ELLOS SOMMAR FAVORITER

548804be-f6ec-49fe-b54b-d54a4c17d50a.jpg

Mitt härliga samarbete med Ellos fortsätter 🙂 Och nu när sommaren är här så är det dags för mig att visa er mina utvalda sommarfavoriter när det kommer till skönhet & hudvård <3

Jag har här valt ut några favoriter som jag ska dela med mig av till er nu 🙂 Kanske hittar ni er nya sommarfavvo..?!

Say hello to my new summer faves <3

872491cf-4af4-4a58-bcd9-97dd4d38a26f.jpg

Något som ärligt talat alltid ligger i min väska under sommaren är en quick face mist. PERFEKTA sättet att svalka ansiktet på snabbt 🙂

Denna ifrån Shiseido luktar för det första såå gott, är i perfekt storlek att få ner i din väska & återfuktar & skyddar huden.

Det är alltså en fuktgele i sprayform och den blir din HÄR

ellos favoriter 1

PARFYMER:

Dofter!!! Får aldrig nog av goda dofter & under sommaren fokuserar jag endast på att lukta fräscht 🙂

Här ovan är nya favoriter faktiskt men som jag kommit att förälska mig i nu.

Den till vänster är Lady Million Prive som doftar riktigt kvinnligt, passar utmärkt för en utekväll/dejt. Hade på mig den idag när vi spelade in med teamet och fick komplimanger av alla faktiskt 🙂 Den doftar lite som hallon, kakaobönor, vanilj & honung <3

Ni hittar den HÄR

Den till höger känner väl många igen redan, de välkända dofterna ifrån CLEAN. Jag antar att deras koncept är att man ska känna sig riktigt ”clean” när man bär deras dofter för de luktar verkligen definitionen av fräsch!!!

Denna heter Clean Fresh Landry och luktar sååå gott! Funkar utmärkt som en vardagsparfym när du inte vill ha för stark doft utan endast bara lukta gött liksom. Om jag ska beskriva det bättre så luktar du helt enkelt nyduschad 🙂

Ni hittar den HÄR 

BARE MINERALS: 

BareMinerals puder är ett mineralfoundation och funkar utmärkt till de som inte behöver täcka lite mycket eller gillar foundation i flytande form.

På sommaren när man kanske inte vill bära lika mycket smink så är BareMinerals puder utmärkt då det låter huden få andas men samtidigt täcker och ger lyser beroende på vilket puder du väljer.

Finns för alla hudtyper och jag använder det både för att täcka/jämna ut huden & som bronzing puder för att ge en solkysst look 🙂

Ni hittar alla puder HÄR

OLJA: 

Hårolja är A L L T I D bra att ha i håret (i längderna) men självklart framförallt på sommaren då håret som sagt utsätts för klår/saltvatten, solen & vind så man behöver skydda håret extra noga.

Denna hårolja (till vänster) ifrån Toni&Guy är fylld med näringsrika & vårdande oljor från kokos & solros som vårdar håret perfekt.

Ni hittar den HÄR  

Alright girls, här har vi sommarens produkt!! Den torra kroppsoljan som ger dig de där glänsande & lena bena som man bara drömmer om <3 Jag knarkar denna olja varje sommar!!

Ni hittar den HÄR 

86c7bfcf-6641-446a-ae6d-dd1c32a557fa.jpg

MAKIASH BORSTAR:  

Ni vet att jag älskar sminkborstar oavsett årstid egentligen & Makiash är ett av mina favvo märken när det kommer till sminkborstar. De finns självklart i min webbshop på Ellos 🙂

Borstarna är mjuka både med naturliga & syntetiska penslar som alla har sin egna funktion men som du kan använda så som passar dig.

Contour penseln (till vänster som egentligen är en pensel för blush) används flitigt då jag brukar skippa foundation på sommaren och använder mig nästan av puder som jag lägger som en contour. Blending brush är alltid bra att ha i sminkväskan för en smokey eye. Eyeliner pensel måste jag alltid ha på sommaren för jag tycker alltid att en tydligen eyeliner är snyggast när man är brun hehe 🙂 Den funkar utmärkt också för ögonbrynen.

Hela pensel kittet hittar du HÄR 

e4f5c032-3b89-47bb-9ac7-2861a70b799b.jpg

Ellos har ju inte bara hudvård, skönhet & möbler utan även mode också 🙂 Vad tycker ni om mina söta sommar topp?? Jag älskar den! Tänkte styla den med höga byxor eller kjol och stoppa in i den 🙂

Du hittar den HÄR 

Och där har ni några av mina sommarfavoriter ifrån Ellos. Allting jag har valt ut står jag för med handen på hjärtat och kan varmt rekommendera er att dessa produkter även kan bli dina nya favvosar <3

Ni minns väl att jag har min egna webbshop hos Ellos där jag har massvis med grymma hud/hårvårdsprodukter samt smink, locktänger osv… Ta en titt, tror ni kommer gilla det 🙂 Jag har exempelsvis min absoluta favorit mascara där, favorit saltsprayen, favvo sminkborstarna och massa mer 🙂 Ni hittar till min webbshop HÄR 

Hoppas ni hittar något ni gillar 🙂

PUSS <3

9 reaktioner på “ELLOS SOMMAR FAVORITER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *