FRIDAY

img_4002-1.jpg

IMG_4003

img_4001.jpg

Bilderna ovan är tagna på min plåtning med Daniel Wellington

– Glad fredag på er! Min första lediga dag denna vecka (typ) jiiiihooooo 🙂 Hur mår ni alla?? Själv mår jag finnemang! Satt igårkväll & beställde massa gardiner till lägenheten!!!!! Känns så sjukt att jag får nycklarna nästa vecka!!! Längtar så fruktansvärt mycket!!

+ att jag fick de goda nyheterna att en väldigt nära vän till mig blev mamma igår så jag är helt överlycklig idag över livet! Jag älskar bebisen redan haha <3

Har äntligen återhämtat mig efter förra veckans Summerburst i Gbg och NU idag kör vi igång igen haha!! Jag ska dock ta det lite lugnt idag hade jag tänkt 🙂 Däremot så spelar min kusin Sebastian ikväll på Summerburst så vill vara där och titta och sen blir det nog utgång men ska försöka att inte bli helt crazy haha…!

Men planen idag är att 1. Fira lillebror Theos sommaravslutning 2. Göra lite ärenden i stan 3. Tror jag ska möta några polare på AW 4. Ta mig till Gärdet för Summerburst & sedan lätt utgång 🙂 Lät inte det rätt trevligt så säg?!

Angående klänningen ovan som det blivit lite tjafs om i kommentarsfältet…. finns väl värre saker att bli irriterad på i världen menmen… Som jag sa i senaste vloggen så är det en klänning jag köpte för typ 30kr i Spanien förra året i en liten liten butik där så den finns tyvärr inte att hitta :/ Nu vet ni alla det 🙂

Ska försöka få upp ett till inlägg till er under dagen för er som inte ska till Summerburst så att säga haha!

PUSS <3

25 reaktioner på “FRIDAY”

 • Katarina skriver:

  Ha en fin helg du!

 • Johanna skriver:

  Sjukt snygg klänning!!! Du skulle ha köpt hem ett gäng och sålt ?

 • Vivian skriver:

  Så tråkigt att vissa var så otrevliga och upprörda. Ta inte åt dig av negativiteten! Älskar dig och din blogg kram xx

 • Lova Corin skriver:

  Hej! Gud va tråkiga kommentarer du fick. Bloggen ska ju vara ett härligt forum! Jag personligen älskar dina vloggar, bloggen och Wahlgrens värld! Du är en inspiration för mig o jag är här inne och läser ofta. Fortsätt glänsa ☆ ♡ kramis

 • marie skriver:

  Hur går det med körkortet? Tappa inte sugen pga att du missat något prov, ta nya tag, fokusera och skriv igen. Du kommer lyckas.

  • Malin skriver:

   Har man klarat uppkörningen är det enbart lathet och oföretagsamhet som gör att man ännu inte har körkort. Alla kan läsa innantill och plugga in teori. Det handlar bara om att anstränga sig lite trots att det är tråkigt. Men vissa fixar väl inte det…

   • Bianca skriver:

    Jag har gjort provet flera gånger men senaste 2 månaderna har varit non-stop jobb för mig från morgon till kväll vilket har jag gjort att jag personligen inte kunnat fokusera på att plugga…. Så tack för din otroligt negativa kommentar men just nu har jag inte haft tiden…!!

   • Bianca skriver:

    Förstår verkligen inte personer som dig som kommentarer en sån otrevlig och okunnig kommentar. Att skaffa körkort just nu passar egentligen inte in i mitt alls som det sett ut nu. Det är enbart därför jag inte kunnat plugga och lägga 100% på det. Och jag som person (eftersom vi alla fungerar olika) måste spendera många timmar om dagen för att plugga för att inte glömma bort vilket jag gör lätt.
    Men om du känner så starkt för detta så kan väl du komma hem till mig och hjälpa mig plugga om det är så enkelt 🙂

    • Malin skriver:

     Det skulle jag absolut kunna göra. Är just nu handledare åt min bästa vän som är på slutampen med sitt körkort. Hon har också fullt upp, heltidsstudent (och kan inte styra sin egen tid) och ensamstående mamma. Men hon TAR sig tiden eftersom hon investerat tid och pengar i detta nu. Och tro mig, jag avskydde teorin när jag pluggade in den för 15 år sedan, men det är faktiskt bara att göra. Det kommer inte komma nån inspiration och lust till det. Och uppenbarligen hade du ju tiden att satsa på intensivkurs, så jo då borde engagemanget orka en liten bit till.

     • Nathalie skriver:

      Men vem är du och bestämma ifall hon orkar en bit till eller inte med att fortsätta med körkortet? Varför tror du har rätten att bedöma det?

     • Sandra skriver:

      Men Malin, hur kan man sjunka så lågt. Blir så bestört när vi kvinnor behandlar andra kvinnor så illa, när vi inte vet eller känner Bianca mer än det hon dokumentera via social media. 🙁

     • Jojo skriver:

      Malin, förklara för oss hur det kan vara din ensak om Bianca tar körkort eller inte?? Så som du uttrycker dig låter det som du blir personligen förolämpad av att B inte har tagit körkort! Jättekonstigt och ologiskt tycker jag!

    • Karin skriver:

     Måste man inte köra upp igen om man inte klarar teorin inom en viss tid eller hur är det? Du kommer att klara det men synd om du måste köra upp igen. Kram fina vackra ❤????

  • Malin skriver:

   Ta det lugnt hörni Sandra och Nathalie. Kommentarer som inte gör vågen för Bianca eller vill köpa exakt samma kläder som hon är inte farliga. Varför skulle man inte klara ett teoriprov? Vet folk med 10 g

   • Malin skriver:

    10 gånger så krävande jobb som Bianca som har fixat det. Och ni vet också att Bianca är en mästare på att komma med bortförklaringar när hon inte orkar och hinner. Vill hon inte och prioriterar hon inte att ta körkort nu så fine. Men kom inte med massa bullshit om tiden. Och jag förstår inte vad som är så farligt med ifrågasättande. Har lyft det många gånger i olika sammanhang att många 90-talister känner sig så ”stressade” när många av oss som jobbat mycket längre aldrig varit i närheten av att vara så självupptagna och ”stressade”. Men folk har aldrig något bra att tillföra som motargument.

    • Bianca skriver:

     Nu är det såhär att jag tar mitt körkort när JAG väljer att ta mitt körkort. Känner JAG att tiden inte räcker för att jag ska känna mig redo för ett nytt teoriprov så kommer JAG välja att skjuta upp det. Du behöver inte bli såhär orolig, jag löser mig liv på mitt sätt. Tack och hej!

    • Nathalie skriver:

     Haha, wow.. och du vet precis hur jag är, så som du ”känner” Bianca med hennes bortförklaringar som du tycker hon gör, känner du mig genom att säga att jag köper kläderna hon bär eller att jag sitter och gör vågen varje gång… fast du har rätt, jag gör vågen varje gång för jag tycker om hennes blogg och blir inspirerad av henne.

     Men att sitta bakom en skärm och ANTA saker som du egentligen inte ska bry dig om är bara så dumt. Och hur vet du att hennes jobb inte är krävande? Alla människor är OLIKA och det spelar ingen som helst roll hur krävande jobb man har, eller om man är ensamstående mamma med 3 jobb – och? Det finns ingenting som är rätt eller fel för att ta ett körkort eller när man gör det! Du har ingen rätt att jämföra hennes liv, hennes tid och prioriteringar med dina vänner och deras livssituation och tid – alla är olika och alla klarar av saker på sitt sätt, och låt dem göra det. HEJDÅ och låt bli att läsa hennes blogg om det inte passar dig.

     • marie skriver:

      Det var väldigt vad min lilla fråga om körkort, ledde till. ville bara ge Bianca lite positiv energi, något som sedan de negativa kommentarer snabbt tog bort. Om ni inte kan vara trevliga mot Bianca borde ni inte vara här alls. Hon jobbar bra och verkar vara en fin person.

  • Jojo skriver:

   Bra och trevlig kommentar, Marie! Mera sånt!

   • marie skriver:

    Tack JOJO
    Tyvärr finns det människor som på något sätt mår bra av att trycka ner andra. Det finns väl så mycket hemskt i denna värld ändå, utan att folk ska vara elaka mot varann. Var mot andra, som du själv vill bli bemött. Det är ett bra ordspråk att leva efter.

 • S skriver:

  Åh hade så gärna velat gå på Summerburst! Inte en enda kompis vill/kan gå med mig. Hoppas du får en trevlig kväll idag och imorgon! Såg helt underbart ut i Göteborg 😀

 • Natalie skriver:

  Du är så vacker. <3

 • Karin skriver:

  Hej Bianca!

  Det här var ett lite roligare inlägg tycker jag. Det är alltid roligare att läsa bloggar som är lite mer personliga. Du behöver inte bli privat men det är roligt när du gläntar in på lite mer vardagliga saker. Jag tycker personligen att mat och kläd/väskinläggen är en smula tråkiga. Jag menar, allt behöver inte vara så tillrättalagt med proffsiga bilder osv. Du kanske har en dålig hårdag ibland, eller tappar mobilen i toan, eller spiller ut juice i soffan and so on. Du fattar! Men det är ju vad jag tycker, tänkte om du ville ha lite feedback iaf, positiv sådan. Du bestämmer ju såklart själv. Du verkar ju ha en skön stil och humor men det kommer inte riktigt fram i bloggen. Det ser man i ert tv-program, älskar det! 🙂

  Grattis till din första lägenhet och hoppas du får en rolig helg. Kram Karin
  Ps. Såg en äldre bild nyligen av dig och din mamma, där du var lite rundare i ansiktet och du var så SÖT! Det är du nu med iofs men tänkte bara eftersom du tidigare berättat om dina ätstörningar osv. Jag menar att du är fin oavsett vikt på vågen.

  • Stephanie skriver:

   Förstår att du menar väl, men kommentar om kropp och vikt gör inte mycket gott i vår ätstörda värld. Det finaste hade varit om vi alla kunde försöka fokusera mindre på hur vi ser ut, och även om det är extremt svårt att komma över denna kropphets vi lever i så kanske vi åtminstone låta bli att överföra den på andra. Man behöver liksom inte validera andra personer om hurvida de är finare eller si eller så.

   Kram

 • Karin skriver:

  Tråkigt att få ”mothugg” när det endast var meningen att vara snäll och pusha Bianca. Eftersom hon lägger upp en hel del bilder på sig själv, selfies eller tagna av proffs så ville jag bara säga att hon var fin, oavsett.
  Tråkigt att det alltid finns de som ska vrida och vända på saker och alltid vilja moralisera. Min tanke var endast god och inget annat!

  Jag är inte ett dugg intresserad av att börja tjafsa, jag har för övrigt aldrig kommenterat tidigare.
  Jag var bara inte beredd att få kritik själv. 🙁

  Men jag antar att det är så det ser ut idag och att det är en del av vardagen för bloggare, tråkigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *