BÅSTAD MED SUMMER ON FESTIVAL

Bilder lånade av Alice blogg 

Hello söndag och hej bloggen! Ursäkta för min frånvaro men har knappt öppnat datorn på 4 dagar så blivit instagram & snapchat dessa dagar. Imorn är det måndag och tillbaka till jobb och vanliga rutiner så lovar bättre uppdatering då! Däremot ska vi spela in ”Wahlgrens Värld” varje dag morgon till kväll så måste planera in att ta bilder kom jag på nu :/ 

Jag har alltså hängt i Båstad denna helg med dessa tjejer ovan för att festa loss på Summer On Festival och OJ vad kul vi har haft!! Ska berätta mer om det i ett senare ikväll 🙂 Och btw, jag har träffat SÅÅÅÅÅÅÅ jävla många av er!! Ni är så gulliga (vissa rätt galna dock haha) men alltid lika kul att få ett ansikte på er <3 

Just nu sitter vi i bilen ovan & jag mobilbloggar påväg tillbaka till Sthlm & tillbaka till min älskling Dino & min älskling Phillipe <3 

Hörs snart vänner!! 

10 reaktioner på “BÅSTAD MED SUMMER ON FESTIVAL”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *