JAG HAR KÖPT LÄGENHET!!!!!

EWALDTON_080517_30213

Processed with VSCO with c6 preset

This girl is moving to her very own apartment <3 

OMG VAD HÄNDE IGÅR?!?! Lever i något slags lyckorus och lugn på samma gång nu haha!!

Igår köpte jag min FÖRSTA LÄGENHET som jag köper helt själv och jag kan inte fatta att det precis händer mig!!!!! Jag har väntat sååååå länge på detta men saker har bara dragit över tiden och jag har inte tagit tag i rätt saker men Nu Ä N T L I G E N så skrev jag på alla papper igår och om bara 4 veckor så flyttar lilla jag till Norra Djurgårdsstaden 🙂

Ända sedan jag började kolla på lägenheter så har Norra Djurgårdsstaden (som ligger mellan centrala Sthlm & Lidingö, så perfekt för mig) alltid varit prio 1 och drömplatsen för mig att bo på! Jag är uppvuxen på Östermalm och bott mina senare tonårsår på Lidingö och märkt att jag trivs mycket bättre lite lite utanför staden nära natur & vatten.

Och NU kommer jag flytta in i världens finaste 2a på 62kvm, 3e våningen, med balkong & utsikt över vattnet <3 Kan det blir mer drömmigare!!

Det bästa är också att jag bor ca 15min gångavstånd till Stureplan så är nära stan & 15min gångavstånd till Ropsten så jag är nära att åka hem till mami <3 DRÖMMEN för mig!!

Jag får tillträde till lägenheten redan om 4 veckor så KÖR VI!! Då kommer jag börja dra igång med flyttvloggar till er och ni kommer få följa med mig under hela processen 🙂 Inte bara här på bloggen, Snapchat, Instagram & YouTube utan ni kommer såklart få se allt i höst på ”Wahlgrens Värld”.

NU börjar mitt liv känner jag och jag är SÅ SJUKT TAGGAD för detta!!! Längesen jag kände mig såhär lycklig, förutom att jag har halsfluss och feber…. haha!!

29 reaktioner på “JAG HAR KÖPT LÄGENHET!!!!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *