SUMMERBURST GBG

Wheel

Vi började med att checka in på Gothia Towers där jag delade rum med Alice såklart 🙂 Kolla vår utsikt från rummet… dröm!

summerburst gbg 3

Lite selfies tog vi såklart <3 Hallå ni läser väl Alice blogg????!! Om inte så gör det nuuu HÄR 

Innan vi drog till festivalområdet åt vi lunch på The Barn vid Stora Teatern i Göteborg och käkade goda hamburgare med tryffel pommes, mums!! Jag hade dock önskat ett salladsblad på burgaren men det är kanske bara jag 🙂

KEGS5530

Med mina skönheter & kungarna på dansgolvet!!

Topp ifrån h&m 🙂

201706021235171969_sbig

Hela gänget!! Nästan 🙂

summerburst gbg 2

Jag och bästa Daff som styrde upp allting tillsammans med Starclub <3

Lärda känna bästa Annica  i helgen också och jag kan väl säga att jag numera är KÄR haha <3 Så jävla gym tjej!!

Kvällen resulterade i för mycket alkohol för lilla mig och jag åkte hem direkt efter festivalen och sov… vaknade upp dagen efter med STORA minnesluckor!! Tacka aldrig ja till shot ni inte vill ta vänner, det är icke coolt 🙂

IMG_3815

Dagen efter drog jag & 3 vänner till mina absoluta favvo ställe i Gbg, nämligen Bönor&Bagels i Linné <3 Ni borde veta om detta ställe vid det här laget!

IMG_3810

IMG_3811

De har verkligen SÅ goda bagels, sallader & juicer på menyn så jag står alltid där och väljer i timmar känns det som haha.

summerburst gbg

Så mysig inredning också 🙂

Jag tog SJÄLVKLART in deras ”Frukost Meny” som är så magisk att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Alltid lika gott <3

summerburst gbg 1

Deras juicer ska vi inte ens börja tala om… De satt riktigt fint på bakfyllan kan jag lova haha.

Väska ifrån Zara

Vill så gärna att Niclas (ägaren) ska öppna Böner&Bagels i Sthlm!!! Gå in och följ de på Instagram @bonorbagels och skriv att de ska komma till huvudstaden så kanske han börja tänka i samma banor 🙂

Dag 2 var det dags för dagsfest på Push! Jag kom ca 2h sent…. allt tog dubbelt så lång tid för mig så sorry för det Daff haha!

Japp, jag har fett snygga kollegor <3

Jag & Daff hade såklart favorit glajjerna på oss ifrån Chimi 🙂 Skickade denna bild till en av ägaren Daniel för att visa att vi råkade ta med oss samma färg och representerade hans märke utmärkt haha!

HWWH2716

CEMT8867

Eftar Push tog vi oss till Trädgården för dansa på deras dagsfest också för att sedan käka lunch (några av oss) på Lipp 🙂

Har tyvärr inga bilder därifrån men allt det kommer visas i vloggen som kommer upp nästa vecka.

XUZZ7548

UQMJ1405

Jag och Molly drack bärs och levde life! Minns tyvärr inte vart t-shirt klänningen är ifrån men vet att jackan är ifrån MissGuided.

TUAR0635

Festivalen var ON FIRE!!

RLRU6937

DYTX1779

Bäst var LÄTT när kungen han själv Eric Prydz spelade!! Jag är uppväxt med hans musik sedan ung ålder och  FAN vad grym han är alltså!!!!! Galet!!

KSJY5245

IKDE9313

Snygga vänner, det har man inte få av iallafall 😉

CYPW9209

Efter festivalen drog jag direkt till PUSH!

HZQA5656

YKBZ0126

OPGB3702

HXRZ2838

JCMM4072

ENNK1000

JTTW7753

Och där mina vänner, där körde jag LOSS!!!! Tror att det nog toppar bästa kvällen i mitt liv!! Jag dansade verkligen tills fötterna ordagrant blödde haha och träffade FETT sköna randoms som jag hade as kul med!! Kvällen fortsatte sedan vidare till Trädgården & Park Lane för att sedan käka nattkäk på Donken och sedan hem till hotellrummet och slagga sen…. LÅNG DAG med andra ord men SÅ kul!!

Innan jag & Alice tog tåget hem så var jag bara tvungen att gå till Bönor&Bagels en sista gång. Har jag cravings så har jag haha! Säger ju det, det är mitt favvo ställe <3 

Tack än en gång Starclub för en underbar helg i mitt älskade Göteborg som jag inte bor i men som fortfarande känns så hemma pågrund av alla härliga människor som förgyller staden. Om vissa stockholmare bara kunde lära sig lite av er…. 🙂

Lite sent inlägg om förra helgens bravader och jag ber om ursäkt för det men tiden har inte räckt till tyvärr. Sitter och skriver detta 03.00 torsdag natt till er (detta är alltså ett tidsinställt inlägg) för det är enda tiden jag har över denna vecka MEN som jag brukar säga, bättre sent än aldrig 🙂 Mamma brukar ju alltid sitta uppe såhär sent och skriva hennes inlägg men jag fattar inte hur hon orkar dagarna efter sen…. får väl se hur jag klarar mig hehe.

PUSS <3

15 reaktioner på “SUMMERBURST GBG”

 • Anna B skriver:

  *jävla (förlåt) vilka fina människor Ni är alltså!! <3 <3*

  • Krister skriver:

   Verkligen samhällets elit.
   Dom som skall fortsätta samhällsbygget åt oss alla och kommande generationer.
   Man blir alldeles svag i bena av allt gott som dessa personer skall ge oss alla.
   Unga som gamla.
   Jag ser fram emot att Bianca skall komma hem och ge mig service från hemtjänsten.
   Eller kanske vara chaufför på Färdtjänsten.
   THE FUTURE IS BRIGHT!

 • Vickan skriver:

  Woho! -3,4 kg sen i lördags och – 6 kg totalt! ”Bara” 26,5 kg kvar innan fetman är borta och jag har min drömkropp! Dokumenterar hela resan på insta 🙂

  https://www.instagram.com/vickan3.0/

 • Legefrue skriver:

  Såååå härliga bilder! Blir så pepp av att se dem:-) Ha en fantastisk helg!

 • Izabell skriver:

  Men jisses vilka härliga bilder! Man blir så glad av dom. Väldig mysig inredning var det där :). Kolla min blogg för mer inredning 🙂
  http://nouw.com/brickendesign

 • Hanna skriver:

  Hur kommer det sig att din familj så totalt saknar integritet? Varför måste allt visas upp? Ett tv-program om er vardag och kameror i hemmet (i TVÅ säsgonger?), du sitter och pratar i intervjuer om ditt sexliv, om hur mycket pengar du tjänar och nu pratar du också om dina föräldrars skilsmässa och vem som sagt och gjort vad till vem. Men det är klart, om ni inte fläkte ut er så blev väl plånböckerna tunnare.

  • E skriver:

   Hur kommer det sig att du totalt saknar respekt för andra? Oerhört onödig kommentar, gillar du inte Bianca och hennes familj så är det absolut ingen som tvingar dig till att följa deras liv heller…

   • Hilde skriver:

    Fast jag tycker likadant så för mig är den inte onödig, och alla har rätt att säga sin åsikt, eller bestämmer du det kanske?

   • gurra skriver:

    Det går inte att ha respekt för någon som har noll integritet, så är det bara. Tror hon kommer ångra sig när hon blir lite äldre och fattar läget, förhoppningsvis alla fall. ”Högt i tak” och ”bjuder på mig själv” osv är bara dumma ursäkter för att inte ta ansvar får nåt och göra som man har lust, och va lite korkad…

  • Helena skriver:

   Håller med! Skilsmässa och gräl mellan föräldrar känns sjukt att prata om på det sättet! Och dessutom bagatellisera något som Pernilla uppenbarligen mått väldigt dåligt av. Nej, fick riktigt dålig smak i munnen av det. Oansvarigt och omdömeslöst! Undrar vad Bianca säger om någon kompis anförtror henne att hennes pojkvän behandlar henne illa? Rycker på axlarna och säger: nu förstorar du väl ändå upp allt!

  • Malin skriver:

   Bra sagt Hanna och Helena! Reaktioner som ”det är så synd om de missförstådda männen” får mig att må illa. Hade en vän som levde länge med en man som inte var snäll mot henne och mådde oerhört dåligt. Och när hon till slut började prata öppet om hur det låg till fick hon en hel del såna reaktioner ”är det verkligen så farligt?” ”Att ham höjt rösten/handen mot dig en gång i ett pressat läge är väl inte så farligt?” ”Du kanske provocerade honom” etc. Att hon var helt knäckt psykiskt var tydligen inte så viktigt. Men visst, förstätt sprid bilden om den ”missförstådde stackars mannen”. Det lönns ju väldigt fräscht och sunt 2017.

  • Malin skriver:

   Men om du stör dej så – sluta följ dem då. Svårare än så är det inte. 🙂

 • Krister skriver:

  Daniel Afshinnejad är med på flera bilder.
  Vad är han känd för?
  خداحافظ

 • Evelina skriver:

  Hej fina!
  Jag tänkte bara höra med dig om lite hjälp. Min kille gjorde slut med mig för 3 veckor sen efter att ha varit tillsammans i 4 år, och jag känner lite nu att mina ”vänner” inte riktigt finns där för mig och kan hitta på roliga saker som man måste göra nu under den här tiden…. känner mig väldigt ensam. Har du några tips på vad man kan göra antingen ensam eller för att hitta nya vänner som ger en energi istället för att ta!? / heartbrokend tjej.

  Puss, du är bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *