VLOGG – A DAY IN MY LIFE

God morgon och glad Tisdag på er!

Jag är så trött i denna skrivande stund att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Senaste dagarna har varit fest fest fest och direkt efter det varit jobb jobb jobb…!!! Min kropp har inte pallat med haha! Fattar inte att jag kan bli såhär jädrans trött av 2 festdagar…. jag är ju faktiskt bara 22 liksom?!

Men iallafall, det kommer fler bilder ifrån festivalen + en vlogg därifrån som kommer upp snart 🙂 Men tills vidare får ni kolla på min senaste Youtube video från förra veckan som jag glömt lägga upp här. Det är en vanlig dag för mig i Sthlm samt en rolig fotografering med min girlfriend Linnea. Kolla in vettja och glöm inte att prenemurera på min kanal om ni inte redan gjort det <3 Hade gjort mig så glad!!

NU ska jag sätta mig i sminkstolen för idag står plåtning på schemat!!

PUSS <3

43 reaktioner på “VLOGG – A DAY IN MY LIFE”

 • Ebba skriver:

  Ha en underbar dag! ☀️❤️

 • Lisa skriver:

  Vart är din underbara klänning ifrån? 😀

  • Bianca skriver:

   Jag säger var den är ifrån i vloggen 🙂

   • Lisa skriver:

    Ah tack! kollade vloggen efter att jag kommenterat hehe, och uppskattar att du svarade! 😀 inte min mening att du skulle bli påhoppad av ditt svar…

   • Stina skriver:

    Och om man inte orkar/vill se och lyssna på dina vloggar?

    • Bianca skriver:

     Det var tråkigt att höra, då kan jag säga att klänningen är ifrån en liten liten butik i Spanien 🙂 Anledningen till att jag väljer att hänvisa folk till bloggen är för att jag fick ca 130st kommentarer om klänningen så enklare att hänvisa alla till videon där jag förklarar än att svara samma på alla 130 🙂

 • Le a skriver:

  Men snälla du Bianca istället för att lägga fin energi på att säga att du berättar det i bloggen så kan du väl säga det direkt till henne varifrån den e! Sluta spela!!

  • Bianca skriver:

   Därför att jag får kommentarer varje dag om var mina saker är ifrån. Och jag taggar alltid i min bilder på instagram men får ända frågor, och nämner alltid i min videos men får ändå kommentarer 🙂

   • Amanda s skriver:

    Så vart någonstans har du skrivit vart gårdagens vita blus var ifrån? Letat i alla sociala medier

    • Vivian skriver:

     Åh vill också veta vart den vita blusen från snap är ifrån!

     • Andrea skriver:

      Hahah och dääär slutade hon att svara, ussch!

     • Bianca skriver:

      Anledningen till att jag inte svarade igår var för att jag var iväg och filmade hela dagen igår så öppnade era kommentarer först nu. Gillar inte att vi har såhär elak känsla mot varandra här på bloggen. Det här ska ju vara en härlig plats att hänga på!

 • Lena skriver:

  Vloggen menar jag !!

 • Andrea skriver:

  Bianca skulle du SNÄLLA kunna skriva vart det orangea setet som du byligen la upp på senap mystory är köpt? Sjukt jävla snygggg snabbt svar uppskattas!!!!

 • Andrea skriver:

  Menar så klart snap mystory:)))))

 • Maria skriver:

  Varifrån kmr din klänning?

 • albana skriver:

  heeeejjjjjj!! den gula klänningen du hade på din instastory, VAR KÖPTE DU DEN?!?! haha sååå himla vacker, i need it in my laajjffff ASAP.

 • Andrea skriver:

  Varför tog du bort min kommentar där jag frågar om vart det orangea setet från din snapchat är ifrån? ?

 • Ingrid skriver:

  Hej, skulle också vilja veta var den blåmönstrade klänningen du har på dig finns att köpa. Tittade på ditt instagram men där stod det inte. Tacksam om du svarar, vet annars inte hur jag hittar den……
  Tack på förhand! Kram <3

  • Camilla skriver:

   MEN hon sa ju det i vloggen, fran Nerja…..sa finns inte att kopa i Sverige.

  • Bianca skriver:

   I min VLOGG så nämner jag där att jag har köpt den i en liten butik i Nerja…. 🙂

   • Ingrid skriver:

    Tack för ditt svar! Lyssnade på vloggen och hörde sen. Ursäkta att jag också frågade! 🙂

    • CARRO skriver:

     Ja man måste uppenbarligen passa säg för vad man frågor numera…någon som fått lite osmickrande storhetsvansinne på gamla dgr…

     • Olivia skriver:

      Usch vad du är otrevlig. Det är ingen som tvingar dig att läsa hennes blogg, men sluta gärna sprid negativ energi så att vi som faktiskt vill läsa hennes blogg, samt Bianca som jobbar stenhårt för att skriva bra inlägg, slipper det..

 • CARRO skriver:

  Men svara istället för att hänvisa till någon jädrans vlogg som ändå knappt någon orkar se…jesus hur svårt kan det vara??? Du pallar ju ändå att svara att du säger det i din vlogg… *SUCK*!!!!!!!!!!!!!!!

  • Andrea skriver:

   Hahah att hon svarar så drygt på varje kommentar tror jag inte hon kommer så långt med ändå. Det är hennes jobb, hon borde ha tålamodet och bara skriva det igen eller inte svara på kommentaren alls. Har hon tiden kan hon väl svara vettigt i alla fall. Hon är väldigt snabb på att svara kommentarer som är emot henne men inte på kommentarer som trogna läsare kommenterar.

 • madeleine skriver:

  Vart är Linneas byxor och jeansjacka från? 🙂

  • Bianca skriver:

   Jag vet tyvärr inte det. Tror det blir enklast om du går in på Linneas instagram @linneawidmark och frågar henne där 🙂

 • Andrea skriver:

  HAHAHA asså jag kommenterar och frågar vart ett set du har köpt kommer ifrån, den kommentaren svarar du inte på. MEN när jag däremot kommenterar igen ett tag senare och skriver ”varför tog du bort min kommentar”, då jeeevlar är du snabb och svarar.
  Och så är det på alla kommentarer, att du inte vill svara på var saker är ifrån, OCH NEJ du har inte taggat märket på din insta eller sagt det på någon vlogg om det orangea setet. Och ja även om du nämnt det tidigare om anvda plagg som folk frågar om, svara igen förihelvete det är ändå dina läsare, de GÖR din blogg, är du så här kaxig hela tiden tror jag att du tappar alla dessa läsare som kommenterar. Ha tålamod, det är ditt jobb!!!!!

  • Bianca skriver:

   Angående det oranga settet så har jag inte haft på mig något orange sett så därav att jag inte svarade på din fråga 🙂

  • Sara skriver:

   Asså seriöst, måste ni ha svar på vart ALLA Biancas kläder är i från? Är det nyfikenheten på vad kläderna kostar eller vad är det med er? Detta jävla hets på Bianca att hon inte svarar er och allt. Jisses!

   • carro skriver:

    Bianca behöver inte lägga upp bilder på sig själv om hon inte förmågas att svara vart de kommer ifrån. Vem bryr sig om priset, är något snyggt köper man ju det oavsett. Och ja SARA, hon ska banne mig kunna svara på allt när hon har en blogg som hon får pröjs för och dessutom lägger upp bilder. Tänk va bra för alla affärer, vi konsumerar dessa kläder som Bianca visar upp, vilket resulterar i att Sveriges ekonomi stärks osv. 😀 Heja heja!!!

    • Jessica skriver:

     Hahaha asså man kokar ju upp av att läsa era dumma kommentarer. Vad fan menar du med att ”hon inte behöver lägga upp bilder på sig själv om hon inte förmågas svara på var kläderna kommer ifrån”?!?! Vem har bestämt det? Om hon vill lägga upp bilder på sig själv det bestämmer väl hon? Du vet väl att din personliga åsikt om hur verkligheten borde fungera inte har någonting med verkligheten att göra?? Inte någonstans finns det några lagar eller regler som menar att om man lägger upp en bild på sig själv så MÅSTE man berätta varifrån plaggen kommer. Nej utan det har du hittat på helt själv. Jag kan berätta hur det faktiskt fungerar: om man frågar snällt och personen som man frågar är snäll så kanske man får veta det. Så med andra ord, det är inte en mänsklig rättighet att få veta varifrån folk köper sina kläder!! Sluta låtsas som om det är så, herregud

 • Kul att få hänga med! 🙂

 • Linnea skriver:

  vart kommer vita toppen du hade på dig på din instagram atory och randiga klänningen ifrån fotograferingen ifrån? 🙂

 • Maria skriver:

  SJUKT OTREVLIGA kommentarer du skriver ANDREA!!! Lär dig lite hyfs och vett människa! Fattar inte att Bianca ens svarar dig på dina otrevliga frågor. Det hade jag ALDRIG gjort!!! Stor ELOGE till Bianca för ditt tålamod!!

 • Martina skriver:

  Hahaha vad är det för fel på folk?!

 • Nena skriver:

  Alltså herregud det här är ju mobbing…Förlåt Bianca, jag ber om ursäkt å alla otrevliga följare vägnar! Du är bäst fortsätt med det du gör jag gillar dig starkt! <3

  • Bianca skriver:

   Tack så hemskt mycket fina du!! Men jag klarar det 🙂 Jag är en stark tjej och vet att de som kommenterar så bara har problem med sig själva <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *