MIXED THROUGH MY PHONE

img_2888.jpg

Suttit en del på kontoret senaste tiden vilket alltid är det bästa för mig. Både jobbmässigt då jag får mycket gjort och alla jag jobbar med finns alltid på plats så slipper smsa/maila för att få svar på frågor etc, men också bra för mig privat då jag får ett lugn när jag är där 🙂

Denna bilden är tagen från fönstret från kontoret, så utsikten är det ju inget fel på!!

21c158a0-02d9-4645-bdca-efbf75733936.jpg

Mötte upp Alice i förrgår för att käka middag på mitt favvo thai ställe i stan, nämligen Thai HouseNybrogatan 🙂 Vi snackade om alla sjuka grejer som hänt senaste tiden och pratade ut och ventilerade med varandra. Så glad att jag lärt denna denna brutta, hon är världsbäst <3

Läs hennes blogg också här 

img_2926-1.jpg

LV & selfie

Jag & mamma har varit på Louis Vuitton för att köpa en hundväska (haha dont judge) och jag föll pladask för deras parfymer! Jag fick en av dessa av Benjamin & Oliver i present i vintras men vill ha fler!!! De luktar sååå gott <3

Tagit lite selfies också och lagt upp på min Snapchat haha @biancaingrosso1

creme brunch

Ätit svingod brunch på ett av favvo ställena Creme i stan, här med Alice & Linnea

ae47494f-a367-4291-869e-9d73aad52687.jpg

Jag och chefen för Tourn höll en liten föreläsning på ett stort marknadsförings event AD DAY som hölls förra veckan på Urban Deli. Vi pratade om varför företag vinner & vad det får ut för fördelar genom att annonsera och göra reklam via influensers 🙂

img_2994-1.jpg

De serverades massa popcorn i vårt bås och jag tryckte i mig hela 5 små popcorn skålar haha… ÄLSKAR popcorn!!!!

46a83964-c8a7-4a0b-8e34-877211f73189.jpg

img_2992.jpg

Byxor Na-kd.com & topp gammal ifrån Zara 

img_2993-1.jpg

Mycket roligt att få snacka om mitt varumärke och hur jag jobbar framför stora marknadschefer för Sveriges största företag… lite nervigt men jag löste med lite Bianca humor 😉

utsikt stockholm

Tog med min bästa chefen Robin på världens roligaste möte som jag hoppas blir av denna vecka….!!!!!!

Utsikten var ju inte dålig direkt 🙂 Älskar min vackra hemstad!

4e7ebd02-5de8-4ae7-b951-2dc51a8fb662.jpg

Bjöd ut Alice (ja vi hänger mycket haha) på dejt i fredags till min favvo kvälls restaurang Kasai för lite drinkar & middag innan utgång 🙂

48821576-eb09-43a1-a65d-387b86a6b5fa.jpg

5e99b008-8517-4afb-afd3-8481148c6b6a.jpg
Vi tog in allt som det stod ”fried tempura” på och lite annat och det var lika gott som vanligt! Servicen är on point, drinkarna är perfekta, maten ska vi inte ens tala om och stämningen är alltid på TOPP!! Kan så varmt rekommendera Kasai 🙂 

Godmorgon! Samlade lite bilder som jag tagit med mobilen (Iphone 7+) och tänkte att jag gör ett lite blandat inlägg om det 🙂 Ni verkar ju älska sånt!! Det gör jag med när det kommer till att läsa andra bloggar så jag förstår er.

Idag står filma för YouTube på schemat (glöm inte kolla in min senaste video HÄR) , sedan väntar jag svar på något jag har längtat efter sååå mycket på senaste….!!! Vill inte säga någonting nu ifall det skulle skita sig i sista sekund men ni får såklart höra när det är klart! Sedan har jag inga mer planer än att jag ska plugga för teoriprovet som är på Torsdag, hoppas fan jag löser det denna gång!

Ha en grym Tisdag så hörs vi säkert senare, puss <3

14 reaktioner på “MIXED THROUGH MY PHONE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *