SUMMER BREAKFAST

frukost balkong

Morgonens utsökta frukost <3 

Godmorgon på er och glad lördag 🙂

VILKET VÄDER Sthlm bjuder på idag <3 Helt fantastiskt!! Humöret går direkt till topp och jag ska ta mig ut till stan för nu för att kolla en heltäckningsmatta jag ska lägga in i mitt sovrum i lägenheten (fick nycklarna till den igår!!!!) och sedan fixa lite i lägenheten 🙂 Senare ikväll ska jag fira underbara Alice som fyller 21 idag <3 In och gratta henne på hennes Instagram @alicestenlof 🙂

Såhär underbar frukost avnjöt jag av imorse när jag sov över hos en kompis inne i stan. Så nice att kunna gå utanför dörren & handla mat snabbt, inte alls vad jag är van vid eftersom jag bott med mamma ute på Lidingö senaste 5 åren…. men fattar varför man vill bo inne i stan hehe. S N A R T så flyttar jag in i min och då får jag avnjuta detta varje dag!!

Hörs på Snapchat @biancaingrosso1 eller Instagram @biancaingrosso tills vidare. PUSS <3

13 reaktioner på “SUMMER BREAKFAST”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *