OFF TO NEW YORK

New-York

bianca pizza

IMG_9009

twohands3

bianca new york

Tillbaka till mitt fantastiska NY <3 

Äääääntligen ska jag få åka till min en av mina favorit städer New York!! Och denna gången med hela familjen vilket blir första gången för oss vi är samlade tillsammans i staden 🙂 Just nu sitter vi på Oslos flygplats för mellanlandning, hatar egentligen att mellanlanda men denna flygplats är as nice så det gör mig inte så mycket nu.

Vi ska alltså dit för att spela in 2 program varav 1 är ”Wahlgrens Värld” såklart 🙂 Det ska bli SÅ jäkla najs då vädret i New York nu är magiskt tydligen så det är endast sommarkläder jag har med mig, jippi!!!

Jäklar vad lycklig jag är nu, så tacksam för livet!! Att jag är friskt, har fantastiska människor runt omkring mig och lever verkligen LIFE just nu 🙂

Jag vet att det kan vara svårt att läsa såna meningar när man själv inte mår så bra, men tiden är verkligen din värsta fiende samt din bästa vän. Och med tid så läks alla sår så fortsätta kämpa till er som går igenom något tufft nu!! Det kommer bli bättre och jag finns som vanligt på min mail om ni vill prata ut er med mig 🙂

PUSS <3

7 reaktioner på “OFF TO NEW YORK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *