VECKANS PLANS:

selfie4

Jag älskar att läsa ”veckans planer” inlägg på mina vänners bloggar och jag lyckas varje vecka glömma bort att göra såna inlägg själv :/ Likaså denna vecka men det är ju fortfarande Onsdag så mitt i veckan så tänkte att jag gör en nu istället, bättre sent än aldrig ellerhur?!

Så såhär ser min vecka ut:

ONSDAG: Filma för Wahlgrens Värld + möte på kontoret. Somna tidigt för att vara pigg & fräsch till plåtning dagen efter.

TORSDAG: Plåtning hela förmiddagen för en sjukt rolig grej ni får reda på i höst 🙂 På kvällen har jag inga planer än men antar att blir middag hemma med familjen. Var så länge sen jag mös hemma bara.

FREDAG: Summerburst i Sthlm står på schemat men jag får se om jag orkar gå på den hehe. Isånnafall ska jag antagligen käka lite pre-lunch med några härliga bloggtjejer och sedan festa hela dagen/natten.

LÖRDAG: DÅ ska jag verkligen på Summerburst med mina kompisar för att festa till det rejält och se Justin Bieber såklart. Innan det ska vi på ett event med Sweed Lashes för att sedan ta oss till festivalen.

SÖNDAG: Bara käka onyttigt och chilla

23 reaktioner på “VECKANS PLANS:”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *