TRAVEL MAKEUP BAGS

Mina nya sminkväskor ifrån Victoria Secret <3 

Jag har väl märkt senaste 2 åren att jag nog är en liten samlare trots allt… Jag kan nämligen INTE få nog av sminkväskor!! Jag tror jag seriöst har över 48st sminkväskor… det är fanimig inte normalt!! Men när jag ser någon snygg eller praktiskt så bara måste jag köpa den! Likdans med pennskrin när jag gick i skolan. Jag bytte liksom pennskriv varenda jäkla vecka haha!

Iallafall, jag tror jag har testat på varenda sminkväska där ute. Alltifrån h&m, Mac, Sephora, Balmain, Åhlens… you name it jag har det i mitt sminkrum. Men NU har jag fan hittat hem (för nu iallafall haha) och blivit totalt förälskad i dessa necessärer ifrån VS som jag köpte på flygplatsen ifrån Israel. De är så fina, praktiska, håller massor & är genomskinliga vilket jag älskar!! Love them 🙂 Jag har allt i dessa så som smink, sminkborstar & hud/hårvårdsprodukter.

Ja det var min lilla recension om necessärer haha! Kanske en ny ”fun fact” om mig haha?!

Ses vi på Summerburst sen då?? Om inte så ses vi på Snapchat @biancaingrosso1 så länge <3

PUSS <3

1 reaktion på “TRAVEL MAKEUP BAGS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *