SUMMER NIGHTS

201706190844232496_sbig

201706190844229370_sbig

201706190844231716_sbig

201706190844232185_sbig

60a122dc-5a53-43ed-8935-95b9c64d1653.jpg

9a5aef6d-b765-41aa-aae5-5a4b74672bc3.jpg

201706190844433591_sbig

201706190844237185_sbig

d41b10ce-3b65-4373-b317-127e146e5fb4.jpg

0cccd07c-81ce-41d2-9eac-1e2f99caf892.jpg

201706190844227026_sbig

summer nights

13bd6f49-acb6-484a-ae67-327ae6e83fc7.jpg
Exakt så som jag vill att varje kväll ska va <3  Alla bilder (förutom mina Iphone bilder är lånade ifrån Alice blogg 

Godmorgon vänner! Måndag och ny vecka 🙂

Jag har haft en superhelg med massa god mat och mycket mys så jag känner redo för en vecka med mycket jobb. Jag ska filma mycket denna vecka, fixa en del med lägenheten (ska börja göra mina flyttvloggar nu) samt en stor plåtning på tisdag för något riktigt spännande…. 🙂

Idag ska jag på möte på kontoret (eller jag sitter på mötet nu när ni läser detta, för detta är ett tidsinställt inlägg) & sedan ska jag ut och fira min morfar som fyller 80 år idag, så STORT STORT GRATTIS till världens finaste, roligaste, piggaste & bästa morfar <3 <3 <3

Vet att det kommer komma en del kommenterar och frågor (vilket det redan gjort ioförsig) om att Phillipe är med på en bild ovan. Och JA vi är tillsammans igen! Som ni vet så gjorde vi slut för nästan 5 månader sedan nu vilket var behövligt för oss båda för att få växa på egna håll. Men vi har sedan en tid tillbaka märkt att vi båda två saknat varandra väldigt mycket och därav att vi nu är tillsammans igen 🙂

PUSS <3

81 reaktioner på “SUMMER NIGHTS”

 • Isabelle skriver:

  Hälsa morfar ett stort GRATTIS med massor av varma kärleksfulla kramar ????
  Massa kärlek & glädje till dig och kärleken, det syns i cybervärlden att du vuxit STORT och lever Bianca, känns som du hittat dig själv mer.
  Jag gläds med er.
  Förhållande är mycket att vårda och vår andra hälft är vår största läromästare? se Phillipe som din spegel till dig själv.
  Bär varandras bördor.
  ?

 • Kajsa skriver:

  Bianca!

  Hoppas du läser det här. För det första gläder det mig att höra att ni inte har gett upp hoppet om varandra och istället kämpar vilket är moget och klokt. Grattis att ni är tillsammans igen och denna gång får ni hålla ihop varandra riktigt hårt. Något säger mig att ni är gjorda för varandra, försök också tänka att Philippe är snart färdig med utbildningen nästa år vilket gör att ni kan styra mer hur ni vill göra med era liv. Hoppas att han flyttar till dig och ni bor i lgh tillsammans.

  Ni skulle bli jättebra föräldrar inom en snar tid, men först passa på att njuta av livet, jobba och resa innan det är dags. Sen kan man alltid önska och drömma om att ni håller lika länge som din mormor och morfar har gjort. Vore inte det fantastiskt?

  Tråkigt att många par ger upp för snabbt och byter till nya partners och tror att det blir så mycket bättre men egentligen är det inte så. Man ska ta vara på äkta kärlek. Inte många gånger i livet man kan vara förälskad.

  Jag och min kille har snart varit tillsammans i 1 och halvt år och ja, honom tänker jag inte släppa. Är 20 🙂

  Ha en fin dag. Kram och lycka till <3

  • Steph skriver:

   Kajsa:
   Eh, men alltså hallå? Vem är du att bedöma vad som är äkta kärlek, det vet väl ändå något mellan parterna i ett förhållande? Och det är väl lika fantastiskt att vara singel hela livet om det nu är det som gör en lycklig, eller ha haft flera hundra partners, som att ha en och samma partner hela livet? Det är väl upp till var och en ändå.
   Och jo, en kan vara förälskad hur många gånger som en känner för, det är inte heller något du bestämmer över.

   Jag önskar dig all lycka i framtiden med dig och ditt förhållande Kajsa, men tänk på att vad som är rätt för dig är inte nödvändigtvis rätt för alla andra. Vi lever i en värld som romantiserar kärlek och monogami, men livet går ut på så mycket mer än att hitta sin drömpartner och vi behöver inte inte mer påtryckningar från omvärlden när det gäller det. Det skapar redan stress som det är. Varför ska man nöja sig med ett förhållande som inte tillfredställer en?
   Det är INTE ett misslyckande att göra slut, och det är INTE ett misslyckande att vara singel

   • Kajsa skriver:

    Steph! Chilla lite

    Klart jag vet att göra slut kan vara nödvändigt också och jag har aldrig påstått att det är förbjudet. Men min mening var att vissa människor ger upp för lätt utan att ens försöka. Det är helt två olika saker!!

    Jag är inte dum, jag vet att det går bra att vara singel med. Hahah!!! Försök att ta och lugna ner dig med ditt tempremant. Jag har inte skrivit en enda ont i min kommentar och ändå finns det alltid folk som ska vrida och vända på det, typiskt ???

    • P skriver:

     Kajsa jag skulle vilja veta vad du menar med att ”ge upp för lätt”?
     Det är en klyscha som jag blir irriterad på varje gång jag hör. Ingen vet väl hur länge jag och min partner har kämpat, ingen vet väl hur vi känner, ingen har en aning om vad som hänt i vårat förhållande.
     Om kärleken är slut, om jag ser min man som en bror, då spelar det ju ingen roll hur mycket jag kämpar.
     Det finns kärlek som är fantastisk men man passar inte ihop ändå.
     Berätta gärna vad du menar, du som har erfarenhet.

 • marie skriver:

  Glad måndag.
  Kul att ni hittat tillbaka till varandra. Ibland är det viktigt att växa själv, innan man kan växa med någon annan. Önskar er all lycka till i framtiden. Och hoppas du kommer trivas i din nya bostad. Med egen tvättmaskin och allt.

 • Malin skriver:

  Grattis <3

  vill också säga att jag tyckte om din kommentar om att det är upp till dig att välja om/när/hur du vill dela med dig av ditt privataste (syftar naturligtvis på ert förhållande)
  så stå på dig med det oavsett hur många frågor du får för folk är nyfikna 🙂 bara för att du är offentlig med din blogg och ert fam program (som jag och dottern älskar BTW) så betyder ju inte det att du måste dela med dig av allt 😉

 • Tina skriver:

  Så otroligt härligt att ni har hittat tillbaka till varandra igen!
  Många kramar från en läsare som önskar dig all lycka du bara kan få!

 • HelenaS skriver:

  Grattis Bianca till att kärleken segrar. Krama din fina morfar på 80 årsdagen. Ha en underbar sommar hela fina konkarongen 🙂

 • Elin skriver:

  Fina bilder!

 • Sandra skriver:

  Vad roligt! 🙂 Ibland är det inte förrän man är ifrån varandra som man förstår hur mycket man tycker om varandra.

 • Jennie skriver:

  Så underbart!
  Det syns på er att ni hör ihop. Trodde hela tiden – hur konstigt det än är när man inte känner er – att det är ni. Jättefint par som utstrålar kärlek.
  Önskar er all lycka och att folk respekterar att även om man bloggar och är offentligen har all rätt att själv bestämma hur öppen eller privat man önskar att vara kring kärlekslivet, eller livet i allmänt!

  <3

 • Hanna skriver:

  För vilken gång i ordningen har ni gjort slut men ”insett att ni saknar varandra”? Känn knappast som ett stabilt och moget förhållande eller något man tror på långsiktigt. Snarare som att ni båda har svårigheter med att släppa taget och gå vidare eller inte klarar av att vara på egen hand. Men ha så kul tills det kraschar nästa gång. Men det kanske blir ”välbehövligt” då också?

 • Mimmi skriver:

  Så glad för er skull, det syns verkligen att ni är lyckliga tillsammans. Fin kärlek. Puss på dig!

 • Sara skriver:

  Hej!
  Så fantastiskt underbart!❤️
  Håller med Jennie, ni ser verkligen ut att höra ihop. Fick också den känslan fast man aldrig träffat någon av er att ni är som gjorda för varandra. Lycka till med allt, både kärlek och lägenhet?? önskar er all lycka!

 • alexandra skriver:

  Finaste Bianca! Kunde varit din mamma (…) men känner igen mig så mycket i dig (har också svensk mamma, spansk pappa, skilda etc) och dejtar en jewish man sedan 15 år (holy moly vad tider går fort… jag är i israel nu;-) Jag tror lyckan och knepet att att hålla en kärlek levande är att aldrig ta varandra för givna, och vilja varandra väl, från en innerlig plats i hjärtat. Bortom ego, yta och utseende. Det kommer bli så bra mellan dig och Philippe, vad än må hända… Det viktigaste är att vara här och nu, njuta av varandra (vem skulle inte njuta av en sådan snygging ha ha han påminner mkt om min man när han var ung.. och P har en otroligt vacker och klok ung kvinna i dig, Bianca!) Fint att du har en sådan god kontakt med din daddy (liksom jag) Pappa-dotter relationen är så viktig och värdefull, och blir oftast en spegel hur ens relation till ens älskare/partner ser ut… (Jag har också en väldigt skön och vimsig mamma, som jag både älskar och hatar, och bråkar mycket med… det slutar aldrig, vi är väldigt temperamentsfulla också;-) Shalom from Jerusalem! (Fast TLV är min stad;-)

  • Sofia skriver:

   Kanske random.. men måste bara fråga. Dejtar också en israelisk kille, hur flyttade du till Israel? Genom giftermål lr ngt annat visum? Israel e ju ett fantastiskt land?

   • Bianca skriver:

    Jag bor inte i Israel hehe 🙂

   • alex igen skriver:

    Till Sofia som dejtar en israelisk kille; grattis;-) Bra match, vet många lyckliga svenskor/israeler som gifte sig under Kibbutz-vågen 68/69 och fortfarande hänger ihop;-) Min kille är Israelit och amerikan. Vi har varit tillsammans snart 15 år men jag har inte så mycket övers för giftermål… Här i Israel är det ju en stor grej som du vet. Du får lyssna på ditt hjärta, och göra det som gör Dig lyckligast! Det finns en FB grupp som heter Svenskar i Israel om du vill höra vad som gäller ang arbetstillstånd etc

 • Alexandra skriver:

  Äntligen Bianca ? Det ska ju bara vara ni så är det. Finaste paret ❤️ Ni har verkligen äktenskapstycke stort lycka till med kärleken ❤️

 • Hilde skriver:

  Se där ja, grattis! Det var ju det jag trodde, och var väl inte så svårt att berätta om? Igår var du ju helt emot det…
  MEN va kul, nu kan ni inreda och fixa tillsammans, härliga tider!

 • Semmelmamman skriver:

  Vad roligt. Grattis till er båda ❤️

 • Karin B skriver:

  Åh, vad roligt att du och Philippe är tillsammans igen!!! Han verkar vara en fantastiskt fin kille. Att han sedan är från Göteborg är ju ett stort plus! 😉

 • ISA skriver:

  Men fint att ni hittade tillbaka! Det är ju så, ibland behöver man pauser från saker och ting för att inse hur bra det är! Vara ifred ett tag liksom och bara andas. Fick förresten ännu mer sommarkärlek av dessa bilder <3

 • Nelly skriver:

  Gud va kul att det ät ni två igen – ni är så vackra ihop!
  Nu är man bara hur nyfiken som helst – hur ni hittade tbx, och om ni tar vid där ni slutade.
  Iaf, hur glad som helst för din skull – du har rätt – det blir ditt år i år!
  Kram

 • Åse skriver:

  Åååh vad kul! Blev så glad när bilder började dyka upp och man kunde ana.. 🙂 Stort grattis och all lycka! OCH lycka till med flytten också! Ha en skön sommar ❤

 • Tina skriver:

  Har börjat titta på Wahlgrens värld:)
  Och jag måste bara skriva vilken go och generös mamma du/ni har!!
  Henne ska du vara rädd om:)

  Såg oxå på din blogg, att du fyller den 30/12, det gör mitt äldsta
  barnbarn oxå! Greta blir 4 år, och hon är sååå arg att det alllldrig blir hennes tur att
  ha kalas:o)

 • Johanna skriver:

  Vad mysigt att ni hittat tillbaka till varandra 🙂

 • Christina skriver:

  Grattis gumman! Härligt att kärleken är tillbaka, ni är så fina tillsammans! Kram

 • Susan skriver:

  Grattis till er & kärleken ❤️
  Jag va ifrån min sambo i nästan ett år tills vi hittade tillbaka igen.
  Ibland behöver man det breaket för att inse att man faktiskt älskar varandra.
  Önskar Er all lycka i framtiden!
  Kram

 • Malin skriver:

  Grattis till er båda! 🙂

 • Paula skriver:

  Grattis till er båda. Blir glad när jag hör att ni ungdomar är så mogna att ni vågar ge varandra både utrymme och nya chanser. Det tror jag att man tjänar på. Och även att du, Bianca, har undvikt att gå in på detaljer kring ert uppbrott när många undrat. Det har säkert skapat förutsättningar för er att få hitta tillbaka i lugn och ro. Bry er aldrig om vad andra tycker, lev ert liv så som det passar er. Lycka till! Kram

 • Karin skriver:

  Vad hände med ditt körkort? Tog du det aldrig eller har jag missat något?

  • Bianca skriver:

   Jag ska göra om provet imorn! Av någon anledning så verkar inte all info sätta sig i mitt huvud. Jag har varit så stressad senaste 3 månaderna att jag glömt bort mycket lätt, då inklusive att plugga samt information från boken

 • Amina skriver:

  Grattis till din fina morfar!

  Och vad roligt att allt är bra för dig också. Fina Bianca.

  Kram Amina

 • Sofia skriver:

  Stort grattis Bianca!! Så glad för er skull!❤️ Kanske en lite konstig fråga men vart kommer de väldigt vackra tallrikarna ifrån?
  Stor kram!!

 • Aneyte skriver:

  Så roligt Bianca!!
  Ni passar så bra ihop

  Ni ska alltid vara tillsammans!
  Vår nu rädda om varandra.
  Stort Lycka till!
  Länge leve kärleken!
  ❤❤❤

 • Lo skriver:

  Åh så kul Bianca!
  Lycka till❤

 • Tess skriver:

  Ta hand om varandra och njut av kärleken. Stäng öronen när det gäller negativa och sura kommentarer, ni vet vad som är bäst för er två!
  Och det är faktiskt det som det handlar om:ER TVÅ, inga andra. Kram till dig B!

 • Linnea skriver:

  Men Grattis till er båda! Anade nästan det när Philippe började dyka upp igen på bloggen! Ni är ett av de vackraste paren jag sett och ni passar så bra tillsammans! Lycka till i framtiden och lycka till med din flytt Bianca. Det är så kul att få flytta hemifrån gjorde det själv för över 1 år sedan och trivs som fisken i vattnet! Ser fram emot en ny säsong av mitt favoritprogram Wahlgrens Värld till hösten <3

 • Emelie skriver:

  Fantastiskt kul att läsa ❤️

 • anette skriver:

  ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH vad roligt att läsa och se er tillsammans igen.
  Så glad för din/er skull,ni är som gjorda för varandra.
  Vårda er kärlek nu.
  Kramar till er båda.

 • E skriver:

  Grattis till din morfar och grattis till dig och Phillipe! <3 <3
  Så glad för er skull.

 • F skriver:

  SÅ GLAD FÖR ER SKULL!! <3

 • Maja skriver:

  Men ÅH grattis! Er kärlek känns verkligen så stark och fin. Alla kan behöve en paus från vad som helst i livet,från människor också, men det betyder inte att man måste ge upp det förevigt. Att er kärlek håller i sig fast ni varit ifrån varandra så pass länge ändå är ju så fint. Heja er! Ser ingen anledning till varför man skulle bedöma det som ohälsosamt, snarare tvärt om! Ni tar hand om er själva, och så ska det vara.

 • Sabina skriver:

  Helena min fråga till dig är varför du måste lämna ett sånt negativ kommentar till Bianca? Jag brukar aldrig kommentera men såna kommentarer som dina gör mig besviken och förbannad.

  Alla har vi olika sätt att kämpa på. Min sambo och jag har växt ihop då vi var grannar och vi visste från början att vi gillade varandra, vi var och är varandras bästa vänner. Vi blev ihop då vi var 16 respektive 20 år. Vi flyttade ihop men efter ett år så flyttade vi isär då vi båda behövde det men insåg att vi inte kunde göra slut. Vi ville kämpa för oss och inte bara ge upp. Vi flyttade precis ihop igen men vi behövde tiden på var sitt håll för att växa och bli starkare. Idag är vi 24 respektive 21 år.

  Tillbaka till ämnet dock. Bianca och hennes kille kanske behövde detta de med. Ofta kommenteras det om att dagens ungar ger upp för lätt och kämpar inte för sitt förhållande men bianca och hennes kille kämpar för varandra.

  Min mamma lärde oss i tidigt ålder att har man inget snäll & säga så ska man inte säga något alls. Behåll det för dig själv, för din kommentar var onödig och negativt. Det viktigaste här är ju att de är lyckliga ihop igen. 🙂

 • Rebecca skriver:

  Kan du inte visa bilder på din lägenhet?

 • Anette skriver:

  Onödig kommentar. Sköt ditt du… och lägg dig inte i!!!

 • Anette skriver:

  Underbart! Leve kärleken! <3

 • Elisabeth skriver:

  Eller så säger man ett trevligt grattis alternativt håller tyst…

 • Maria skriver:

  Störst av allt är kärleken❤️

 • Moa skriver:

  Varför ens skriva en sån kommentarer…förstår inte.

 • Jennifer skriver:

  Grattis till er att ni hittat tillbaka till varandra! Ibland behöver man tid ifrån varandra för att inse vad som är viktigt och hitta tillbaka till sig själv. 🙂 Önskar er all lycka och kärlek. Keep being you! Puss

 • Carro skriver:

  Är det bara jag som reagerar på att ni blivit tillsammans igen men på ett mindre roligt sätt??? Bianca, du är så jädrans fin och Philippe lämnade ju dig pga att han inte hade några känslor kvar för dig. Har de plötsligt ploppat upp igen? Nej nej Bianca, det är inte kärlek från hans sida. Hoppas verkligen inte han sårar dig igen. Du förtjänar det bästa och blir ledsen när jag läser att du gått tillbaka till honom. Förstår att ditt hjärta vill det men hjärtat tänker inte alltid så klokt. Va försiktig! Kram

  • Bianca skriver:

   Carro! Jag uppskattar din oro men jag lovar dig att jag känner mig, Phillipe och vårt förhållande vilket varken du eller någon av er läsare gör!
   Vårt uppbrott hade ingenting med känslor att göra och han har aldrig sårat mig. Men ibland fungerar inte par tillsammans i stunder i livet och nu i efterhand tittar jag tillbaka på vårt uppbrott och inser att det var det bästa för oss just då.

   Tro mig när jag säger att han älskar mig och kär i mig. Jag skulle aldrig vara tillsammans med någon som inte är kär i mig eller visar mig kärlek. Men tack ändå!

   • Carro skriver:

    Bianca skönt att höra! Jag fick för mig att du skrivit i din blogg om varför det tagit slut men jag kanske bara läst det någonstans och ja vad tidningar skriver vet vi ju alla att det är så långt i från sanningen som man kan komma så jag ber om ursäkt! 🙂 Då är jag bara glad för din och er skull. Ni är verkligen fina tillsammans, kram till er!!! <3

 • Anni skriver:

  Grattis så kul ??

 • Linda skriver:

  Jag stötte på dig och Philippe utanför Prinsen för ett några månader sen. . . Kunde inte låta bli att hejda dig då, och tala om hur skön jag tycker att du är , för det är mitt intryck av dig. ?
  Vad fint att ni hittat tillbaks till varandra, är glad för din skull. Kärleken är störst av allt!!! ?

 • A-M skriver:

  Jävlars vad jag älskar Benjamins låt, Do you think about me.

 • Ebba skriver:

  Hej Bianca! Jag såg precis din ytvideo om Natural Cycles och blev riktigt intresserad! Jag har dock (kanske en dum) fråga gällande prenumerationen; vad exakt är det man prenumererar på? Behöver man inte bara en termometer och appen? Vad är det man betalar för varje månad liksom? Sen undrar jag också hur länge din kod gäller? Skulle vara supertacksam för svar! Kram och tack för en grym blogg och yt-kanal! 🙂

  • Bianca skriver:

   Det som ingår är , termometern och appen (allt som behövs för att använda NC som preventivmedel).
   I appen får du tillgång till massor av information kring din cykel och din kropp, och du måste prenumerera för att få tillgång till att lägga in dina värden som visar din kurva.

   Med min kod blir termometern gratis, plus att du får kondomer och tamponger till ett värde av 267 sek.

 • Frida-Erika Falck skriver:

  Hej du bianca snälla jag må fråga vart ni köpt era vackra tallrikar från snälla snälla snälla Maila Meg svar till min e mail [email protected] så snällt er helt kär i dem

 • Emelie skriver:

  Så god all mat såg ut 🙂

 • Frida skriver:

  Gud vad härligt det ser ut! 😀
  Och Dino är ju bara för söt 😀

 • S skriver:

  Vilken fin nyhet!!! Ni verkar göra varandra lyckliga! Jag och min sambo hade paus i 5 månader, sen blev vi tillsammans igen & nu har vi varit tillsammans i 8 år och har en son tillsammans 🙂 vi var vid olika faser just då, ibland blir det bättre sen när man satsar nästa gång 🙂

  Stort lycka till med allting 🙂 jag tycker du är en OERHÖRT härlig tjej som har skinn på näsan & inspirerar! 🙂

 • MB skriver:

  Jättefina turkosblåa tallrikar! Något som går att köpa nu?

 • Bea skriver:

  Men Gud vad kul för dig och phillippe! Ni passar verkligen så bra tillsammans och är så otroligt fina tillsammans!

  Ska ni även flytta tillsammans i framtiden el hur är pratat om det? Tanke på att ni fortfarande bor i olika städer..?

  Jätte kul för er ialalfallså glad för er skull!

 • Carro skriver:

  Hej Bianca!
  Sitter precis och tittar ikapp på Wahlhrens värld och såg avsnittet då han gjort slut med dig. Blir så otroligt glad att se att ni funnit varandra igen!
  Undrar bara om du har något tips, sitter lite i liknande situation där min partner sa att känslorna var borta och gjorde slut men nu några månader efter säger han att det inte alls var så och vill bli tillsammms igen. Hur kan jag lixom tro på honom efter att han gjort slut för känslorna försvunnit. Jag har så svårt att förstå att dom bara ”kan uppstå” igen eller hur fick du tillbaka förtroendet för din kille? Vill självklart också få det för min men det känns svårt.
  Kom på nu att det kanske var en alldesles för personlig fråga men skulle betyda mkt med något tips eller så kring hur du resonerat kring just detta.

  Massa kärlek till er! Du är en helt fantastiskt och charmig kvinna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *