LUNCH @ NOBIS

nobis lunch

nobis lunch 1

Lunch igår på Nobis 🙂 

Glad Fredag på er!! Den här veckan har verkligen flugit förbi så snabbt!! Först & främst vill jag passa på att verkligen tacka er som F*N för i Onsdags när vi hade våran outlet!!!!!! Ni var helt stööööööööööööööört många som kom!! Det var helt galet och allt gick på ett rulland band, så jag hann varken äta eller dricka på hela dagen haha! Men allt blev sålt, jag fick träffa er underbara läsare och vi hade en underbart rolig dag <3

Jag hann inte ta en enda bild, men vår producent Johan hann få till ca 4 bilder som jag tänkte upp ikväll så ni får se 🙂 Annars får ni kolla i höst när ”Wahlgrens Värld” säsong 2 kommer på tv!

Såhär såg min lunch ut igår när jag & Phillipe gick och satte oss på Nobis uteservering. Jag beställde in en kyckling sallad med pesto dressing som var SÅ SÅ god!! Verkligen att rekommendera, kycklingen var så mör och brödet & olivoljan var också helt amazing!!

NU ska jag fortsätta filma sen är jag ledig för helg 🙂

PUSS <3

12 reaktioner på “LUNCH @ NOBIS”

 • Izabell skriver:

  Älskar dina matbilder. Ser alltid lika gott ut 😀
  http://nouw.com/brickendesign

 • P skriver:

  Har precis hämtat hem en åtta veckors valp, såå söt och fin, finns inget bättre!

 • Julia skriver:

  Alltså din outfit du hade på bloppisen är dröm!! Kan du länka kläderna vore det supersnällt! 🙂

 • Karin B skriver:

  SÅ gott det ser ut!

 • Erika skriver:

  Vad gott det ser ut! Mums 🙂

 • Welltours skriver:

  Mums.. Såg riktigt gott ut, Nobis levererar precis som alltid. Ha en riktigt härlig helg där hemma i Sverige och hoppas hoppas att sommaren äntligen har kommit på allvar.

 • Johanna skriver:

  Hej! Ett tips på bok/ljudbok: brain over binge. Snälla läs/lyssna på denna, den kommer förändra ditt liv! Du kommer få tillbaka den naturliga synen på mat och eventuella sug efter hetsätning kommer försvinna. Den förändrade mitt liv.

 • Pernilla skriver:

  Hej Bianca! Tack för en underbar blogg som oftast får en att skratta och må bra!

  Ska upp till Stockholm i början av augusti och tänkte höra vilka hundvänliga restauranger du känner till? Och vilka du kan rekommendera då vår lilla vovvsing ska följa med! Kram

 • Marie A skriver:

  Hej Bianca roligt att ni fick allt sålt men det var säkert en massa fina saker synd att jag inte kunde vara med där och köpa lite jag med, jag gillar din och Pernillas blogg följer er, ni är så härliga , hoppas att det blev bra med din lägenhet och att du trivs bra där roligt att du och Philippe är ihop igen ni är ett fint par, Jag kollade in din fina sminkvideo och jag tycker att dom två läppennorna var snygga och jag hoppas att du kan svara på vad det är för nummer eller /och namn på den frun Lumene och den från Bobbi Brown så mycket uppfattade jag att dom var från dom var snygga tack på förhand Jag väntar på säsong 2 av Wahlgrens värld, jag kollade på första säsongen det är roligt , när ni bjuder så mycket på er själva , Hoppas att det går att få fram nr på pennorna , Du får ha en härlig helg med din familj kram

 • Marie A skriver:

  Jag gillar din sminkvideo och alla restaurangtips på olika restauranger ja jag gillar både din och Pernillas och Charlotte Perrellis blogg helt enkelt det är roligt , men jag tycker att det är taskigt att en del sitter och skickar en massa skit om vad ni gör och inte gör, jag kan ju tycka att varför går man in på bloggar bara för att kasta skit på den som har bloggen och sen skicka en massa taskiga kommentarer på dom andra som skriver där , har dom inget bättre för sig , kan tycka att man bara ska gå in på bloggar för att man tycker att dom är roliga att läsa och för att man tycker bra om dom som har bloggen jag tycker att folk ska vara lite snällare och schysstare mot varandra när dom skriver och framför allt mot dig , eller vems blogg man nu är inne på livet är så kort ändå utan att man ska bete sig illa. Ha en bra helg fina Bianca kram till dig och din fina härliga familj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *