MITT PREVENTIVMEDEL – NATURAL CYCLES

Godmorgon vänner och glad Torsdag på er! Känns som denna vecka gått raket fort, eller är det bara jag som har mycket bollar i luften??

Iallafall, angående videon ovan då. En ny video finns nu ute på min YouTube kanal där jag sitter ner och pratar med er om mina upplevelser med mitt nya preventivmedel Natural Cycles samt mina erfarenheter med tidigare preventivmedel, första menshistorian, svarar på era frågor etc…

Jag är super nöjd hittills kan jag helt ärligt säga. Jag har verkligen fått in i rutin att varje morgon ta tempen och jag tycker det är så roligt & spännande att få lära känna min kropp mer! Det är ju trots allt det som är poängen med Natural Cycles, att termometern & appen ska visa dig tydliga tecken på ägglossning, pms + det viktigaste om när du är fertil & inte fertil.

Alla kommer alltid ha åsikter om allt och allas åsikter är olika, något vi alla måste respektera, speciellt när det kommer till preventivmedel. Jag säger bara min åsikt här att efter att ha kört nu i några veckor känner jag mig trygg och kommer säkerligen bara känna mig ännu tryggare ju längre tiden går och jag mår så så så mycket bättre!!

HÄR kan du läsa mitt tidigare inlägg om Natural Cycles där jag berättar mer ingående vad det är 🙂

Som jag nämner i videon så har jag en speciell kod till er 🙂 Med koden bianca får ni en basaltermometer (mer exakt då den visar 2 decimaler, värd 199kr) samt Durex kondomer & Ellen tamponger värda 267 kr 🙂 Detta utöver 1 års prenumerationen som kostar 590 kr. Koden hittar ni HÄR 

PUSS <3 

 

26 reaktioner på “MITT PREVENTIVMEDEL – NATURAL CYCLES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *