GÖTEBORG – HERE I COME!

mot göteborg bianca

mot göteborg bianca 1
Min favorit sallad ifrån Holy Greens, jag tar alltid Asiatisk Trädgård med kyckling 

Goddag! Ny vecka, nya möjligheter och nytt glatt humor! Först och främst, ETT STORT FETT JÄVLA (förlåt mitt ordspråk) TAAAAACK <3 Jag vet nu att jag har världens bästa vänner här på nätet, för ni är verkligen mina vänner! Fyfan vad fina ni är som tog er tiden igår/idag och kommenterade era fina & underbara kommentarer till mig så att ni gjorde mig på bästa humöret!! Sprid kärlek säger man och det är PRECIS vad ni gjorde igår 3

Jag hade egentligen tänkt blogga imorse men jag har varit igång som en 5barns morsa idag haha så inte haft tid förrän nu när jag sitter på tåget påväg till Göteborg.

Jag lämnade Dino hemma med Oliver och jag lovade honom att städa hela huset då han ska bo hos denna vecka med honom (ni vet ju hur stökigt det är hos oss alltid, thanks mom haha) Så jag sket i morgonpromenaden och städade undan, bytte lakan, diskade, tömde diskmaskin, dammsög och allt där till i typ 2h och efter det var man härligt varm (jag kan inte svettas) så det fick bli mitt träningspass för idag.

Nu är huset spot on rent och Oliver & Dino ligger säkert och gosar i soffan nu. Efter det hoppade jag in i en dusch, fixade i ordning mig själv och mina väskor och åkte in till Phillipes lägenhet för att hämta mina ansiktsprodukter jag ska ha med, var en sväng på kontoret för att hämta produkt för samarbete, hämtade min favoritsallad på Holy Greens i MoodGallerian, sedan raka vägen till T-centralen och NU sitter jag här i lugn och ro och har all tid i världen med datorn, älskart (som mamma brukar säga)!!

Hörs i Göteborg <3

28 reaktioner på “GÖTEBORG – HERE I COME!”

 • Gunilla skriver:

  Du ska bara ha personer i din närhet som Ger dig energi inte Ta energi ?. Det talar jag om för mina tonåringar varje dag. Ha det så skönt i Göteborg ?

 • Haha känner igen mig i det där att städa och hålla i ordning hemma… Puhh säger jag bara.

 • Ebba skriver:

  Du är underbar! Ha så roligt och mysigt nu i Göteborg ❤️

 • Emelie Wigert skriver:

  Hur länge stannar du i Gbg? 🙂 Kanske vill ses så kan jag fota några outfits åt dej?

  xx

 • Angelica skriver:

  Jag har tänkt på dig så mycket! Det var skönt att du skrev äntligen ett inlägg ??? Åh vad jag hade viljat träffa dig i Gbg ?

 • Johanna Håkansson skriver:

  Haha jag dör, denna meningen är så klockren I live you ? ”Jag kan inte svettas” äntligen känner jag mig inte ensam om problemet. Jag HATAR att svettas eller när man ser folk har svett fläck i armhållan på kläderna ??. När jag går på gym som jag inte heller gillar, så blir jag äcklad av folk som hae svett fläckar på tröjan, på ryggen osv. Jag vill fan inte stå där och svettas som en hund. Jag tar aldrig i så jag svettas.. det är fan äckligt. Självklart duschar jag o sköter hygienen endå efter. Men skönt att höra det är fler än jag som har samma fobi ???

  • Felicia skriver:

   Så alla vi som råkat få gener som gör att man svettas lite mer än medel? Som lider för detta dagligen, skäms, drar sig för att göra helt vanliga aktiviteter under sommaren för att man då vet att man kommer börja svettas mycket? Precis en sådan som du som gör att vi skäms ännu mer och ibland väljer att stanna hemma och som alltid går sist i stora sällskap för att svetten annars kommer som ett brev på posten. Som aldrig aldrig kan ta på sig en tröja bara för att man känner för det, utan måste tänka på de eventuella riskerna för svettfläckar beroende på vad som ska göras. Så tack, Johanna, för att du gjorde starten på denna dagen skithärlig. Som om vi inte har nog att tänka på en julidag.

 • V skriver:

  Hej! Jag måste bara säga, bra skrivet om dig själv! Du ska fan skita i vad andra tycker och göra det som får dig att må bra! lev ditt liv efter hur du vill leva det! Du är en förebild för många unga tjejer där ute och du gör inget fel! Fan passar det inte kärringarna så skit i dom, du ska fortsätta med det du gör och fortsätta tjäna pengar och allt vad det innebär! Blir trött på att vissa måste trycka ner andra för att må bra själva, kvinnor dessutom! Usch nej! you go girl, heja!!! Jag anser inte att du gör något dåligt med din blogg utan du visar tydligt vem du är och du Bianca är grym! Keep up with the good work, you go girl !!!! Woop woop

 • hanna skriver:

  Så glad att kärleken nådde fram till dig, de finns ju så himla mkt kärlek på nätet egentligen det är bara att de negativa människorna är mer högljudda och skriker om precis allt hela tiden så de positiva hamnar lite i skuggan. Men vi andra finns ju här och får försöka skrika lite högre i fortsättningen, hoppas du har en superbra dag! ❤️

 • Cissi skriver:

  Hej! På din instastory hade du en vit (finstickad?) tröja, vart har du köpt den? ☺ tacksam för svar, kram!

 • K skriver:

  Du skrev så här i ditt svar till Fitnessfeministen: ”Så jag tackar faktiskt mig själv för att jag åt just så den dagen för JUST DEN DAGEN så spydde jag inte en enda gång.” Det låter lite som du fortfarande spyr, men du har sagt att du inte gör det längre…är det lite upp och ner, eller hur ligger det till?

  • Hanna skriver:

   Man kan tyvärr se på Biancas tänder att hon fortfarande spyr… 🙁

   • Bianca skriver:

    Och säg mig hur du kan se det??

    • K skriver:

     Att du inte svarar på min fråga men istället reagerar på denna kommentar är ett svar i sig, synd bara att du varit oärlig med hur det ligger till. Du lider alltså fortfarande av bulimi, inte bara psykiskt, eller har jag fel?

     • Bianca skriver:

      jag har som alla andra som går försöker komma ur en lång ätstörning att jag ibland faller tillbaka men det händer väldigt sällan.
      Jag har inte hunnit läsa igenom alla frågor så vet inte vad din fråga var?

     • K skriver:

      Den står ju här precis ovanför…12:03

     • Bianca skriver:

      Kommentarsfältet ser inte samma ut för mig som er läsare. jag ser alla kommentarer, ni ser bara det godkända 🙂
      Så om du vill ha svar så du får vara så vänlig att ställa från igen

     • K skriver:

      Jahaa, så du har en moderator redan… Ok, här är det jag frågade: ”Du skrev så här i ditt svar till Fitnessfeministen: ”Så jag tackar faktiskt mig själv för att jag åt just så den dagen för JUST DEN DAGEN så spydde jag inte en enda gång.” Det låter lite som du fortfarande spyr, men du har sagt att du inte gör det längre…är det lite upp och ner, eller hur ligger det till?”

     • Bianca skriver:

      Och den frågan har jag redan svarat på till dig här i kommentarsfältet…..

     • K skriver:

      Att du har återfall men väldigt sällan? Ok, får nöja mig med det då, hoppas bara folk runt dig är uppmärksamma och hjälper dig när du behöver det. Tror inte det är så sällan tyvärr, men blir nog bra till slut.

   • Sofia skriver:

    Bianca, du har fina tänder, tro inget annat. Det där var en sådan kommentar du inte ska lyssna på, totalt osann och elak.
    Lyssna nu på ”snälla tant”-maffian som står bakom dig: det syns inte alls på dig att du haft de problem du haft. Inte ett dugg.

    • H skriver:

     Vilka äckel ni är som kommenterar! Har ni inget bättre för er än att bryta ner en ung tjej psykiskt? Jag själv har också haft bulimi, och även om jag har kommit ur det till stor del, så får jag återfall då och då – och känner att jag måste spy upp maten jag har ätit. Hade jag fått de kommentarer som Biana får utstå dagligen från er bittra kärringar (ursäkta språket men det är sanningen) så hade jag förmodligen haft mer än bara några få osammanhängande återfall. Jag hade haft usel självkänsla, och känt att allt jag gör är fel. Det är en sådan tråkig självbild som ni försöker orsaka hos ung tjej, som triggar igång en ätstörning. Så skärp er förfan! Ni är vuxna människor! Var är empatin? Skäms på er!!

 • ISA skriver:

  Alltså det är så jäkla härligt med ditt språk och tonen i inläggen eller vad man ska säga som skiljer sig från många andra storbloggare, lite mindre PK vilket är SÅ befriande 😉 keep that up och försök se de fina kommentarerna du får istället för alla som sprider negativ skit pga sina egna issues! kram <3

 • Ida skriver:

  Mer nätkärlek åt folket ??
  Får du eller har du fått nån professionell hjälp mot dina ätstörningar? Det sitter ju inte i maten egentligen utan handlar om annat.
  Hoppas du får må bra o bli frisk en dag ❤ Vet hur jobbigt det är med ätstörningar. Kram

 • Cecilia skriver:

  Bianca,
  Du ÄR en fantastisk förebild och en förtjusande ung kvinna, som är inspirerande att följa. Att vara så modig och öppen, är det nog många som skulle vilja vara. Fortsätt med det. Låt aldrig någon annans åsikt påverka dig negativt. Alla negativa kommentarer är bara en spegel av den som skriver. Det har absolut INGET med dig att göra. Önskar av hela mitt hjärta att du kan se det. En insikt jag önskar att jag hade när jag var i din ålder. Fortsätt att göra allt som du älskar, alltid på dina egna premisser. Du har inga skyldigheter att vara på ett speciellt sätt. Fortsätt att vara DU, för det gör du galant. Önskar dig all lycka och välgång framöver. Vi behöver fler modiga tjejer och kvinnor som DU. // Cecilia, 45 plus <3

 • Erika skriver:

  Maten ser så god ut 🙂

 • Gertrud skriver:

  Som pensionär här på Hemmet i Sölvesborg känns era problem långsökta. Sura kommentarer falska rykten m.m. min granne demente Arvid hade gärna följt med på en shoppingrunda. Ätit laxpasta m.m.istället för kokt falukorv med vitsås o grön kvist.
  Nu kommer syster Berit…utgår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *