GET READY WITH ME – MAKE UP TUTORIAL

ÄNTLIGEN!!

Som ni har frågat!! Nu ääääntligen har jag gjort en sminkvideo där jag visar er min vardags makeup 🙂 Jag gjorde denna imorse när jag var extremt trött så ursäktar i förväg för min energi hehe! Men här får ni se alla produkter jag använder just nu till vardags och hur jag lägger min make helt enkelt samt lite tips ifrån mig till er <3 Om kvalitet inte går att ta högre än 360 så vänta lite och ladda om på nytt.

Glöm inte att prenemurera på kanalen för att se mer så ses vi på YouTube helt enkelt! Puss bästa ni <3

Ps. Om ni undrar vart min morgonrock kommer ifrån så är det en billig och skön sådan och den är ifrån h&m.

26 reaktioner på “GET READY WITH ME – MAKE UP TUTORIAL”

 • Dina skriver:

  Hej Bianca!
  Jag är ett stort fan av dig och undrar vart man kan träffa dig i helgen när du kommer till Göteborg? Kram!

 • Ebba skriver:

  Så mysig video❤

 • Sof skriver:

  Hej. Vilket underbar liv du har önskar jag också hade ett bra liv . Fint du sminkar dig. Fina tips. Kan du inte visa lite kläd tips nu inför i sommar?

 • Jenny skriver:

  Har du satt i löshår? 🙂 ditt hår ser väldigt långt och fint ut

 • EmmaL skriver:

  Hej! Skulle du kunna skriva ner produkterna och märkerna och nr på bloggen eller länka?

  • Bianca skriver:

   Jag hade tyvärr inte tid med det då jag hade bråttom och sitter på ett tåg nu till Göteborg och tyvärr är inte allt smink med. Men jag säger ju vad varje produkt heter så då är det bara att googla 🙂 Det mesta finns på Sephora, Nk eller Åhlens 🙂

 • Linnea skriver:

  Bianca! Kan du snäääälla tipsa om goda sallader? Nu när det är sommar vill jag äta sallad heeeela tiden, o dina ser så sjukt goda o fräscha ut!

 • Charlie William-Olsson skriver:

  Hej Bianca! Vilken kamera använder du när du filmar?

  Kram, Charlie.

 • carina andersson skriver:

  Hej vad använder du för hår produkter?Visa gärna lite olika tips om bra hår produkter.Tack på förhand

 • E skriver:

  Helt galet med alla produkter!!!!! Själv har jag ca 4 produkter Hahaha
  Varför 4 olika mascaror? Och hur har du kommit fram till att just använda dom och i just den ordningen? 😛
  Bästa sminktipset till nybörjare??

 • Jennifer Ronja skriver:

  Vad använder du för produkter när du tar bort allt?

 • T skriver:

  Jag måste bara säga att jag totalälskar dina videos! Jag har varit allmänt skeptisk till att ALLA bloggare plötslig har börjat med youtube, och jag tycker tyvärr att många bloggare har misslyckats med att göra videos i bra kvalitet och med vettigt innehåll. Men dina videos är verkligen genuint sååå himla härliga!

  • Helena skriver:

   Jag håller med dig, T! Innan när jag sett bloggare som startat youtube-kanaler har jag kollat på en video och sen tröttnat. Men Bianca vet verkligen hur man fångar sin publik och gör såna himla bra videos att jag hela tiden längtar efter nästa! Verkligen älskar din youtubekanal, Bianca! 😀

 • Älskade denna video!! Fick massa bra tips! gärna mer sånna här GRWM-videos 😀 😀
  Din yt-kanal har verkligen blivit en favvo!!
  Kram!

 • Helena skriver:

  Hur sminkar du dig till fest om det där är en vardagssminking? Det var en världans massa borstar hit och dit. Du är ju naturligt vacker så allt det där behövs verkligen inte!

 • Sanna skriver:

  Finally! Fan vad bra det var, vill bara se mer och fler videos i ett lite klarare ljus heheh <33 älskar att du förklarar hur du gör allt & varför, måste köpa sånt där puder under ögonen nu känner jag!
  Älskar ditt sminkade och dina videos, bästa!!!!

 • Linda skriver:

  Bara jag som inte har en endaste sminkborste? ?

 • Maria skriver:

  Hej Bianca!
  Börjar med att säga att du är grym duktig med allt du tar till dig och jag säger att du bara ska köra på. De som snackar om att du ska ta ett ”riktigt” jobb fattar verkligen inte då vad du håller på med. Du drar ju in pengar och gör olika sorts roliga uppdrag och det är ju jobb på sitt sätt också. Tror säkert längre fram om många år att du satsar på något stabilare men det du gör är grymt bra. Smart att passa på med dessa alla roliga jobb som ger dig bra pengar. Hade lätt ställt mig bakom min dotter ifall det är det hon vill hålla på med under den tid dessa jobberbjudanden finns. Så var dig själv och kör på så länge inte någon skadas av det du gör så fattar jag inte hur elaka människor kan vara. Läser också Pernillas blogg och vet att ni jobbar otroligt mycket alla i familjen oavsett vad. Lycka till med allt du tar dig vid! Hälsa också till din underbara familj!

 • Amanda skriver:

  Åhh vad härlig du är! Jättebra video 😀 men vad gjorde du med det där under-ögonen pudret som du la på för att de skulle ”bakas” vilken magiprodukt!

 • Frida skriver:

  Hej!
  Så fin blogg!! Vilket program är det du använder för att redigera och skapa videos i? 🙂

 • Irma skriver:

  Hej!

  Jag heter Irma och den 13e juni tar min storasyster studenten och jag håller på att göra en studentfilm till henne.
  I videon finns det ett segment där olika människor skickar en kort grattis-hälsning till henne.

  Det här kanske är ett långskott men det vore jätteroligt om du hade velat skicka en kort videohälsning, bara ett ”Grattis till studenten, Ellen” tillexempel då hon har dig som stor förebild och gillar verkligen din stil!

  Det hade varit otroligt roligt om du hade velat ta en sekund av din tid och göra detta om du vill! Förstår såklart om det blir knivigt. Videon kan skickas till min mailadress: [email protected]

  Hoppas du har en jättebra dag!

  /Irma

 • Jenny skriver:

  Åh du är grym! Skulle verkligen vara kul å se en fest make up film också??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *