SPOTIFY HJÄLPER CHIMI EYEWEAR ATT SÄTTA LJUD PÅ FÄRG

Hur fet är inte denna video ifrån vår resa i Zanzibar i Januari med ChimiEyeWear?!?! ÄLSKAR den verkligen <3

Ni borde ju veta om solglasögon märket ChimiEyeWear vid detta laget nu då det är typ de enda glajjerna jag använder sedan jag skaffade mitt första par. Nu har jag ca alla kollektioner & jag får alltid lika mycket komplimanger när jag använder de samt att alla köper likadana efter haha.

De är verkligen så snygga, så sköna, har de perfekta färgglada färgerna & riktigt bra kvalite. Detta säger jag verkligen med handen på hjärtat även fast det är ett samarbete och jag känner killarna bakom det privat. Jag älskar ju att göra samarbeten med märken jag verkligen älskar personligen 🙂 Skulle aldrig rekommendera något jag inte själv tyckte om och använder mig av själv. Bara en liten side not 🙂

De fyllde 1 år förra veckan och de lanserade då en ny site (haha höll på att stava det sajt) där ni kan köpa era Chimis online här 🙂

MEN, IDAG redan så kommer de hålla ett event i Mall Of Scandinavia (bredvid Starbucks) där de lanserar sitt nya samarbete med bl.a Spotify då de har skapat 9 olika spellistor (en för varje färg ur deras kollektion) som vi kan ta del av. Så följ de på Spotify vettja, min favorit spellista är ”Kiwi” för er som undrar.

Så har ni vägarna förbi så stanna upp vid 14.00 för är faktiskt min lillebror Benjamin där och hänger lite samt kanske uppträder några låtar gamla och nya som ni inte hört än 😉

NU, fixa mig inför dag 2 av Summerburst!

I samarbete med Chimi Eyewear 

 

3 reaktioner på “SPOTIFY HJÄLPER CHIMI EYEWEAR ATT SÄTTA LJUD PÅ FÄRG”

 • Tjohej skriver:

  Lite jobbigt för dom med ögon Migrän, flasher dyer.

 • Stina skriver:

  Hej Bianca!
  Har länge funderat på att köpa ett par solglasögon från Chimieyewear, men beslutsångest vilken modell och färg!! Haha! Är det någon modell och färg du rekommenderar?
  Taaaack 🙂

  • Bianca skriver:

   Hej!! Ååå den där är svår alltså….!! Jag älskar ju alla modeller men deras persiko färg som jag oftast har är nog den färgen jag tar mig till mest.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *