BREAKFAST PÅ ÖN

landet 11
landet 17

landet 10

landet 14

landet 17 kopia

landet 18

landet 16

landet 9

landet 16

landet 15
Frukost på Gateau förra veckan <3 

Älskar fik, älskar fik, älskar fik!! Jag är ju en bröd & bull människa så det skriker om det!!! Mackor är livet och  nybakade bullar är fanimig bland det bästa jag vet!! Därför älskar jag att ibland lyxa till mornarna med brie & salami macka på Gateau på Lidingö. Sååååååå gott!!!!

Idag är jag hos frissan och sätter om mina HairTalk Extensions samt lägger en toning i håret 🙂 Har precis legat och sovit i schampoonerings stolen då det är en massage stol + att Rania gav mig så otroligt skön hårmassage, dog av njutning haha. Hårmassage eller huvudmassage är också bland det bästa jag vet!! Ge mig god mat, en varm bulle, hår massage och klia mig på ryggen så är jag din haha!!

Nu är jag strax klar här på salongen (Serenity Stockholm) och ska sen möta upp Phillipe för lite sen lunch. Var ute igår så vaknade sent idag så har inte fått i mig något att äta än. Hungrig som en GALNING är jag!!

PUSS <3

40 reaktioner på “BREAKFAST PÅ ÖN”

 • josephine skriver:

  Vart brukar du gå när du går ut? Några tips? 😀

 • Marie skriver:

  Bianca!!

  Undrar om du kan tipsa på några grymma krogen ställe och mat ställe i Göteborg ????? Ska åka dit i aug för fira min 25 årsdag med mina tjejer gänget. ❤️❤️?

 • Hilde skriver:

  Philippe verkar rätt blassé och uttråkad, bådar inte gott…

  • Bianca skriver:

   Hahaha vilken kommentar…….! Vi väntade på maten, det var allt!

  • Malin skriver:

   Alltså… så lätt att sitta bakom en skärm och trycka fram några fula ord på sina kladdiga tangenter. Bianca, hoppas du skiter ett långt stycke i alla avundsjuka människor och njuter av livet, varma bullar, hårmassage och din kärlek! 😀

   • Hilde skriver:

    Vi får väl se…

   • Helena skriver:

    Det förstår väl vem som helst att det där förhållandet inte blir långvarigt. Ihop, isär, ihop, isär, ihop…. Inget stabilt och moget förhållande där inte. Hade de varit rätt för varandra hade de inte haft det så svajigt.

    • Camilla skriver:

     Jag o min sambo träffades för massa år sen på fest. Han blev dödskär, jag inte. Men vi försökte, jag dumpade efter två veckor. Vi försökte igen några år senare, jag dumpade.
     Ytterligare några år senare så fick vi återigen upp kontakten. Vi har två barn, bor i hus o är förlovade sen 5år tillbaks nu. Vi har ett fantastiskt förhållande. Trots att vi sitter o stirrar i telefonerna när barnen sover o därimellan ;). Vi kan nämligen göra två saker samtidigt.
     Lycka till bianca, glad för er skull att ni provar igen.

  • ISA skriver:

   HAHAHAH det där var så kul! Du hittade liksom inget annat i inlägget att *hugga* på så fick veeeerkligen anstränga dig för att se något. Men vet du? det där var så komiskt att det inte ens blev en elak kommentar.

 • Linnea skriver:

  Nybakat bröd på morgonen, åh så gott. Nu blev jag sugen på frukost?

 • Millan skriver:

  Long distance forhallande ar inte latt! Det vet manga som varit med om detta..och till slut tar det slut da det inte funkar i langden.
  Men ibland, som i mitt fall, maste ena personen i forhallandet ta ett beslut och flytta! Sa man ar narmare….resa fram och tillbaka funkar ju inte i langden och jag antar att det ar sa det ar i Biancas fall…men vet inget givetvis..vet bara om att longdistance will NEVER last in the long run.

  • Malin skriver:

   Bianca har ju själv öppet sagt att han gjorde slut med henne för att han inte var kär längre, även om hon inte vill kännas vid det nu.. Klart det inte kommer hålla i längden när det tar slut i tid och otid. Men de har säkert kul för tillfället.

 • Elisabeth skriver:

  Märkligt att man går in på en blogg och postar negativa kommentarer som ifrågasätter om en persons förhållande kommer att hålla. Anledningen till att det tar slut är ju något som bara de berörda vet. Ingen annan har med saken att göra och självklart ska man välja själv hur mycket eller lite man ska berätta samt för vem.

  Att ha åsikter om blogginlägg är en sak, men den hånfullhet som lyser igenom i en del kommentarer är inte ok. Sånt sårar, sätter spår – även om man som bloggare försöker ignorera så gör det ont och drar ner sinnesstämningen. Att skriva sånt till en person som har/har haft problem med återkommande depressioner kan vara direkt förödande även om man har ett bra socialt nätverk.
  Givetvis håller inte heller jag med om allt olika bloggare skriver, men tänk till innan du klickar på ”skicka kommentar”, läs igenom en gång till, fundera över hur det kan tolkas.

  Så från hjärtat kommer ett stort lycka till, Bianca! Så fint att du är lycklig igen.

 • Malin skriver:

  Varför gå in här och diskutera era egna erfarenheter inför Bianca. Allas situationer är ju olika. Nä, som sagt, man ska inte bry sig om andras avundsjuka och njuta av livet! 😀

  • Hilde skriver:

   Du kanske inte fattat att det här är en blogg, med inlägg och kommentarer, där man delar med sig av erfarenheter av alla de slag bla, allt kan inte bara va yta, blir dötråkigt i längden, alla fall om man har nån hjärna.

   • Malin skriver:

    Dela med sig av erfarenheter är väl en sak, syftet med dem en annan, man behöver säga taskiga saker, bara för att…. Nog om det.

   • F skriver:

    Dina kommentarer är ”dötråkiga”, Hilde. Behåll dem för dig själv och sluta klanka ner på Bianca och Phillipe!

    • Hilde skriver:

     Tror jag bestämmer det själv dö! Och om man hellre glor i sin mobil än pratar med sin ”nyfunna” flickvän, då är det nåt som är fel…just saying.

     • Melli skriver:

      Nämen Hilde. ?Din lilla troll. Hur mår du egentligen? Kan alltid vara intressant att veta folks hälsotillstånd när man är så trött på sitt egna liv att man hänger här 24/7 för att hitta ”fel”. Snälla, dela med dig! Kommer hjälpa många att förstå hur ni som är troll använder era hjärnor. Många kramar för du behöver kärlek, det är fan synd om dig. ♥️
      Försök att hitta lite lugn o ro i livet nu. ?
      Take care. Pöss o kramiZZzz

     • Hilde skriver:

      ”Din lilla troll”, gå en svenskakurs gumman…

     • Melli skriver:

      Har inte bott i Sverige superlänge men jag försöker så gott jag kan. Kommer från ett land där jag sett och hört mycket som borde ha brytit ner mig men ändå är jag mer lycklig än vad du är? Wow.
      Men absolut kan gå en till svenskakurs om du bokar tid hos en psykolog. Men det gjorde ont eller hur tragiska trollis? Härligt. ?

      Nu får du gärna messa en vän (om du nu har några, tvivlar på det ?) som vill hitta på nåt kul.
      Glömt inte att boka den där tiden kära trollis. ♥️

     • Hilde skriver:

      Buhu, stackars dej! Det komiska är att du inte fattar att du själv är just ett troll, eftersom du tror att du sårar mig, och njuter av det. Patetiska människa.

     • Melli skriver:

      Hmm vänta lite här nu, är det inte det du gör mot tex Bianca?
      Haha, du säger att JAG är patetisk? Vet du vad? Om det får dig att må liiite bättre så säger vi så, det är helt ok för mig. ? Var bara nyfiken på hur du egentligen mår när du skriver som du gör. :/
      Ett tips -Om du vill trolla hädanefter så är det nog smart att byta namn till nåt annat för alla vet vem ”Hilde” är.
      Nu lägger jag inte mer tid på detta, ta hand om dig. PöZzz o kraamis lilla trollis.♥️

 • Terese skriver:

  Så härligt!

 • Maria skriver:

  Vart kommer din weekendbag ifrån som du hade i midsommar vloggen? ?

 • Anonym skriver:

  Måste bara säga att dina vloggar ’äger’.
  Bästa helt enkelt. Midsommar vloggen ❤❤❤

 • Jennifer skriver:

  Hej Bianca! Detta är kanske ett långskott men jag ska till Stockholm i veckan och är inte så bra på matställen där, kan typ bara Solna haha! Men skulle du kunna tipsa om något ställe som är fräscht och har god mat?

  Kram

 • Bella skriver:

  Åh så hungrig jag blev nu! 😀 <3

 • Lina skriver:

  Åh, så mysigt! ❤

 • Anette skriver:

  Man blir fasen chockad över dessa få,,gudskelov som har såna elaka åsikter,tror nog inte Phillippe är den enda som tittar i mobilen.
  Man ska väl vara glad för de hittat tillbaka till varandra.
  Glädjas åt dem istället.
  Bianca så glad för din/er skull.

 • Krister skriver:

  Så JÄVLA dyrt med fik och Gateau är VÄRST!
  U N D V I K !

 • Anna B skriver:

  *alltså vad sjutton gör de nånting att phillipe kollar i sin mobil i väntan på att frukosten ska bli klar??!! :@ :@ de är väl bättre att han gör de än att börj hjula därinne på stället!! <3 <3 vilket skulle se ut de ja!! 🙂 🙂 yepp tråkigt bianca att du INTE kan få lägga ut vad du vill / berätta på din blogg utan att du ska få jobbigheter me olika kommentarer!! 🙁 :(*

 • Marie A skriver:

  Hej Fina Bianca det är så roligt att följa din blogg, ska bli skoj att få se en ny säsong av Wahlgrens värld, hoppas på många säsonger, kul att du fick tag på en lägenhet tillslut grattis till den, Jag kollade på din fina sminkvideo där har du två stycken Läppennor en från Lumene från blå serien som var då och sen en från Bobbie Brown jag undrar vad det är för nummer och namn på dom två pennorna det blev jättefint av dom , var det Pink Mauve på Bobbi Brown pennan, men den från Lumene vad har den för nummer och namn skulle vilja få tag på just dom. Hoppas att du får en fin sommar kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *