M O N D A Y

måndags selfie blogg

Måndagar, bästa dagen i veckan enligt mig 🙂 Älskar nystarter och varje måndag försöker jag tänka att det är en nystart men nya möjligheter att bli bättre, må bättre, vara med fokuserad & organiserad 🙂 Idag har varit lite en sån dag.

Jag har filmat med teamet, suttit med mailen, bockat av och planerat kommande veckor samt haft möte med agent Vanessa som kommit hem till mig 🙂 På onsdag går hon på mammaledighet så lite svårt hur jag ska klara mig utan henne haha men det löser sig nog, Emilie kommer hoppa in så nu är det Emilie som kommer tjata sönder på att jag ska svara i tid haha!

BTW, ni får inte glömma att min webbshop med ”Biancas Favoriter” hos Ellos fortfarande är live HÄR Där hittar ni alla mina favoriter produkter inom skönhet & hudvård 🙂

Nu ska spela in en video till min You-Tube kanal, hörs senare. PUSS <3

 

 

2 reaktioner på “M O N D A Y”

  • ISA skriver:

    exakt den känslan för måndagar! Underbart ju om man lyckas få dem sådär effektiva. Ditt hår är förövrigt så jäkla himla dösnyggt jämt!! <3

  • Mona skriver:

    Håller med! Måndag är bästa dagen och den som inte håller med har nog ett väldigt tråkigt jobb!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *