MY PLANS THIS WEEK

indiska

Klänning Indiska // Skor h&m // Väska Gucci // Solglajjer Chimi Eye Wear 

Glad måndag vänner!! Jag vaknade upp lite nedstämd (den veckan i månaden & då blir jag känslig) så har faktiskt fällt några tårar redan denna vecka haha. Jag är så känslig när jag har ägglossning & första dagarna på mens så ni behöver inte oroa er <3

Men iallafall, ni gillar att veta hur min vecka ser ut. Så här kommer mitt schema för denna vecka:

Måndag:

Ledig hela dagen!! Inte helt ledig då jag ska blogga & svara mail men jag är ledig ifrån att filma idag 🙂 Senare idag ska jag hämta paket, fixa i lägenheten + skicka tillbaka ett par gardiner som kom i fel längd. Senare ikväll ska jag börja rensa kläder inför min bloppis på onsdag!!! Juste har ett möte idag kl.13.00 också.

Vill komma igång med träningen nu också så ska ta en LÅNG jäkla powerwalk

Tisdag: 

Filma hela dagen & sedan på kvällen ska jag blogga, svara mail & redigera bilder som varje kväll.

Onsdag: 

Filma + BLOPPIS med mamma!! Så ni måste bara komma och shoppa lite för billiga pengar samt hänga lite <3

Plats: Östermalms Föreningsråd, Valhallavägen 148 (bakom Fältöversten) Tid: 16:00 – 20:00. Så kom i tid då det mesta brukat säljas slut snabbt.

Torsdag: 

Inga direkta planer ännu mer än att jag antagligen filmar

Fredag: 

Fixa med mina kvitton som ska skickas till min ekonomitjej samt, antagligen filma denna dag också och bara chilla på kvällen 🙂

Lördag: 

Det står att det ska bli lite dåligt väder men blir det inte vill jag ha picknick och sola.

Söndag: 

Vill gå på bio eller familjemiddag med familjen

16 reaktioner på “MY PLANS THIS WEEK”

 • Erika skriver:

  Låter härligt 🙂

 • Linda skriver:

  Hur länge kommer ni filma och hur många avsnitt kommer det bli? Känns som ni filmar mycket längre än förra året, så vi hoppas på fler avsnitt?! 😀

  • Bianca skriver:

   Vi filmar faktiskt väldigt länge. Måndag – Fredag i ett helt år 🙂
   Kram

   • M skriver:

    WHAT?????!!!!!! Det där gjorde nyss min dag. Kommer vi få följa er så länge? Ni är bäst, sprider så mkt glädje. love you <3 <3 <3

 • anonym skriver:

  Skulle vara sjukt tacksam om du kunde göra ett inlägg om träning och dela med dig mer av din träning på bloggen nu när du vill ta tag i det igen 🙂 kan du snälla ge tips på hur man kan gå ner i vikt relativt snabbt vad som är bäst för att få resultat snabbt smalare ben och mage speciellt. Hoppas verkligen att du kan göra ett inlägg om de. Ha en bra dag.

  • Malin skriver:

   Vad illa man mår av kommentarer som den här! Gå ner i vikt snabbt, får smala ben och platt mage snabbt… vad är det för osunda ideal och föreställningar en del har? För det första går det inte att punktförbränna fett, på de flesta brukar det försvinna uppifrån och ner, syns i ansiktet först. Och varför snabbt? Det enda hållbara (och självklara!) är ju att hitta en hälsosam livsstil och en balans. Quick fix funkar aldrig och är knappast nyttigt för kroppen. Det kan väl de flesta räkna ut? Jag har två barn på 11 och 9 år och bävar inför att de ska upptäcka kroppshetsen som råder och folk som du med osunda tankar om kropp och vikt. Sorgligt!

  • Hanna skriver:

   Vidrig kommentar! Hoppas Bianca har såpass mycket sunt förnuft att hon inte gör ett sånt inlägg. Ät varierat och rör på dig, svårare än så är det inte. Förundras över intelligensnivån här inne ibland…

 • Gamze skriver:

  Ska du sälja gucci väskan ?!?!?!?!!???????

 • Sofia skriver:

  Kul! 😀

  Hur går det med körkortet Bianca? Har du tagit det än? 😀

  Ha det bra snygging!

  • Marie skriver:

   Förmodligen inte då hon inte verkar klara av teroriprovet. Onödigt då att satsa på intensivkurs och göra uppkörningen då hon nu kommer behöva göra om den. Aldrig hört någon som misslyckats så kapitalt med teorin, de flesta tar den på första försöket och om inte så på andra. Men Bianca klarade ju inte av att gå klart skolan så plugga är väl för jobbigt för henne….

   • Bianca skriver:

    Oj ditt liv verkar inte vara så intressant om du stör så oerhört på detta…..
    Testa att spela in ett tv-program 8h om dagen och sedan jobba 5h efter det fram tills kväll + ha ett liv + göra ärenden + ha plåtningar + tv-inspelningar + möten + ta långa promenader med din hund OCH få in att plugga ca 3h om dagen…. Men du verkar ju vara perfekt så du hade säkert klarat att plugga teoriprov då 🙂

    • Marie skriver:

     Haha, du har inte bra koll på verkligheten märker jag. De flesta av oss har haft perioder då vi tentapluggat tex, och då TAR man sig tid, dvs låter det sociala stå lite på paus ett tag tills man är igenom. Själv pluggade jag in en treårig högskoleutbildning samtidigt som jag hade småbarn och jobbade extra. Slitigt och stressigt men det går om man vill. En investering man gör i sin framtid och ja, då får man offra lite på andra saker i livet under en period. Men som sagt, plugga verkar inte vara din starka sida.

     • Bianca skriver:

      Fast jag BEHÖVER inte mitt körkort just nu och det är väl lite svårare att hoppa av en treårig utbildning än ett körkort. Och jag väljer väl fan helt själv när jag väljer att fokusera på körkort och inte…!!
      Samt att mina social medier kan jag inte låta stå på paus så länge för jag har företag som jag jobbar med samt att det är ett av mina jobb.

      Så nej jag är inte någon som kan fokusera så lätt. Vi alla är olika så på riktigt ta och tänk en till gång innan du skriver såhär omogen kommentar.

     • Marie skriver:

      Usch vilken liten människa du verkar vara som har behov av att skriva sådana här inlägg. Försök att få ett bra och lyckligt liv istället, då har du inget behov av att klanka ner på andra ?

    • Malin skriver:

     Hahaha! ”Behöver inte körkort nu”. Jag tog mitt körkort som 19-åring och bodde då jättecentralt och hade knappast råd att köpa en bil. Men oj vad glad jag är att jag tog tag i det då för dem jag känner som tagit det senare blir bara mer och mer osäkra ju äldre de blir. Så mycket lättare att ta det i ung ålder vare sig man har behov av bil just då eller inte. Och om det nu är så onödigt för dig med körkort just nu och du jobbar SÅ hårt (verkar ändå finnas mycket tid till fest, shopping och fika) varför satsade du på en intensivkurs då? För att ni skulle ha nåt att filma till ert program?

     • Bianca skriver:

      Men herregud om jag väljer att lägga fokus på annat just nu för att det behövs just nu så låt mig göra det! Jag är väl förfan ingen dålig människa för att jag väljer att fokusera på körkortet i höst istället??

      Och JA vi var där för att filma för Wahlgrens Värld, så egentligen inte jag som bestämde att börja plugga på intensivkurs då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *