LUNCH SPOT IN STHLM

unnamed

Hej mitt namn är Bianca och jag är universums stelaste människa haha! Nej men asså hur stel får man se ut haha!!

I fredags så åkte jag och mamma in till stan för att äta lunch med Jennier, mamma äldsta barndomsvän sedan de var 11 år gammal.

Jennifer har ju sedan 6 år tillbaka bott i New York där hon driver sitt märke @bagall som gör snygga och roliga förvaringspåsar. Där har hon en butik på Manhattan samt en webbshop som säljer världen över och NU mina vänner så har hon även öppnat butik i Sthlm!!!! Så kul!!

skeppsholmen bianca 1

Jag har så mycket därifrån vilket ni kanske sett nu på senaste och det är verkligen tack vare hennes märke som min packning är ON FLEEK nuförtiden 🙂 Mer bilder ifrån detta får ni senare i ett inlägg och i en vlogg.

OBS, ingen reklam only love <3

unnamed

ec535146-be13-4d7f-bafa-a66a8f96f0b5-1.jpg

Vi gick efter vår lilla shopping till Skeppsholmen för att äta lunch på min gudmors hotell Hotell Skeppsholmen, de har nämligen så mysig uteservering, bästa servicen och super god meny!

901d3387-0677-459e-8f29-8119e4afc775-1.jpg

img_5884-1.jpg

<3

img_5886-1.jpg

De bjöd tillochmed på champagne 🙂 Tack Sanna <3

a1fa48bd-93d6-45e6-989c-a53997b82aac.jpg

Mamma tog in den vegetariska rätten med grillade rotfrukter, sallad samt någon form av omelett, det smakade sååå gott!!

d43e4b4b-1ba4-4af4-87c6-4a4287b93109.jpg

Jennifer tog in deras rimmade lax med dillstuvad potatis, Olivers favorit rätt 🙂

Jag tog in deras fjärilslax som också var suuuupegod men missade att ta bild på den haha.

img_5887-1.jpg

bianca skeppsholmen

Vi festade till det med dessert och jag tog in vaniljglass med jordgubbar, BÄSTA på sommaren!!! Mamma tog in deras rabarber dessert som också var utsökt.

bianca skeppsholmen 3

Mums!!

bianca outfit
Jag hade på mig gammal klänning ifrån Zara, skor ifrån Nelly här (adlink), väska ifrån Zara, klocka Daniel Wellington & boll ifrån Michael Kors 

Såhär trevlig lunch har man inte varje dag 🙂 Super hett tips verkligen om ni är i Sthlm och vill lyxa till det lite och få riktig semester & skärgårdskänsla fast ni är mitt i stan. Och stort TACK till min underbara gudmor Sanna som tom bjöd på lunchen <3

Just nu sitter jag och Phillipe och har precis ätit världens senaste lunch haha, jag har fört över en vlogg från dagen ovan till min klippare Elin. Det tog dock en jävla evighet för alla filer hade hamnat huller om buller och jag med mitt korta tålamod…. blev galen haha. Sedan har jag suttit med detta inlägg och nu ska vi nog ta en promenad tror jag 🙂

Hörs senare, PUSS <3

7 reaktioner på “LUNCH SPOT IN STHLM”

 • Anne skriver:

  Laxros och jordgubbsspegel, oj vilken somrig lunch! Ser jättefint ut.

 • Ida skriver:

  Åh vilket mysigt ställe 🙂 Är det dyrt där?

 • Pernilla skriver:

  Finaste Bianca!!! <3

 • Erika skriver:

  Härligt 🙂

 • EmmaL skriver:

  Vart har du köpt klänningen? Eller den kanske är tvådelad, kjol och topp?

 • Mia skriver:

  Fick faktiskt en helt ny synvinkel efter att du förklarade dig i det där inlägget. Reagerade först också när jag såg vad du åt och så där, men tror nog egentligen att jag mest var impad för jag kämpar med att vara hälsosam själv. Det är fan inte lätt att vara ung tjej idag, och jag är ju inte känd eller nåt. Att hitta en balans i livet är galet svårt. Uppskattar verkligen att du är ärlig och visar olika sidor, det inspirerar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *