YESTERDAY & TODAY

gina showroom

Igår var jag med min… jaaa vad ska man kalla dig Emilie haha! Emilie jobbar på Tourn som projektledare och jobbar väldigt nära mig med mina samarbeten, YouTube osv. Så jag, Emilie & mitt kamerateam drog till Gina Tricot showroom för att låna kläder för en skit rolig plåtning som vi ska ha snart 🙂

Hösten 2017 kommer det sååå mycket snyggt ifrån Gina kan jag lova… 🙂 Så som denna ursnygga tröja ovan <3

Inatt var jag extremt krasslig. Låg och kallsvettades hela natten med feber och hostade som aldrig förr…. trodde jag skulle ta sönder mig hals där ett tag. Men vaknade upp och mådde mycket bättre så gjorde mig en nyttig och god frukost.

Avokado & keso mackor är som ni vet en STOR favorit hos mig, kan liksom inte gå fel.

Oliver (storebror) körde på en lite mer manlig frukost haha. Nej men hans ser fan mycket godare ut asså!!! Men min mage är ganska känslig nu så försöker hålla mig borta ifrån fetter & mycket kryddor 🙂

Har mest legat ute i solen idag och surfat på nätet, har typ endast kollat in möbler för lägenheten haha! Är helt besatt av ALLT hos Benington.com så ska försöka se vad jag kan klicka hem därifrån 🙂

Iallafall, lunch hemma blev det också och eftersom vi ska utomlands imorrn så tänker jag att det är lika bra att tömma kylen, så det blev en blandning av det vi hade där helt enkelt!

Ska bli intressant och se hur full eller hur tom min kyl kommer vara i min lägenhet när jag flyttar hemifrån haha……

Inget jätte avancerat och inget jätte gott heller haha men det slank ner 🙂 

Tack för alla gratulationer till lägenheten, vet att ni kommer älska detta lika mycket som jag!! Blir ju grymt material för mina sociala kanaler hehe 🙂

Jag skulle inte säga att jag är så jätte sjuk längre men är fortfarande sådär öm i kroppen och seg så har bara stannat hemma idag för att vila inför New York. Har hektiska dagar framför där med inspelningar för 2 olika tv-program så gäller att vara på topp 🙂

Borde egentligen börja packa nu (har inte ens börjat) men det är så stökigt i mitt rum att jag inte ens orkar gå in där haha! Någon som känner igen sig?! Snälla säg YES!!!

PS. Glöm inte kolla in mina senaste videos på min YouTube kanal om ni inte har något för er. Ni hittar min kanal HÄR 

PUSS!

12 reaktioner på “YESTERDAY & TODAY”

 • Malin lennartsson skriver:

  Haha YES! Problemet är bara att det inte är mitt rum utan min son’s ?
  Stort lycka till med flytt och nya hemmet.

  Kram Malin ”mamma till tre”

 • Magdalena skriver:

  Kan också tipsa om möbelsidan confident living 🙂

 • Izabell skriver:

  Men gud så fin tröja, Längtar verkligen tills den kommer ut. Du passar jätte bra i den 🙂

  http://nouw.com/brickendesign

 • Felicia skriver:

  Jag känner igen mig!!!

 • Ellinor skriver:

  Kan du inte lägga ut lite fler outfits på bloggen? Jag är typ kär i din stil och du är den jag inspireras allra mest av när det kommer till mode. Vill typ äga din garderob. Skulle vara kul med ännu mer inspo. Och stort grattis till lägenheten!

 • Maggie skriver:

  Hej!
  Råkade av ”misstag” hamna på din blogg, ville bara fråga dig om ingen gar upplyst dig om att ”bloglips” och ”segertecknet” är VÄLDIGT ute??

  • Bianca skriver:

   hahaha tack för den kommentaren! Och bara så du vet så gör jag vad JAG vill framför kameran 🙂

 • Lina skriver:

  Var är dina fina jeans ifrån? 🙂

 • Cilla skriver:

  Tänk om du i stället köpt en lägenhet i normal prisklass och skänkt några miljoner tilll behövande i stället.

 • Xiao He skriver:

  Grattis till lägenheten! Så himla roligt! Säg till om du behöver arkitekthjälp med inredningen!

  IODOMI är en startup i sitt sköte och vårt mål är att digitalisera tjänster inom arkitektur och inredning så att fler ska ha råd med det. Vi börjar våra beta-tester i juli, du är välkommen att vara test-person! Det du får är professionell arkitektur-hjälp och resultatet levereras i form av en 3D-bild, planlösning och en digital shoppinglista med allt från väggkulör, tips på golvbehandling, matta, soffa ner val av gardin och dekorkudde. Så att du kan handla hem allt med ett klick.

  Låter det intressant så meddela mig vilka rum du vill ha hjälp med och jag kopplar ihop dig med Stockholms bästa arkitekter när vi kör igång!

 • Elli skriver:

  Hej!
  Måste bara fråga vart dina jeans kommer ifrån? Såg de på din story på snap också och de var väldigt fina!
  Grattis till lägenheten och lycka till med allt ☺️

 • Vilket fint väder ni har.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *