HAPPY BIRTHDAY PAPA

img_5527.jpg

Idag fyller min fantastiska pappa år <3 Jag är så ledsen att jag inte kunde vara där (Palma) för att fira honom idag men jag får åka ner om några dagar tror jag och umgås med honom!

Pappa är verkligen en av mina absolut största inspirations källor i livet! Han är så kreativ med så höga ambitioner i livet att jag blir lika häpnad varje gång med han tar sig an och gör till magi. Han är en gåva från gud med talanger folk bara drömmer om <3

Ni vet nog redan hur grym han är på att starta nya restauranger! Att inreda, skapa menyer med världens absolut godaste mat och få den där perfekta harmonin i restaurangen att man nästan känner att man är hemma hos någon <3 Det finns inget bättre ställe än La Perla i Palma och där med basta haha 🙂

Men han största passion i livet är musiken (lyssna nedan). Ända sen min pappa var liten har han suttit framför pianot och lärt sig själv spela piano. En helt otrolig talangfull liten kille lärde sig själv spela så vackert att tårarna rann för alla han spelade för. Och redan vid en så ung ålder som 10 skrev han sin första låt till hans mamma. Ända sedan dess har han spenderat sina dagar vid flygeln och skriver låt efter låt efter låt. När han varit ledsen, arg, glad, lycklig, förtvivlad etc… alla hans känslor, minnen och ögonblick finns i hans musik och det är just DÄRFÖR hans musik är min absolut favorit musik att ha i lurarna.

Det finns ingen som min pappa och jag älskar honom så mycket att jag just nu sitter och storgråter haha.

Jag har så mycket kärlek för denna man som har gått igenom så mycket i hans liv. Han har gjort misstag, blivit missförstådd och helt fel bemött men ända kämpat för det han älskar, mat, musik & hans barn. Jag är så stolt över att han idag älskar sig själv igen och visar alla den kärlek han har för oss (det har han alltid gjort dock) men att han idag hittat en trygg plats efter alla dessa år av kaos för honom. Att han är gift med vackraste människan Åsa och lever sitt liv där nere i Palma med hennes fantastiska barn.

Om ni precis lyssnade på denna låt ovan som han skrev för ett antal år sedan så förstår ni vad jag menar.

Vackraste <3

Jag ser alltid mitt liv som en film från början till nu när jag lyssnar på denna låt och kan inte hjälpa att alltid fälla tårar <3

Men om ni vill förstår lite mer vad jag pratar om så tycker jag ni ska kolla på denna vackra lilla dokumentär nedan där vi alla är med i <3 

Min älskade pappa <3

Tack för att du finns och STORT GRATTIS PÅ DIN DAG <3

Älskar dig mest av allt <3 

25 reaktioner på “HAPPY BIRTHDAY PAPA”

 • Sofie Johnsen skriver:

  Åh vilket fint inlägg, man märker att du lagt ned känsla i vartenda ord. Hans musik var fantastisk!! Verkligen något jag ska lägga stunder till att lyssna på. ❤️ Grattis till din pappa!

 • Melinda skriver:

  Stort grattis till din pappa. Hoppas du kan träffa han snart!❤️ Har lyssnat på hans musik 2 gånger redan idag! Nu när jag läste ditt inlägg! ❤️ Bianca du är bäst!!! Har sjölv skaffat en blogg och jag tycker det är så sjukt kul! (Nouw.com/Ettbättreliv) skriver mycket om min resa sedan 2014 när min pappa blev sjuk tills han dog 2016. En svår och intensiv resa!❤️ PS: älskar dig o din blogg så sjukt mycket!❤️

 • Be skriver:

  Grattis Emilio! så fin skrivet om din pappa Bianca, fin och känslosam musik och dokumentär.

 • Erika skriver:

  Grattis! Din pappas restaurang känns ju som ett ställe som man verkligen måste besöka någon gång 🙂

 • Katarina skriver:

  Vilken underbar musik från din pappa! Hittar ingenting på Spotify?Var hittar jag musiken?
  /Katarina

 • Frida skriver:

  ÅH vad fint skrivet! Känner verkligen igen mig i känslorna. Älskar min pappa över allt och han är den starkaste människan jag vet som tagit sig igenom oändligt med grejer. Pappor är bäst!
  Har faktiskt tänkt lämna en kommentar ett bra tag på din blogg men inte blivit av… Bokade bord för flera veckor sedan hos din pappa i Palma och nu på onsdag är det dags! Min pojkvän driver med mig att detta är höjdpunkten på hela våran resa men hehe det är det ju…

  Tycker du verkar va världens goaste tjej, så JÄKLA härlig och så rolig, älskar din ärliga och lite sarkastiska humor för jag är precis likadan! Hoppas du får en underbar dag, Massa kramar

 • Linda skriver:

  Grattis till Emilio! Jag ska definitivt besöka La Perla när jag är i Palma i augusti. Längtar efter RIKTIG italiensk mat! ?

 • Lena E skriver:

  Var var var kan man köpa en cd med din fars makalöst, fantastiska & fullkomligt underbara musik??????? mina tårar rann, ja njöt & snyftade & alla känslor trollades fram, jag är helt Nock down… & självklart ser man ju tydligt vart Benjamin fått sin ådra ifrån 😉 lika är dom åxå! 🙂 & du har verkligen din pappas mun! 🙂

  Varm kram & ett Grattis till din far! <3

 • Felicia skriver:

  Hej Bianca!☺️

  Jag kollade på din mystory och såg att du hade på dig en beige stickad klänning. Var är den ifrån??

  BTW älskar dig och din blogg.❤️

 • Cristale skriver:

  Vill bara säga grattis Emilio!! Och vi åt middag på la perla med din pappa och Åsa o Benjamin!! Vill säga till alla att de är den bösta resturangen❤Aja hoppas vi kanske ses någon gång i Palma för min pappa känner Emilio och vi kommer säkert åka till resturangen mer❤❤❤hälsa grattis från mig!!

 • Tina skriver:

  En oerhört stark och inspirerande dokumentär, och vilken fantastisk musik som lämnar ingen oberörd! Helt tagen. Ha det gott

 • Amanda skriver:

  Varför bor han inte i Sverige nära sina barn?☺ Inget hat

  • Bianca skriver:

   Därför Palma funkade perfekt för honom just då och nu har han 2 restaurangen där att sköta och vi absolut ÄLSKAR att hon bor där 🙂

 • Evve skriver:

  Heelt fantastisk musik! Din far är sannerligen ett underbarn? Älskar musik med känsla, djup och passion och det bara skriker om det i hans musikstycken. Måste vara härligt att du kan få ta del av den på så nära håll också. Alltid mäktigt att höra när någon spelar live liksom^^ Ha det så bra Bianca, älskar din blogg!!❤ Kram

 • Cornelia skriver:

  Vad fint skrivet. O jag började gråta till låten. Är i en riktigt känslig period nu så det var så så skönt att bara få gråta ut <3 Fina du o fina Emilio!!

  Jag hade blivit så så glad om du vill läsa mitt senaste inlägg gällande bikinibilder o lite kroppshets. Du har fått mig till att älska min kropp genom att höra dig prata om bulimin o se hur vacker och hur mycket man kan uttrycka i form av kroppsspråk när du var med i Lets dance. Tack för det. Verkligen tack <33
  Här är mitt inlägg : http://m.nouw.com/corneliakarlsson/om-att-lagga-upp-bikinibilder-30648304 STOR kram till dig. Du är världens bästa Bianca, glöm aldrig det, o din pappa älskar dig så så mycket.

 • Malin skriver:

  Så vackert! Både dina ord och musik o dokumentären.

 • Li skriver:

  En människa har ju flera sidor i sin personlighet. Kan vara svårt leva med denna karismatiska ”typ av människa”, vet jag av egen erfarenhet. Charmig man men med flera bottnar. Som kvinna kan man gå vidare men spåren finns kvar av det man utsatts för. Kan vara svårt för barnen oxå då de är lojala mot båda sina föräldrar och oftast hyser kärlek till dem båda. Skönt ni alla mår väl i relationerna idag, att allt fallit på plats.

 • Pernilla skriver:

  Hej
  Lyssnade/hörde nyss på dokumentären om din pappa. När han spelade som du skrrv man blkr rörd.jag grät. Min 4 åriga son sa varför gråter du mamma. Så sa jag lyssna här.
  Så sa han. Han spelar bra..??
  Kram

 • Jessica skriver:

  Det är en lycka att ha en fin pappa och att få känna som du gör!

  Min fina pappa somnade in en sval januarimorgon 2004. Jag är så tacksam över de åren som jag hade med honom. Så tacksam över allt han och min mamma lärt mig och alla redskap som han och mamma gett mig på min resa.

  Jag blir så tacksam när människor värdesätter sina föräldrar! blir verkligen lycklig över ditt inlägg! Så vackert att hylla sin fina pappa på detta sättet! <3

  Jessica

 • Anna skriver:

  Grattis Emilio! Jag har träffat din pappa flera ggr när jag var liten i Stockholms o på hans restaurang då. Min pappa kände honom o dom jobbade lite ihop på il conte ?

 • My skriver:

  Snälla fina Bianca – du måste lära dig att inte särskriva!

  Kram ❤️

 • JUNITJEJ skriver:

  Så fint du har skrivit om din älskade pappa!

 • Lena skriver:

  Fniss fniss, 54 år & vet inte riktigt vad ”särskrivning” är? jag ser inga fel i texten! -& vem bryr sej om ”petitesser” fniss fniss 😉 Finns värre saker i världen är ”särskrivning” 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *