VACATION!! SORT OFF….

selfie vit topp
Thursday selfie 🙂 

Glad Torsdag på er!! Jag har haft en riktigt lång dag då min startad vid 06.30 då jag städade huset, åkte sedan till min lägenhet för att släppa in en hantverkare ifrån Bvtler som hjälpte mig sätta ihop en sidebord, hänga upp lite speglar osv. Medan han gjorde det tog jag en lång promenad med Dino så han fick springa av sig i ängen som ligger precis vid min lägenheten. Tog en liten soltimme på min balkong och sedan tillbaka hem för att duscha, städa lite igen och göra synkar i 2h. Det har varit min Torsdag hittills 🙂 Ni kan se allt på min InstaStory @biancaingrosso

Idag var SISTA inspelningsdagen på ca 2v så nu har jag S E M E S T E R!! Eller ja semester från inspelning av programmet för nu kommer jag återgå till att jobba heltid med bloggen & YouTube igen! Haft sån ångest över att jag har varit så dålig med uppdateringen.

Nu tänkte jag redigera lite mer bilder och göra klart ett inlägg för ikväll, sedan in till stan för att köpa stolar, matbord & lampa och sedan hem och spela in en video 🙂

PUSS <3

4 reaktioner på “VACATION!! SORT OFF….”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *