en och samma video :)) älskar bloggen!!

 • Sandra skriver:

  Hej Bianca! Hur brukar du plugga till körkortet?

 • becca skriver:

  Vart köpte du byxdressen i jeanstyg ifrån? du skrev urban outfitters men hittar den ej 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *