FAVORITE DANCE NUMBER

Jag ligger just nu i mammas säng och känner mig extremt febrig, svider i halsen och jätte täppt i näsan… pallar inte bli sjuk!! Men knarkar dansnummer på YouTube just nu och kom förbi mitt gamla favorit dansnummer från ”So You Think You Can Dance” som varit mitt och mammas favorit program 🙂

Ni vet väl vid detta laget att dans ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag absolut Ä L S K A R att dansa och kolla på dans, det är bara för vackert <3 Och detta nummer ovan gör mig alltid lika berörd!! Ni måste bara titta 🙂

Nu ska jag fortsätta chilla här i sängen framför datorn. Ha en mysig Tisdagskväll mina underbara läsare <3

PUSS!

11 reaktioner på “FAVORITE DANCE NUMBER”

 • Alice skriver:

  Vart är din röda stickade tröja ifrån som du hade under dagen/kvällen på Snapchat?

 • Izabell skriver:

  Usch då, har är det också sjukstuga delux! Ät och drick mycket ingefära så blir det bättre. Om du äter sushi så ät ingefäran som är till eller så kan du koka te på hackad ingefära 🙂
  http://nouw.com/brickendesign

 • Karin skriver:

  Dans har aldrig intresserat mig och har aldrig berört mig. Men när du dansade din hyllningsdans till din mamma i Let’s dance så rann tårarna och det är första och hittills enda gången jag blivit så berörd av dans. Så det är helt klart mitt favoritdansnummer:-).

 • Hanna skriver:

  Hej ! Kolla in min blogg! Jag är en 16årig tjej som bor i Stockholm och är modell och bloggare. Här får ni följa min resa ! Nytt inlägg är upp nu med massor av bilder ! http://nouw.com/shansi

 • Elisabeth skriver:

  Kan du tipsa om dina bästa kostymbyxor? 🙂 <3 De du hade i senaste videon var SÅÅ snygga, vilken storlek var dom i? Har du några fler tips på snygga kostymbyxor? <3 🙂

 • Kornelia skriver:

  Kan inte du göra ett inlägg med snygga jeans/byxor till bra priser? Älskar din stil?

 • Ebba skriver:

  GRATTIS TILL LÄGENHETEN! Är så glad för din skull! Kram ❤️

 • Helena m. 4 skriver:

  Också mitt favvo nummer (ett av dem iaf) från den serien, han är sååå inne i rollen, så brutalt stark och hon lika imponerande i sin tolkning…

 • Nada skriver:

  Ett av mina absoluta favvo nummer!!!!!! Amagaad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *