SUMMER OUTFITS

— Detta inlägg innehåller adlinks — 

sommar collage

Beige kuvertväska här // Rosa väska här   // Beige spetsklänning här  // Nude pumps här  // Blommig klänning här // Blå ryggsäck här // Rosa sneakers här  // Beiga mocka klackar här 

Godkväll ifrån mammas gigantiska rosa soffa som är så ofattbart skön!! Jag borde egentligen vara ute på lång promenad nu (det får bli senare) men jag fastnade här med datorn i knät. Har redigerat bilder, gjort detta collage, köpte faktiskt de rosa sneakers ovan 🙂 Så snygga!!

Idag pussade jag av Phillipe som åker till Göteborg för lite semester i ca 2 veckor nu. Åker antagligen ner i helgen och hälsar på. Annars har jag filmat hela dagen med mamma och nu häng i soffan med datorn. Så jäkla segt för alltid när vi filmar inne så är det superfint väder haha…! Kanske därför jag är så jäkla blek :/

Så nu ska jag lägga undan datorn, ta mig en promenad och lyssna på nya poddavsnittet av ”Wahlgren & Wistam” som alltså är mammas podcast. Jag absolut älskar den, de är så sköna <3

PUSS <3

26 reaktioner på “SUMMER OUTFITS”

 • Fanny skriver:

  Upp med fler vloggar!! Beroende haha ❤️

 • Sanna skriver:

  Hej bianca! Eran nya rosa soffa är stööört snygg, skulle verkligen vilja veta vart den är ifrån 😀 ska snart flytta & köpa nyyyy!

 • Olivia skriver:

  tips på ännu en bra och skön pod är Skäringer och Mannheimer, sååå kul! ;D

 • Pauline skriver:

  Wow.. Vilken snygg ryggsäck!

 • Johanna skriver:

  Hej Bianca! Skulle inte du kunna tipsa om bästa stället på Mallorca, vart borde man bo? Fina stränder? Vill bjuda min kille dit på en resa i slutet på augusti o skulle verkligen vilja ha tips ??

 • Pia Svensson skriver:

  Jag älskar din sida <3<3<3<3<3
  Jag vill tipsa om vart jag handlar märkesvaror, inredning, skönhet, kläder, resor billigt på nätet. Har gjort massa med bra fynd här: https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=mgm . Även här har jag fyndat: http://letsdeal.se/r/45051/100
  Jag handlar också genom de flesta kändaste webbsidorna på nätet och då får jag bonus genom dessa sidor: https://www.cashbacker.se/ny-medlem/194584 och https://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e .
  Dessa sidor har hjälp mig att fynda och sparat mycket med pengar. Hoppas de kan hjälpa dig med 🙂 <3
  Kram och lycka till!

 • Erika skriver:

  Älskar sommarmode 🙂

 • Millan skriver:

  Du fragade pa instagram vad du ska vlogga om next..vi vantar annu pa the Q&A vloggen.
  Och en fraga, varfor har du annu inte fatt ditt korkort?
  Det enklaste som finns!

  • kajsa skriver:

   Eh? nej.. det är inte det enklaste som finns.. För det första så är det individuellt.

   Bianca kanske är som jag, inte dugg intresserad av allt som har med motor och göra och man måste även förstå hur en bil funkar vilket gör också att det påverkar en hel del. Jag är ointresserad av bilar men vill ha själva körkortet för att ta mig till olika ställen osv. Så det kan ju ta sin lilla tid för att fatta allt med tanke på vilka komplicerade frågor som finns på teorin, vissa i alla fall.

   Sen är ju det där med hitta motivationen att plugga.. För mig så ligger motivationen på noll och det gör att det blir svårare.. Sen att ha TID. Vad jag förstår så har Bianca en fullspäckad vardag att fokusera på, det är inspelningar, flytt, resor, jobb, shoppa till lgh, bloppis.. Allt möjligt så. Det kommer när det kommer.

   Bianca jag tror på dig <3 stressa inte.. jämför dig inte med andra som lyckas tidigare för alla är olika. Du ska tro på dig själv och du är bäst. En dag får du körkortet med. Även jag också. 🙂

   • Anja skriver:

    Alltså Millan , enklaste som finns ? Det är inte det enklaste som finns och vad spelar det för dig om Bianca inte klarat det kanske har hon lagt det på is i och med flytten och Wahlgren värld. Finns ingenting fel med det

   • Jossan skriver:

    HA HA..garvar ihjal mig nu…
    ASSA?
    Funtad kommentar!
    Bianca ar lat och vill ha allt serverat for sig!
    Jag diggar Biancas stil och foljer henne pga det..
    Men annars? Inte sa mycket. Hon ar bortskamd kandis barn..inte ens tagit studenten?
    Kan inte plugga till korkort? Pga blogga? Filma? Ata hela dagen lagen lang? Festa? Festa mera? Kopa lagenhet?
    Assa kom igen..kom inte med nagra ursakter for henne..HON vet nog om hur lat hon ar och for stunden bryr sig inte..da hennes inkomst ar stor pga kandisskapet och har nu pengar med taxi overallt..nar henenes 15 minutes of fame is over..da borjar Bianca tanka, vad ska jag gora med mig sjalv?

    • Bianca skriver:

     Usch människor som du tänker jag inte ens försöka vara trevlig mot. Hoppas du SKÄMS över din kommentar och aldrig går in här mer igen!!!

  • Hanna skriver:

   Håller med dig Millan! Körkort hör till allmänbildningen och det tar man bara man ger sig den på att klara det. Skittråkigt att plugga in teorin men bara att göra. Och att Bianca skulle ha det stressigare än andra tror jag inte ett dugg på. Hon fick ju tid avsatt för att åka på intensivkurs då det skulle vara med i programmet, alltså hennes ”jobb”. Så jo, det är faktiskt bara att göra, men ansträngning verkar ju inte direkt vara Biancas starka sida. Hon svarade ju själv på en kommentar här att hon inte klarat teorin pga att hon måste plugga väldigt intensivt för att det ska fastna. Något hon inte är beredd att göra alltså, och då blir det inget körkort. Inte märkligare än så.

   • Asterixia.se skriver:

    Körkort hör till allmänbildningen? Det var en nyhet. Men jag har för mig att det går att göra teoriprovet muntligt. Det passar inte alla att sitta ner och svara på frågor med svarsalternativ som ter sig lika varandra. Bra ändå att du kan övningsköra med din mamma så du får träna på att köra, Bianca.

    • Hanna skriver:

     Det slår aldrig fel, alltid folk som blir stötta av den åsikten. Men ja, jag anser att det hör till allmänbildningen för en vuxen människa att kunna köra bil. Och varför skulle man inte ta körkort och h den möjligheten till bilkörning både för sin egen del och andras? Oavsett om man köper egen bil eller inte. Och bara att inse fakta, det är inte rocket sience direkt, samtliga kan och bör lära sig. Men vill man inte så vill man inte. Men kom inte och påstå att det inte går. Då har man inte ansträngt sig tillräckligt.

     • Hilde skriver:

      Fattar du trögt eller? Från google: allmänbildning omfattar den kunskap om världen och hemlandet, som ”alla borde känna till”.
      Och det tar en kvart att lära sig köra bil, inte svårt alls, men det är inte alla som ens vill ha körkort, so deal with it!

   • Karin skriver:

    Haha då är inte jag allmänbildad!!???

   • Hilde skriver:

    Hanna, du verkar inte riktigt veta vad allmänbildning betyder. Det har inget med körkort att göra alla fall.

 • Dea skriver:

  Haha, vilka kommentarer du och din mamma får ibland. Folk tycker och tänker om det mesta, vore intressant att få en inblick i deras egna perfekta liv 😉

  Vill för övrigt också jättegärna se bilder på inredning och din lägenhet, älskar din stil! Och mat, perfekt inspiration ?

 • Äälskar den här blå klänningen med blommor på! Vackraste jag sett på längre.

 • Helen skriver:

  Fattar ingenting ??? vad har ni människor att göra med, om, när å hur Bianca tar sitt körkort?????? Å enkelt det är de då rakt inte. En av mina söner som kört både moped å epa fick göra körkortsteorin 3 gånger tills han klarade det. Så heja dig Bianca du klarar det ? när du vill, kan å har tid ??☺ kram från Boden ?

 • Frida skriver:

  Hejsan! Undrar vad du använder för program för att sätta ihop collage och lägga bilder bredvid varandra? 🙂 ser superfint ut!

 • Emelie skriver:

  Vad i hela världen har ni att göra med när/om/i vilken takt någon tar ett körkort? Vill ni själva bli granskade / kritiserade så här? Skaffa ett eget liv!!

 • Vivian skriver:

  Sjukaste kommentarerna du får Bianca angående allt och ingenting herregud vad vissa är avundsjuka och måste hoppa på dig, hoppas du kan skaka av det för det är fan inte okej att kalla folk för saker och tro att man vet hur nån annan har det. Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *