GLOSSY GLOSSY

Just nu har jag ett samarbete med underbara Glossybox. För er som inte vet vad Glossybox är så kan jag lite kort berätta det för er 🙂

Glossybox är alltså en prenumeration där du varje månad får hem denna rosa box fyllda med 5 olika skönhetsprodukter som varje månad varieras med nya roliga varumärken & produkter. Jag älskar att genom detta sätt hitta nya varumärken att förälska sig i och få testa på produkter jag kanska aldrig hade hittat till annars.

Mina två favoritprodukter för denna månaden var denna serum mask och jag ÄLSKAR ju serum… kan inte gå en dag utan serum på mitt face så att nu får det i en mask känns ju extra härligt 🙂 Speciellt också att det är en after sun serum nu när sommaren är här.

Andra favvo produkten är Intim Easy Shave Gel som jag ALLTID tar på mig efter jag rakat bikinilinjen då man helst undviker röda prickar där och jag tycker verkligen att dessa funkar.

glossybox

Det är superenkelt. Du gör såhär:

 1. Du registrerar dig & skapar din personliga skönhetsprofil. Allt för att de ska lära känna dig så du får den perfekta boxen för just dig. Där kan du välja hur lång prenumeration du vill ha eller om du från start vill ha den på löpande band.

   2.    Vid månadens slut får du hem din box med 5 grymma produkter de valt ut baserat på vad du fyllt i din profil 🙂

Vad hade vi tjejer gjort utan dessa Intim Easy Gels….. älskar att jag fick den i min box <3 

Ja enklare än så var det inte och jag blir alltid lika glad när min box kommer hem! Det är verkligen alltid grymma produkter som läppbalsam, snygga nagellack, hudkrämer, smink, brunutansol… allt vi tjejer älskar helt enkelt 🙂

Boxen kostar i vanliga fall 139 kr men NU får ni 25% rabatt på första boxen med koden BIANCA25  vid start av en löpande prenumeration!! Jiippiiie!! Klicka på länkade HÄR så kommer ni rätt 🙂

Och hörni, kan redan nu säga att ni ska hålla utkik….!! Det kommer nämligen hända mer spännande saker med GlossyBox framöver… 🙂 You´re gonna love it <3

Så glöm nu inte rabattkoden så kan ni få denna härliga lilla ”present” till er själva varje måndag som en liten bonus för att ni alla är så jäkla grymma <3

PUSS <3

9 reaktioner på “GLOSSY GLOSSY”

 • Tua skriver:

  så otroligt fin blogg!:)

 • Taku skriver:

  Får man boxen varje måndag??

 • Ida skriver:

  Ska man inte använda sig av gelen när man rakar sig, med andra ord som rakgel? Hjälper den efteråt?

 • Muffel-Hagrid skriver:

  Omg girl. I feel ya and your muff. Alltså jag har en riktig buske. Mina kompisar kallar mig för muffel-hagrid. För jag har en sate till hårig muffla. Du kanske har sett HP och karaktären hagrid; den där stora gubbjäveln med hår överallt; tänk så fast downtown you know; kan typ inte ens ha trosor utan att det väller ut; jaja du fattar.

  Du fattar mitt problem och fittsatet växer som ogräs om jag inte kapar den med vinkelslip 4-5 ggr per vecka. Efter en orakad vecka har jag fan ett zoo till muffla. Obehagligt att vakna på natten av apskrik från underlivet. Problemet är att vinkelslipen lämnar röda prickar efter sig. Eller så är det ap-rabies. Men tänker att jag kan pröva intimgelén där du rekommendera.

  Tack ska du ha för tipset! fungerar inte det får jag väl ringa någon veterinär eller kanske antisimex eller vad fan vet jag.

  PS vi djungelgrottor måste hålla ihop, tillsammans kan vi hålla våra underliv på en hyfsat hög lägsta fresh-nivå.

 • Chanapha skriver:

  Kommer du att designa eget box med dem? <3

 • Pingback: Serum Masq

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *