LAST ONES FROM NY

Som sagt så var vi ju i New York för inspelning av 2 program och ett av dessa var med Roy Fares där jag och mamma gästade. Vi åkte ut till New Jersey där det skulle käkas massa göttissaker 🙂

Klänning ifrån MissGuided, såg att många frågat om den men hittar den inte så antar att den är slutsålt tyvärr :/ Men är ni intresserade av den så håll utkik på hemsidan då, det är mitt tips.

newyork 1

Vi käkade frukost på restaurangen vi sedan skulle filma pannkakasätandet på. Jag beställde in avokado toast med yogurt och granola. Det var riktigt smaksens förutom att granolan hade så mycket socker i sig att det knappt gick att äta haha.

IMG_3336

Mamma & bästa & roligaste Roy!! Herregud vad rolig han är, han hade verkligen exakt vår humor haha!

newyork 2

Det blev en heeeeel del pannkakor haha! Herregud vad magen var knas efter detta, även fast jag knappt åt något då jag vet hur känslig min mage är. Jag beställde in den ”fräscha” med bär & grädde medan de andra gick loss på kolasås, nutella och allt var det var 🙂

IMG_3355

Varför inte en smoothie med pannkakor PÅ haha!

Rolig ide dock!! Barn måste ju älska detta ställe 🙂

Efter pannkakorna så drog vi och åkte rolerbaldes om det nu heter så hehe :/

Jag och mamma sööööög på att åka (som vanligt) haha! Roy var as grym och kunde båda åka baklänges, snurra och åka på 1 ben. Vissa har bara talang att lära sig snabbt helt enkelt…!

IMG_3378

Som om inte pannkakorna var nog så drog vi sedan till ett mycket populärt ställe i New Jersey för dessertpizza.

De är kända för sina enorma pizzor med Mac’N’Cheese på, hamburgare I hamburgaren (!!!!) och allt var det var…. var i chock i hur mycket man kan göra med pizza haha.

newyork 3

Det blev 2 REJÄLA dessert pizzor med allt ifrån cheesecake på, french toast, cookie dough, nutella och verkligen ALLT ni kan tänka er <3

Min favorit var lätt den med cheesecake på.

img_3750.jpg

img_3751.jpg

Glada efter en dag med extremt mycket kalorier haha! Man mådde väl inte sådär jätte härligt efter all sockerintag men vissa dagar måste man ju bara få unna sig hehe 🙂

Tack Roy för att vi fick gästa ditt underbara program <3 Ser fram emot att få se hur det blir och hoppas på att få hänga med denna snubbe mer, verkligen så härlig!!

newyork 5

En dag hängde vi runt i Soho. Älskade denna outfit och dessa skor ifrån DinSko.se är typ de skönaste klackarna jag haft.

Fatta att jag gick runt en hel dag i New York i dem och fick inte ens ont. Det är fanimig bra betyg 🙂

newyork 4

Min snygga lillebror <3 Herregud nu ser han fan vuxen ut haha, när blev han såhär stor! Så talangfull, världens roligaste och ett hjärta av guld.

Ni har väl missat att lyssna på hans nya singel ”Do You Think About Me” ?? Den går verkligen på REPEAT i mina hörlurar <3

Kolla in hans musikvideo till singeln HÄR

Brunch intogs på Bubby´s ytterligare en gång under vår resa. Denna gång åt vi dock i Chelsea och jag tog in en kycklingsallad + sparris soppa till brunch 🙂 Så gött & fräscht.

Sen delade vi självklart på lite pancakes, ett måste när man är i NY såklart!

Älskar mitt nya lite längre hår 🙂 Jag har en stor plåtning om några veckor så satte in HairTalk förra veckan för att fylla ut det lite inför plåtningen, samt att Summerburst kommer nu dessa kommande 2 helger och då är det roligare att ha lite mer hår att leka med!

Denna gång var min frisör Linda helt fullbokad så jag hoppade in i stolen bredvid hos grymma Rania på samma salong, min favorit salong Serenity Stockholm Riddargatan 10 🙂 Ni vet där jag gör mina naglar & hudvård också <3

Riktigt härligt att en av ens bästa vänner driver egen salong kan jag säga haha!!

newyork 6

Det har självklart käkats pizza slize efter pizza slize vilket alltid är lika gott! Får aldrig nog!!

Det regnade typ 3 av  5 dagar när vi var där och titta på bilden till höger vilken gullig liten grop det var fylld med lite regndroppar som formade ett fint hjärta <3

Jag & Theo såg en godis butik och tvingade med oss mamma in för att kolla om vi hitta något gött. Jag var mest där för att se om de hade popcorn #världensstörstapopcornnörd men de hade de inte tyvärr så det blev endast 2 godbitar haha.

Fun fact om vår familj är att INGEN i vår familj gillar godis. Det har verkligen aldrig hänt att vi haft film mys hemma & någon köpt med sig godis. Vi är chips & dipp / popcorn peeps 🙂 Eller ja vi är väl salt personer överlag, ingen är direkt jätte förtjusta i desserter.

Enda perioden i mitt jag var riktgt godisfreak var i höstas när jag gick på ett par p-piller som gjorde att jag var tvungen att äta minst 6 godbitar om dagen för att vara glad haha!

Sista dagen (för mig & Benji som åkte hem 2 dagar tidigare för jobb) så drog vi syskonen förutom Theo till Friedmans som ligger i centrala NY.

Jag letade runt lite på Instagram och hittade stället där, deras bilder såg riktigt smaskens ut så föreslog det till bröderna och efter att de fått kolla igenom alla bilder (de är så jäkla jobbiga haha) så hoppade vi in i en taxi & drog dit.

newyork 7

Det var faktiskt riiiiiktigt gott så kan varmt rekommenderas. Deras frukost meny såg ännu sjukare ut men vi kom försent så det fick bli lunch istället fast med lite waffles.

Vi beställde in varsin sallad (jag & Benji) medan Oliver tog in mac’n cheese, grillad macka & fried chicken and waffle samt lite pommes.

Vi åt inte upp allt haha men måste bara säga att det var lätt den godaste mackan jag ätit!!! Nej nu kanske jag ljög för INGET slår en riktig italienska men den godaste icke italienska mackan haha 🙂

Eftersom att mina bröder åker till NY främst för matens skull så har de alltid kollat upp ”bästa pizzan” ”bästa burgaren” osv… och tillslut hittade de denna burgare ovan. Det ska tydligen vara den bästa burgaren i hela New York.

Den var absolut svingod och köttet var sådär krispigt utanpå och riktigt mört inuti med god ost & bröd. Men saknade dock majonäs, lök & salladsblad, det är alltid ett måste för mig att en hamburgare ska få högsta betyg av mig. Deras pommes var dock helt sinnesjuka 🙂

Stället heter The Brindle Room och ligger vid East Village om ni är sugna att testa på.

newyork 8
Efter 5 dagar av lite småtjafs, mycket skratt & mat så tacka jag New York för denna gången och tog med min resekudde för att åka tillbaka hem till underbara Stockholm <3 

Shit vilka dagar!! Helt sönderstressad egentligen haha! Varit extremt mycket möten, inspelningar & ärenden så det är först nu jag har tiden att sätta mig ner vid datorn. Jag skulle egentligen på ett supermysig event med River Island idag men var tvungen att boka av det då det blev för mycket idag med inspelning & möten. En annan gång 🙂

Jag har sett en del kommentarer (F O R T F A R A N D E) om att jag inte har något jobb och att jag borde söka utbildning till sjuksköterska så jag kan ha ett ”riktigt” yrke och sluta gå runt och låtsas. Jag tänkte nu ta tag i detta för det börjar bli riktigt tröttsamt och börjar faktiskt gå mig på nerverna nu. Tänkte därför ta en dag snart och filma timma för timma en hel dag till min YouTube kanal om hur en typisk jobb dag kan se ut för mig 🙂

Hade ni gillat det?! Se lite mer om allt jobb som försegår bakom bloggen?? För just nu är själva bloggandet det minsta jobbet rent tidsmässigt för mig, men eftersom att det är många som fortfarande inte förstår så tänkte jag att det kanske kunde vara kul för er att se att det faktiskt går mot nya tider och det finns andra yrken än sjuksköterska & lärare som man försörja sig på 🙂

NU ska jag börja packa inför Göteborg imorgon, sååååå taggad!!

22 reaktioner på “LAST ONES FROM NY”

 • Felicia skriver:

  Jag hade gillat den typ av ”youtube-video” idé

 • Felicia skriver:

  Wow, Bianca! Verkar som att du har många resor på g?

 • Camilla skriver:

  Tycker att din blogg blir bättre och proffsigare för var dag! Bra jobbat Bianca! <3 Skit i alla troll som spyr ur sig saker bara för att hata på folk! Du är grym ska du veta! 🙂 Tycker inte du ska känna att du måste rättfärdiga din inkomstkälla för de som kritiserar. Men visst följer vi andra dig gärna en vardag i ditt liv! Ha de!!

 • Emilia skriver:

  Förstår att du blir sinnessjukt trött på såna kommentarer! Tror helt ärligt att det BARA handlar om avundsjuka från deras sida, ditt jobb ser ofta väldigt ”glammigt” ut men vi ser ju inte allt du gör. Så kanske en sådan video skulle tysta några, men egentligen är det helt sjukt att det ska behövas. Men sjukt bra att du står på dig Bianca, hejar på dig! 🙂

 • Emma Svärd skriver:

  Heeeereguuud, att folk verkligen orkar att hålla på? Som du säger – en ny generation, nya möjligheter. Så mycket ARBETE du lägger ner för att få upp dessa inlägg med redigering, fotografering, hitta på roliga saker värda att blogga om samt alltid ha något att väl skriva om och visa upp de bra sidorna hela tiden fast man är på kasst humör? Det är fan inte illa och värt pengarna. Dock får man ju säga att det verkar fruktansvärt kul (men tidskrävande då)!

  Dina blogginlägg, snapchats, instainlägg och YouTubeklipp (seriöst enda jag faktiskt följer där) gör min dag. Du är helt fantastisk Bianca och en fantastisk förebild för mig och alla andra med ditt sätt att se och leva livet. Kan säga att av dig har jag lärt mig mycket om hur man ska ta livet med en nypa salt och bara vara en riktigt power-kvinna så som du lyckats med alla motgångar samt utmaningar. Stort credd till dig och ta ingen skit, för kan slå vad om att det är majoritet av fans här som verkligen ser upp till dig. Keep up the good work! KRAAM!

  Ps. Den Youtube-videon hade varit sjuuukt grym. DS.

 • Sanne skriver:

  Ush om människor stör sig på ditt yrke varför är dem då bloggläsare? Du underhåller dem! Och jag tycker det skulle vara kul att se en typisk jobb dag men gör det för oss som är intresserade inte för att bevisa något för den som inte tror eller stöttar dig. Jag har aldrig riktigt varit insatt i er familj innan men nu är jag helt hocked har börjat följa dig, lyssna på din brors musik och kollar er familje serie hur sköna som helst, tack för att ni underhåller mig ???

 • T skriver:

  Hur kommer det sig att du inte kan äta pannkakor som är söta pga din mage då den är känslig när du kan dricka alkohol varje helg typ? Alkohol om något är hemskt för magen. Känns som att du skriver att magen är känslig när det egentligen handlar om den mentala biten.

 • Malin skriver:

  Känns inte speciellt synd om dig att folk undrar vad du egentligen jobbar med. När det är mest prat om lunch ute, resa, festa, slappa hemma etc. Jag som är just sjuksköterska kan säga att vi om några får ta mycket skit. Klagomål, känsloutbrott, gnäll på att vi är sena med mediciner (när vi varken hunnit gå på toa eller äta lunch) insinuationer om att vi bara fikar hela dagarna etc. Men gör vi oss till martyrer inför patienter och anhöriga för det? Och gnäller om att de går oss på nerverna och att vi blir så ledsna över det? Nej inte direkt va? Så nej, särskilt synd om dig kan jag inte påstå att det är, även om du kanske har en del att göra vissa dagar.

  • Bianca skriver:

   Det finns så mycket mer som händer i mitt liv än det jag väljer att skriva på bloggen. Då kanske man ska tänka en till gång och förstå att det är 24h på ett dygn och att några rader på bloggen inte riktigt beskriver hela dagen. Det är inte alltid roligt för er att höra om varenda möte, varenda timma jag spenderar på att göra utkast, svara mail, sitta med mitt team och planera samarbeten och stora projekt. Om varje dag då jag spelar in tv varje dag morgon till kväll samt att jag gör fotograferingar etc…..

  • Anonym skriver:

   Om du nu tycker att ditt jobb som sjuksköterska är så jobbigt, stressigt, tråkigt osv varför byter du inte jobb då? Vem säger att man måste jobba på ett sånt jobb för att det ska räknas som ett jobb. Så länge du TRIVS med det du gör och får en inkomst så låt folk göra de. Finns inget som heter riktigt jobb… blir så trött på sånna som ska klaga för att dom är trötta på sitt och inte kan glädjas åt andra. Bianca har det roligaste jobbet, och jag tror att det är många som skulle vilja ha det som hon har. Men gör ngt åt saken då ist för o klaga på henne, du har ingen aning om hur mkt arbete hon lägger ner på sin blogg o allt annat runt omkring som hon gör… sluta gnäll

   • Malin skriver:

    Vart läser du att jag inte gillar mitt jobb? Det gör jag, precis som Bianca verkar gilla sitt. Men som hon skriver och har skrivit tidigare, att hon blir less, irriterad mm. när folk ifrågasätter henne eller hon får klagomål på vad hon gör. Och då menade jag på att även om man har ett, i folks ögon, ”riktigt” jobb så kan man få ta enorma mängder skit. Och då tycker jag inte det är speciellt synd om Bianca som ändå har ett väldigt fritt jobb och, vad jag vet, inte behöver ha arbetsdagar som innebär att inte hinna gå på toa eller äta lunch.

  • Jennifer skriver:

   Hej på dig Malin! Kunde inte undgå från att läsa din kommentar och du ligger ju lite efter i tiden om jag skulle få säga det så! Bloggerskor sliter (ursäkta ordet) röven av sig! Dom ska blogga varje dag, redigera alla sina bilder, lägga upp alla bilder på sociala medier, hålla igång alla sammarbeten med företag, vara förebilder osv. Listan kan bli längre. Dom har alltid pressen att allt måste fotas och att man alltid måste skriva om vad man gjort på dagarna. Visst att du tycker sjuksköterska är ett mer riktigt jobb enligt dig, men du, tänk lite, hur skulle det se ut om alla jobbade som sjuksköterskor och lärare. Hur kul hade det varit? Alla passar inte som att jobba med sånt, om man är en mer kreativ person så ska man väl få jobba med det man tycker är kul! För om du nu valde att jobba som sjuksköterska måste du ju ändå tycka att det är världens bästa jobb? Och varför då klanka ner på andras jobb? Varför ska vi alltid trycka ner varandra och vara avundsjuka när man kan lyfta upp varandra! Visst är jag avundsjuk på att Bianca får resa, äta god mat och sammarbeta med roliga företag och ha det som jobb, men inte skriver jag elaka kommentarer till henne. Istället väljer jag att se henne som en inspiration till att kunna jobba med det man verkligen älskar och tycker om. Jag hoppas verkligen att du tänker efter nästa gång du slänger iväg nån kommentar Malin när du inte har en aning om hur det verkligen ligger till. För Bianca You go girl!!l

 • Alina skriver:

  Vad har du för storlek på dina klänningar från MissGuided? Tycker det är sååå svårt att veta vilken man ska välja när det inte är standard storlekarna!?

 • Joanna skriver:

  Antar att de som skriver sådant inte syftar på att du inte kan försörja dig på det du gör. Troligtvis vill de ge en känga om att du inte ”förstår” hur det är att ha ett ”riktigt” jobb. Dessutom eftersom de med de där ”riktiga” jobben är underbetalda. Och just den attityden blir jag så oerhört trött på! Det är ju INGET som säger att människor som har andra yrken inte skulle förstå vilket fantastisk jobb vårdpersonal, lärare, polis, brandkår, ambulansförare etc gör! Trots att dessa yrken är slitsamma. Medan andra jobb, likt ditt, kan vara påfrestande på andra plan. Vore ju märkligt om du skrev: ”den här veckan har varit helt sjuk! Haft så mycket att göra, fullt upp från morgon till kväll. Är helt slut nu!” och sedan vara tvungen att alltid tillägga: ”vet att sjuksköterskor, lärare och polis har det slitsamt”. Får vi aldrig utgå från oss själva, inte ens från sin egen blogg? Finns som sagt ingenting som säger att du inte inser att det finns andra yrken och personer som o c k s å har det jobbigt. På andra plan. Jag tycker att du verkar vara en väldigt empatisk och sympatisk människa. Ha en fantastisk helg!

 • Filippa skriver:

  Hej! Hur går det med körkortet? Har du klarat de?:)
  Kram! Din blogg är superbra!!

 • Malin skriver:

  Haha.. Heja dej!
  Kör hårt, så kanske de ger sej 🙂

 • Jennifer skriver:

  Yo go girl!! Hade dödat för att ha ett jobb som dig!! 😀 Förstår att det är grymt mycket att göra hela tiden och att man hela tiden måste uppdatera sina sociala medier men du gör ett grymt jobb. DU ÄR BÄST! Tack för att du är så bra på att ge grym inspiration till allt 🙂

 • JUNITJEJ skriver:

  Så gott allt ser ut!

 • Ebba skriver:

  Hej Bianca!! Vart är dina ursnygga jeans ifrån? Kram!!

 • Linda skriver:

  Hej fina du! Hade varit så nädvändigt(!!) haha att veta hur du gör när du returnerar och beställer från missguided. Får alltid betala sä extrema summor när jag returnerar varor till dem, deras resursedel fungerar ju inte i Sverige 🙁

 • Linda skriver:

  Men gud vilka härliga bilder <33

 • Jennie skriver:

  hej Bianca kan vi vara vänner? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *