ANGÅENDE MITT TIDIGARE INLÄGG…

bianca nerja 2

 

I mitt tidigare inlägg om vad jag äter på en dag så upprörde det en hel vilket märktes markant i kommentarsfältet. Folk menade på att jag var en dålig förebild genom att lägga upp det inlägget. Att jag åt alldeles på tok för lite och för ”nyttigt” för vad en kvinna ska äta och att jag svälter. Och tro mig när jag säger att jag nu i efterhand förstår precis vad ni menade för jag var väldigt hälsosam igår och åt kanske mindre än vanligt.

Trodde nog att folk skulle förstå att detta var EN dag ur mitt liv. Ni har ju sett hur mycket pasta, pizza och allt sånt som jag kontant äter, ni vet ju att jag inte är något hälsofreak direkt…

MEN för att förklara mig själv angående varför jag exempelsvis inte åt mellanmål igår mellan dessa måltider var för att mitt första mål (alltså frukost) intog jag runt 12.00 och lunch sedan vid 15.30 och middag runt 19.30 och sedan satt jag framför datorn så länge och redigerade bilder samt fixade med en vlogg så jag glömd helt bort att äta kvällsmellis. My bad men det fick helt enkelt bli en sådan dag. Däremot är inte jag någon som äter mellanmål och har aldrig varit. Jag har alltid ätit på tok för stora portioner och har därför inte varit hungrig på mellanmål. Vet att det är ”fel” sätt att äta men så har ja gjort, nog om det 🙂

SJÄLVKLART uppmanar jag INTE till att äta såhär varje dag och jag hoppas att ni förstår att jag absolut INTE äter så varenda dag heller. Detta var endast EN dag i mitt liv och en dag då det var väldigt varmt ute, jag var inte sugen på fet och ”heavy” mat utan gjorde det var jag sugen på samt hade hemma. Andra dagar äter jag vanligtvis godis, chips, pasta, bröd, såser, bakelser….. you name it!! Jag går absolut I N T E på en diet och har bara gjort det 1 gång i mitt liv och det var när jag hade grov bullimi.

Men jag har en väldigt känslig mage för att jag tror jag kan vara lite gluten och laktos dels att min kropp fortfarande inte vant sig vid att hålla kvar maten efter ca 6 år med bullimi. Men dagar som igår kommer ibland att jag endast blir sugen på väldigt fräsch mat som vissa kallar hälsosam mat och jag kanske inte har världens aptit då jag oftast tappar aptiten när det är varmt ute. Alla är olika 🙂

SJÄLVKLART vet jag (och många tjejer där ute) att det inte finns något fel i att äta kolhydrater, salt, socker, såser osv men jag älskar att variera min kost med dagar som denna, dagar jag blandar allt och äter det jag är sugen på då och dagar jag verkligen frossar från morgon till kväll. Jag är en allätare och har alltid varit.

Jag är heller inte här för att jag blivit utsedd till att vara en förebild och har aldrig bett om det heller. Jag är en 22 årig tjej som älskar sin familj, musik, pojkvän, att resa och att äta. Jag tokälskar djur, gör mitt bästa för att aldrig såra någon, skulle aldrig tänka tanken att vara elak mot någon (speciellt inte om personen inte gjort mig något ont eller jag inte känner personen) och gör mitt bästa för att inte döma folk innan jag lärt känna dem. Jag är alltså en helt vanlig tjej som på denna plattform (min blogg) skriver om mitt liv, mina funderingar och delar med mig av det mesta.

Men på senaste tiden så trillar det in elaka och ganska hårda kommentarer ca varje dag. Jag verkar aldrig kunna göra någonting rätt….

Antingen äter jag för lite eller så äter jag för mycket, jag festar för mycket eller är pinsam för att jag endast umgås med min familj, jag jobbar för mycket eller så har jag inget jobb alls, jag lever tydligen på min mammas pengar eller så förtjänar jag inte att ha mina egna pengar, jag träffar antingen min pappa för sällan eller så ifrågasätts jag hur jag ens kan älska och vilja träffa min pappa…… det är gång på gång på gång folk som har åsikter om ALLT jag gör och jag börjar faktiskt få nog nu.

Jag vet att det väldigt sällan är ni unga som skriver dessa kommentarer utan det är ni kvinnor i den äldre generationen runt 40-55 som ständigt går in här och spyr ur alla möjliga tänkbara negativa meningar. Skriver att ni skulle skämts om ni hade mig som dotter osv…. jag kan säga att jag hade nog skämts ifall jag hade en mamma som gick in på unga tjejers bloggar och skrev så vidriga saker som vissa skriver… är det inte ni som borde skämmas då och att det kanske är NI som är dåliga förebilder mot era döttrar…??

Jag skriver aldrig att jag är perfekt och att jag gör allt rätt. Men bara för att jag är en offentlig person med många som följer mig så betyder det inte att jag ska gå genom MITT liv utan att få göra misstag och lära mig utav dem. Jag säger alltid att misstagen är ens framtida bästa vän då man lär sig otroligt mycket av sina misstag.

Så snälla rara ni, låt mig få göra misstag, låt mig få äta vad jag vill, umgås med vilka jag vill, jobba hur mycket eller lite jag vill, helt enkelt leva mitt liv så som jag känner att JAG mår lyckligast av för detta är inte en robot som sitter framför datorn. Det är en riktig 22 åring som på riktigt lever haha, som har känslor.

Och nu kommer jag säkert få kommentarer om att jag inte kan ta kritik osv men det är inte det det handlar om. Jag kan absolut ta kritik (fråga bara min agent haha) men nu handlar det om att blev ett missförstånd i bloggen. Att jag inte skrev ut i förväg en varning om att detta inte är så jag äter varenda dag osv…. trodde folk bara förstod det eftersom att jag skrev att ”just idag kände för att äta lite fräschare mat för magen” osv… Aja nog om det.

Måste bara få sagt att jag är inte så stark att jag varje dag går in på min blogg som jag älskar och få skit hela tiden. Då kommer jag tillslut vilja stänga ner om jag tappar glädje med det.

Så ni som har så fruktansvärda problem med mig om ALLT jag gör och att jag är ett kändisbarn osv. Det är tyvärr såhär jag är och jag inte riktigt göra något åt att jag föddes ur min mammas kropp som råkar vara känd för något hon älskar och att jag nu gör något jag älskar. Kommer aldrig sätta mig på ett kontor och jobba med ekonomi bara för att några av er vill det.

Jag gör vad JAG vill med mitt liv och jag gör det JAG mår bäst av och försöker nå MINA drömmar på MITT sätt. Och därmed basta!

Med kärlek ifrån eran på tok för långt ifrån perfekta Bianca <3 

179 reaktioner på “ANGÅENDE MITT TIDIGARE INLÄGG…”

 • Karin Reuter Stovell skriver:

  Men underbara – ljuvliga Bianca. Du har väl hört talas om ”AVUNDSJUKA”. Det är en sjukdom som är självförgörande och människor som är smittade av den sjukdomen är missunnsamma, intoleranta, saknar självdistans, är humorbefriade och vantrivs med sig själva.
  Så vad jag vill säga med dessa rader är att Du är alldeles för klok för att överhuvudtaget bry Dig om vad dessa existenser skriver. Varenda stavelse från dessa människors tillkortakommanden slår tillbaka på dem själva som om de hade fått en tårta kastad i nyllet. De gör sig själva till åtlöje!
  Du och Din UNDERBARA Mamma är personer som sprider glädje och klokskap här på jorden och som vi andra ska vara enormt tacksamma för att få ta del av.
  Tusen Tack för att ni bjuder så mycket på er själva – i med & motgång.
  Nu sitter jag bara och väntar på att Din ljuvliga Mamma och underbara Sofia ska skicka ut deras senaste pod i etern eftersom det är balsam för själen att få lyssna på deras underbara analyser kring stort & smått här i livet.
  Varm och innerlig kram
  KRS

  • Cecilia skriver:

   Jag håller helt med Karin, avundsjuka, det värsta som finns. Människor blir så elak pga avundsjuka. Det spelar ingen roll vad du skriver och gör, dom hittar nåt att klaga på ändå.
   Nä fortsätt som du gör, du är och förblir en förebild för många unga. Stå fast vid ditt liv, för det är faktiskt ditt, du ska leva det efter ditt hjärta. Det är en av de viktigaste sakerna att visa alls unga. Kram på dig och mys vidare med din familj, dina vänner och alla andra, strunta fullständigt i de elaka, dom är elaka hur du än gör.
   //Kvinna 50 år

 • Sara skriver:

  Hej Bianca!
  Tråkigt att folk skriver så mycket negativt. Tycker iaf att du har en bra blogg trots att jag nästan tillhör den ”äldre” kategorin 36 år. Kanske jag som är omogen☺ Synd att folk hackar så fort du visar upp nyttig mat som är bra för kroppen när en av de största orsakerna till många sjukdomar vi har kommer av onyttig mat, skräpmat, snabbmat osv. Tycker iaf att det framgår tydligt att du äter varierat, om man följer dig på sociala medier. Det är iaf en av anledningarna till att jag följer dig då jag själv är en matnörd!
  Kram

 • Thea skriver:

  Åh jag blir nästan lite arg när jag läser vad folk skriver till dig på din blogg, du får göra exakt som du vill!

  Om du råkat sagt något fel så gör man ju de i vardagslivet hela tiden de är ingen big deal och jag hoppas inte att du tar illa upp vad folk skriver till dig. De hade varit helt sjukt om någon kom in på mitt jobb och sa sådant till mig (jag jobbar i butik) Därför ska ju inte folk säga så till dig på ditt jobb då detta är lite utav ditt jobb, du är ju så klok som tar saker som kritik men allt ska man verkligen inte ta!! du skrev ju klart och tydligt att du äter inte så varje dag.
  Alla är så avundsjuka hela tiden och vill gärna klanka ner på folk.

  Du är bra som du är lägg upp på exakt vad du vill!!!!!!!!!!!

 • Jennie skriver:

  Tycker att det är fint att du är människa! Vad det där kritiska personerna är, vet jag inte 😀
  Och hur kan man göra allt rätt? När vi är så olika dom flesta av oss som spatserar runt på två ben. Bara att se hur olika vi kan rösta i text riksdagsvalet?!
  Att du fick kritik för gårdagens inlägg tycker jag var förbaskat trist… jag blev ju ”glad” att läsa det du skrev.

  Håll i hatten! Det kommer nog att blåsa här både en och annan gång <3

  Kram från en lite över 40 – årig kvinna 😉

 • Anna skriver:

  Mycket bra svar på tal! 🙂 jobbigt att vissa har den tendensen att de ska klaga på allt. Det känns som det är mycket olyckliga, bittra människor.
  Förstår att det måste bli påfrestande tillslut att alltid få skit kastat på sig.. Men vi är fler som tycker du är en intressant person att följa, fortsätt som du gör, majoriteten uppskattar dina uppdateringar!! 🙂

 • Hanna skriver:

  Många söker efter saker att få bli upprörda över i alla sorts sammanhang, som att dom gillar att få skälla ut någon. Skapa en storm av ingenting, bara för att personen har lust. Jag tycker inte du gjorde/skrev något fel, så som du åt i det inlägget så äter jag varje dag, har också en ätstörning i bagaget och min skadade mage mår bättre av den typen av mat och mindre portioner. Inget konstigt med det tycker jag! Förstår att det tar energi att behöva förklara sig hela tiden, men hoppas du vet att vi är många som läser din blogg med enbart positiva känslor – men vi kanske är sämre på att kommentera bara? Vi får bättra oss. Hoppas verkligen inte du slutar blogga, din blogg är den enda jag läser så roligt att få följa en del av ditt liv. Kram på dig, och ta ingen skit ❤️

 • Lollo skriver:

  Fy vad tråkigt med sådana tråkiga kommentarer! Skit i det och kör på med ditt! Vi lever alla olika, fungerar olika och folk får inse att hela ens liv inte kan rymma i en blogg – vi läsare kan omöjligt följa med i varenda sekund av din vardag och behöver inte göra det heller.

  Heja dig!<3

 • Be skriver:

  bra skrivet Bianca, fortsätt ock skriv vad du vill och det du känner för.

 • Alexandra skriver:

  Väldigt bra skrivet! Tyvärr finns det alltid vissa människor som bara måste klanka ner på andra och påpeka fel eller misstag. Vi är alla bara människor, ingen är felfri och vi alla både äter och bajsar olika – så är det!
  Hoppas du får en fin söndag! <3

 • Sabina skriver:

  ♡♡♡ du äger. Tycker du skrev jättetydligt i förra inlägget att du inte äter så varje dag. Folk är så himla jobbiga. Skit i dom. Kram ♡

 • P skriver:

  Om du mår dåligt av negativa kommentarer, som aldrig kommer försvinna, tycker jag du ska göra som Perrelli, och låta nån, eller om hon gör det själv, sålla bort dom innan publicering. En trist åtgärd enligt mig, det blir väldigt ”likriktat” och stelt, men hälsan måsta ju komma först…

  • Angelica skriver:

   Jag förstår hur du tänker men tycker ändå att det är lite som att sägs till den mobbade att byta skola och inte ta tag i de som mobbar.

   De är de som kommenterar elakt (och menar inte de som är konstruktiva utan de som är elaka) som behöver tänka över sina kommentarer. Det är inte Bianca som ska behöva en moderator utan folk som behöver förstå att bara för att man är anonym på internet så får man faktiskt inte säga eller bete sig hur som helst.

   • P skriver:

    Men snälla du, det här problemet kommer aldrig nånsin försvinna, så länge man är anonym alla fall, och då måste man ju göra det som krävs för att inte ”gå under”, eller sluta blogga. Det trodde jag alla förstått vid det här laget…

    • P skriver:

     Dessutom kommer ju de elaka kommentarerna försvinna efter ett tag, då de som skriver till slut fattar att det inte är nån idé, för de tas ändå bort.

 • Kristina skriver:

  Alltså.. HEJA BIANCA!! Fy fan, va bra skrivet detta va!! Som du säger, detta är DITT liv du skriver om… Och VEM är perfekt? Jag tycker åxå att alla som inte kan respektera varandra, å inte kan förstår hur just Bianca vill leva sitt liv (eller nån annan vill leva sitt liv), kan sluta läsa denna blogg om ni nu retar er så förbaskat mkt! Stå på dej, Bianca.. Ingen är så bra på å vara du, som just DU!! Kram på dej!

 • Åsa skriver:

  Är 40 och tycker du är jättebra!! Heja dig! Du ska inte behöva ta en massa skit, kanske man kan stänga av kommentarsfältet här, precis som man kan på Insta? Visst, man missar ”kommunikationen” med följare, men vissa verkar mest vilja illa än säga nåt trevligt.

 • Josefina skriver:

  Heja dig ! Lägg inte ner onödig energi på folk som egentligen bara är avundsjuk på dig. Du är en människa. Kör ditt race som gör dig glad!
  Kram. ?

 • Åsa Uhl skriver:

  Bra skrivet! Om de inte klarar av vad du gör i ditt liv så är det bara att skippa att läsa din blogg. Lycka till och gör vad du vill och njut av ditt liv!❤❤❤

 • Åsa Uhl skriver:

  Bra skrivet! Om de inte klarar av vad du gör i ditt liv så är det bara att skippa att läsa din blogg. Lycka till och gör vad du vill och njut av ditt liv!❤❤❤

 • Susanne skriver:

  Alltså, vad e det med människor? Hur orkar man lägga så mkt energi på ett blogginlägg som handlar om vad just du åt just den dagen.
  Tillhör skaran som är 40 plus o har läst din blogg sen dag ett. Tycker den är bra o inspirerande. Hade jag haft en dotter som dig hade jag vart bra stolt över dig!
  Fortsätt vara den du är!
  Kram!

 • P skriver:

  Finns två saker jag inte förstår typ (och du får gärna rätta mig om jag har fel för jag är inte heller perfekt och detta är absolut inget påhopp)

  Men;

  – hur kan du påstå att du är allätare när du själv sagt att du inte äter både det ena o det andra, exempelvis från ett avsnitt i Wahlgrens värld(?)

  – du säger att du lever med bulimi men inte spyr längre och man tycker du äter konstant liksom (iallafall vad du visar själv), skulle inte kalla det bulimi direkt(?)

  Rätta mig gärna om jag har fel men jag fattar verkligen inte vad du menar…

  • Bianca skriver:

   Med allätare menar jag att det äter det normala. Jag utesluter inget i mitt kost förutom det jag inte tål eller inte gillar 🙂

   Bara för att äter konstant (vilket man behöver för att inte dö) så betyder det inte att min sjukdom är borta för det. Jag har tankar i huvudet hela tiden.

  • Michaela skriver:

   Du är nog bara trög gumman

  • Jennie skriver:

   Hej P!
   Ätstörningar ter sig olika från person till person och beroenden vilken diagnos du har.
   Bullemi är komplicerat och därav svårt för omgivningen att upptäcka. Har du bullemi äter du, ibland väldigt mycket och ibland hetsäter du. En med bullemi får ofta så mycket ångest och hemska tankar kring måltiden hen åt, att hen sätter fingrarna i halsen och spyr. Alla spyr dock inte, men lever ändå med ett konstant tänkande kring mat och hur mycket och vad som skall äta nästa gång eller kanske inte äta över huvud taget.
   Oerhört självdestruktivt och ett rent helvete!

   Förstår att om man inte har så stor kännedom kring sjukdomen, inte kan se allvaret som sjukdomen kan leda till, eller att en person som inte ser verken ”mager” eller ”kraftigare” ut kan lida av en ätstörning.

   Tror dom flesta av oss med ätstörningar fått höra ”men du äter ju”… och den meningen är för dom flesta med ätstörning bland det värsta man kan höra.
   Om en person kommit så långt att den erkänner sin ätstörning skall den bara få uppmuntran, oavsett vad den äter eller hur mycket.

   • Anna skriver:

    Bra förklarat! Det är ju så olika för olika människor. Och precis som med anorexi, alkoholism, social fobi och många andra sjukdomar, så lever man med sjukdomen hela tiden livet ut,även om man till synes verkar frisk.

  • K skriver:

   Googla bulimi. Googla ätstörningar.
   Med bulimi menas att man hetsäter, alltså äter FÖR Mycket, för att sedan få skuldkänslor och kräkas upp maten. Det har inget med att man äter hela tiden att höra eller att man små-äter. Tvärtom. En bulimiken kan, ( detta är naturligtvis oerhört individuellt ) gå och äta nyttigt en hel dag utan för att sedan spy på kvällen/natten.
   Vidare. Bara för att den fysiska handlingen att kräkas, alltså det som kännetecknar en bulimiken, upphör, betyder det inte att tankarna i huvudet gör dét. En ätstörning är psykisk.

 • Therese skriver:

  Bianca, du är en fantastisk människa som sprider kärlek och glädje bara genom att vara du! Jag föll pladask för dig när jag såg dig i ”Wahlgrens värld” för du har sån fantastisk personlighet.
  Ta ingen skit, folk är bara bittra över sina egna liv

 • Maria skriver:

  Hej Bianca! Jag älskar eran realityserie och längtar tills den kommer ut i höst! Jag följer dig på bloggen och även på instagram. Tycker du är så otroligt vacker, rolig och en tjej som har båda fötterna på jorden. Tycker absolut inte du ska bry dig om människor som är negativa och pessimistiska. Det finns alla sorters människor i världen och jag har alltid fått höra att jag är en positiv tjej och jag har aldrig någonsin stört mig på något du skrivit i bloggen. Så det har ju med vad man är för typ av människa. Men positiva människor lever längre har jag hört! Fortsätt vara den du är! Stor kram! ☉

 • Karin skriver:

  Kram ???

 • Cecilia skriver:

  Så klockrent skrivet Bianca! Massa kärlek till dig!

 • Emma skriver:

  Så sjukt bra skrivet!! Synd att du ska behöva förklara och försvara dig själv. Du är bäst!!

 • Gunilla skriver:

  Hej, tycker du är stört skön. Jag förstod precis vad du menade i förra inlägget. Jag är snart 50 och har fått lära mej att man kam tjäna sitt levebröd på andra sätt än att sitta på kontor/affär. Det tycker jag är kanon. Önskar att jag hade hälften av ditt driv ( och Pernillas). Jag och min 19-åriga dotter följer er på sociala medier och kan knappt vänta till den nya säsongen av WV börja. Stå på dej och lev livet!!

 • Caroline skriver:

  ??????

 • Beatrice skriver:

  You go girl – fucking awesome!!!

 • Johanna skriver:

  Förstår att det är svårt när man ständigt får elaka kommentarer och att människor ständigt ska klaga… Sååå bra skrivet av dig!! Stå på dig! Hoppas du fortfarande kan se alla de bra kommentarerna och ta till dig dem istället! Du ska veta vilken stor förebild du är för mig och såå såå många fler.
  Kram på dig fina Bianca❤

 • Ebba skriver:

  Min förebild❤️

 • Elli skriver:

  GO BIANCA! ❤️

 • Ulla Näslund skriver:

  Hej Bianca!
  Första gången jag skriver… men vill bara säga att det var så bra att du ryter ifrån! Är själv 50 år och skäms nu för de som är i min ålder och har mage att kritisera dig för det du äter, inte äter, gör eller inte gör. Har själv en dotter som är 20 år och vi älskar båda att följa dig och din underbara mamma. Vi älskar den livsglädje som din båda sprider runt omkring och hur ni alltid bjuder på er själva. Så fortsätt att vara DU, precis som du är nu! Kram från Ulla i Luleå. ❤️

 • Christina skriver:

  Hej! Tillhör den ”äldre” generationen men älskar att följa din och familjens liv ? Ni är så härligt ”vanliga” och bjuder så mycket på er själva så det är klart att ni ska tjäna pengar på det om ni kan ? Försök att skita i alla negativa personer, tar onödig energi och fortsätt vara dig själv! Kram på dig!

 • Angelica skriver:

  Förstår inte ens varför du ska behöva förklara dig om dessa saker.. tycker det är så sjukt att så många människor vill trycka ned andra som så många gör här på din blogg. Har många gånger kikat in på kommentarerna på din blogg och lämnat din blogg med en irriterad känsla.. du ska inte behöva stå ut med alla dessa elaka kommentarer!! Jag hoppas ifrån djupet av mitt hjärta att du inte tar åt dig, även fast det är jäkligt svårt.. men vet du, du är en bra förebild, du är vacker och du har en otroligt bra blogg. Stå på dig, du är bättre än alla taskiga kommentarer och alla sura människor!!

 • Alexandra skriver:

  Så bra skrivet! Fortsätt vara dig själv. Tycker du är grym! 🙂

 • Agnes skriver:

  Heej! Tycker det är så tråkigt att du får så negativa kommentarer, och att du känner att du behöver förklara dig. Du lever ditt liv som du valt att dela med dig av, du ska inte behöva anpassa dig och försöka göra dina läsare nöjda med allt du gör utan endast dig själv. Valde du denna maten igår så var det det du visade upp. Du har ju ingen skyldighet att visa ”onyttig” mat heller bara för att folk kan ta efter. Du bloggar ju för att berätta om ditt liv, jag går in här ibland för att jag tycker om att se på dina bilder och få inspiration. De som inte gillar det du gör eller lägger upp och tycker det är fel borde lämna din blogg och hitta något som passar dom. Så hemskt tråkigt att det verkar finnas många som tror att du existerar och bloggar för deras skull. Du gör ett jättebra jobb som förebild även om du inte valt det så inspirerar du, just för att du är du. Hoppas du fortsätter lägga upp bilder på vad du äter oavsett om det är sallad eller pizza, om du nu vill det utan att känna att du måste förklara ditt val av mat en viss dag. Om inte dina bilder/texter eller mat passar så är det jätte lätt för de som känner så att trycka på krysset. Sjukt patetiskt av äldre människor som ska vara förebilder för sina barn. Förmodligen handlar det om bittra osäkra gamla tanter som inte kan unna andra lycka och framgång, väldigt tråkigt liv måste de ha som orkar skriva negativa saker till dig. Hoppas du fortsätter göra det du tycker är kul!

  Kram

 • Michelle skriver:

  Så bra skrivet! Cred till dig!

 • Sandra skriver:

  Du kan dock inte kalla dig själv för djurälskare och att du gör allt för att skydda djur när du äter dem…vad är skillanden mellan din hund och kossan du äter? Just saying.

  • Asterixia.se skriver:

   Syftet! Hundar föds upp till att vara sällskapsdjur eller för att arbeta inom polisen, tullen, diabeteshund osv. Kor föder man upp för mjölken, köttet och huden bla. Det går alldeles utmärkt att vara djurvän och äta kött. B12 brist gör folk jäkligt militanta och griniga. B12 brist är väldigt vanlig hos veganer . Militanta människor är skitjobbiga. Dagligen så avlivar veterinärer hundar och katter . Skriker du mördare efter dem och påstår du att veterinärer inte är djurvänner?

   • Malin skriver:

    Asterixia, älskar din kommentar. Du har så rätt! Köttätare är helt enkelt med i näringskedjan, även om man hör till toppen. Älskar också djur. En del är mumsiga en del är mysiga (för att inte nämna de som är läskiga). Kram på dig

 • Johanna skriver:

  Jag tycker inte du behöver ursäkta dig själv alls. Du är 22 år, när jag var 22 gjorde jag bra mycket tokigare saker än du. Jag tycker ni verkar vara en jätterolig familj och det sticker folk i ögonen att ni är framgångsrika. Det finns kända människor som beter sig mycket, mycket illa som folk inte ballar ur på, kanske vågar de balla ur på er för att ni är ödmjuka på något vis. Vilket fall som helst, kör ditt race och blocka de som inte beter sig. Ta inte åt er försök låta det rinna av, det är bara avundsjuka. Ha en trevlig sommar och kom ihpg att du är unik och duger precis som du är! Mvh/en 33årig tvåbarnsmamma ?

 • Tess skriver:

  Kära Bianca, jag är 45+ och läser din blogg VARJE dag. Jag tycker att du verkar vara en helt underbar och fantastiskt insiktsfull person. Det du förmedlar är helt riktigt! Det är DITT liv och du ska leva det precis så som DU vill! Försök att bortse ifrån människor som inte kan glädjas åt andra människors lycka och framgångar. Satsa den energin istället på dig själv och dit du vill nå i livet. Andra får göra som passar dem bäst. Önskar att jag kunde få ge dig en rejäl kram. Bästa hälsningar från mig.

 • Anna skriver:

  Så trista människor det finns! Förstår inte varför de följer dig om de retar sig och blir upprörda.
  Mycket bra av dig att göra inlägget och förklara hur du känner.
  Hoppas du väljer att fortsätta blogga!

 • Agnes skriver:

  Du är FANTASTISK Bianca!❤️ Och det är svårt att få kritik (vilket du dock gör med bravur) men det är även svårt att ge då man är rädd att det ska misstolkas. Du är väldigt ung fortfarande och du ska väl egentligen aldrig behöva känna att du måste anpassa dig efter folk som ser dig som förebild, du är ju bara du! Tänker bara att allt kring mat är ett otroligt känsligt ämne och unga (främst) tar tyvärr efter det dom ser. Så utan att låta som en arg ragata utan mer ge tips så säger jag bara att om du själv vet med dig att det du ätit kanske var för lite så är det egentligen ingen mening med att lägga upp det❤️ Men det har du nog blivit påmind om tillräckligt nu.
  Osvsett, du är grym, vi hejar på dig! Kram

 • Helena skriver:

  Hej fina Bianca ! Brukar inte läsa din blogg typ (min dotter gör)men såg att nån blaska skrivit om ditt inlägg om mat & upprörda reaktioner mm. Jag är 41 & skulle aldrig kritisera dig . De som gör det borde skämmas . Wahlgren-Ingrosso, vem bryr sig vad du heter i efternamn egentligen. Du är du & har kämpat för att nå dit du är idag. Sen detta med mat & vad du äter . Jag har själv haft rejäla ätstörningar i många år & även om jag kan äta pizza mm så behöver jag rutiner samt äta hyfsat nyttigt för att inte falla tillbaka till att hetsäta & sånt. Måste vara lagom ,en balans fast åt det nyttigare hållet . Just för att man aldrig blir helt frisk. Så ta inte åt dig. Bara för att du är ”känd” ska du inte behöva känna press att vara ett föredöme. Du har ingen skyldighet till nåt. Föräldrar till de unga tjejer/killar som följer dig har det ansvaret. Ja du fattar. Alla har ett eget ansvar för sitt sätt att leva .
  Stor kram Helblondi på insta
  ( äääääääälskar Wahlgrens värld ,bästa ! )

 • Isabelle skriver:

  ❤!

 • Asterixia.se skriver:

  Den som söker hittar alltid fel hos alla ! Vi är inte perfekta någon av oss.

 • Bella skriver:

  Härligt! Bra skrivet! Heja heja!!!

 • Johanna skriver:

  Men!!! Du ska inte ens behöva förklara dig, du är bäst!!!
  Puss o kram <3

 • Malin skriver:

  Så jävla bra skriver!! Det är den svenska avensjukan som ligger och kanske bubblar hos många där ute. Du är grym Bianca på alla sätt och en sjujävla inspirationskälla och vekar bara vara så jävla skön! Provade förresten det du tipsade om till frukost.. yes please (!!!!!) Keep doing your thing girl because I love it from New Zealand!! Heaps of love! <3

 • Liza skriver:

  Vad är det för fel på dig? Måste du alltid vara i fokus? I mina ögon är du en av de jobbigaste ungarna jag någonsin sett. När ska du komma ner på denna jord? HUH man blir förbannad på ditt fula sätt. Har du ingen respekt för någon annan människa? Hur många grodor skall du spotta ut innan du uppmärksammar dina uttryck?

  • Bianca skriver:

   Ursäkta?? Tror du skrivit på fel blogg nu….!

  • Angelica skriver:

   Men Liza, hur tänkte du när du skrev denna kommentar? Sätt dig och läs den 20 gånger och fundera sedan på talesättet ”att behandla andra som man själv vill bli behandlad”.

   Tycker din kommentar är fruktansvärt elak och du behöver ta dig en rejäl tankeställare kring vad du är för person. Bara för att du är anonym på internet innebär inte att du har rätten att vara elak. Och om du stör dig så mycket på Bianca – sluta läs hennes blogg.

 • *lena* skriver:

  Alltså vilka gnällkärringar tänk att det ska hackas på allt aldrig är något helt bra lyssna inte för då ändras du och det retar dem mer om du kaxigt skiter i dem✌?jag tycker att du är en fantastisk tjej och jag skäms på deras vägnar (är precis fyllda 50) fattar inte varför man måste vara elak när man kan vara snäll enkelt val liksom, fortsätt ??ROCKA ??ditt liv precis som du vill för du är amazing❤️

 • Lina skriver:

  Jag tycker du är svincool och du verkar vara superhärlig och snäll! Hoppas alla idioter slutar kommentera onödiga tråkigheter och att du får fortsätta blogga i fred! Älskar att unga tjejer och även äldre får mer och mer girl power och vågar göra vad de vill!/Lina, 38

 • Ulrika skriver:

  Jag räknas nog också till tant men är definitivt inte en av dem som klagar. Tyvker du är en fin förebild. Lyckas med stt leva på det du brinner för ännu mer upp till bevia när du nu flyttar till egen lägenhet. Du previs som fina mamma och mormor värnar om din familj samtidigt dsom du är ung och vill vara ute och röja (lagomt) med kompisar ovh pojkvän. Bra att du möter denna kritik. Stå upp för dig själv?jag som tant tittar in här ibland av nyfikenhet även om jag mest följer din mamma blogg. Hoppas det är ok?

 • marie skriver:

  Fina Bianca
  Jag är själv 49 år, och tycker det är skrämmande att det finns personer, oavsett ålder, som skriver elaka kommentarer. Du jobbar hårt, tjänar egna pengar och ställer upp för din familj. Du verkar helt enkelt vara en snäll och go människa. Hoppas de positiva kommentarer överväger de negativa. Önskar dig all lycka i framtiden.

 • Amanda skriver:

  ❤️❤️❤️❤️
  Du är fantastisk fortsätt med det!
  ❤️❤️❤️❤️

 • Angelica skriver:

  Men herregud du skrev ju detta är just denna dagen? Du kan glömma vad de elaka har skrivit! För du är en enorm förebild! Men det är grymt tråkigt att du får skit men jag är inte förvånad. En okänd person skrev till mig och hånande mig för jag hade kommenterat att du vad Fin….
  Du är grym glöm inte all kärlek du får! <3

 • Malin e skriver:

  Vilket Kanoninlägg Fina Bianca! Jag tillhör själv 45+ läsarna och det enda rådet jag har till dig är att inte bry dig om elaka kommentarer. Olika åsikter är en sak, elakheter och påhopp något helt annat. Lägg inte din energi på det. Har full förståelse för att det kan vara svårt ibland att ignorera men jag gissar att det blir lättare med tiden?! Min erfarenhet är att det handlar om folk som inte själva mår bra och de kommer alltid att finnas. En eloge till dig Bianca som orkar hålla på med bloggen mm trots alla galningar som får härja runt anonymt på nätet. ?
  Ha en skön söndagkväll! ?

 • Martina skriver:

  Hej långt ifrån perfekta Bianca ;)!

  Till att börja med vill jag bara skriva att jag inte så ofta går in och kommenterar blogginlägg, instafeed, osv (förutom mina närmaste så klart), men det händer att jag gör ibland. Som i detta fall, och när det kommer till att kommentera blogginlägg är det sådana som detta inlägg – inlägg som är sååå bra, inspirerande och som jag till fullo håller med om eller känner igen mig i <3

  Rikligt bra skrivet och framför allt välbehövligt! Detta är något vi alla ska ta till oss och tänka till om! Jag personligen ser inte dig eller någon av de människor jag ser upp till (Beyonce, Hadid systrarna, Rihanna, Bruno Mars, andra fantastiska bloggare, etc) som "kändisar" utan som mina inspiratörer och som får mig att bli mer kreativ, våga, se ur andra perspektiv och påverkar mig och mitt tänkande, så istället skriver jag offentlig person. Det är något som är oerhört (speciellt i dagens samhälle) svårt att vara, kan absolut inte tänka mig hur svårt eftersom jag själv inte är i den sitsen. Men vi är väldigt duktiga på att behandla offentliga personer på ett felaktigt sätt och har en så fel bild om de. Problemet är, att vi tycker (av någon dum anledning), att ni måste vara "perfekta" 24/7 och att ni ska vara det en och det andra.. och framför allt att vi därmed har rätten att säga och tycka om offentliga personer precis vad vi vill. Därmed är jag oerhört glad över att läsa detta inlägget!, som jag hoppas många kommer ta till sig och tänka till om – för vi är alla människor och vi har alla rätten till att leva hur vi vill, med vem vi vill och göra precis vad vi vill! Så tack så mycket för detta inlägget!

  Tack för den inspiratören du är och för att du just är den Bianca du är – långt ifrån perfekta Bianca <3 (något ingen av oss er!!!, och tack för det, annars hade vi aldrig vuxit som människor och livet skulle vara så tråkigt ;)!!!

  Ps: Sry för detta långa inlägg <3

 • Sofia skriver:

  Amen har folk inget liv än att va elaka och kommentera helt onödiga kommentarer … gör precis vad du vill Bianca och skit o folk som är avundsjuka på din framgång och hur du är .. jag är 27 år och gillar dig P H din blogg och avgudar wahlgrens värld .. ät vad fan du vill och det du mår bra av .. jag hittade åter igen min kärlek för kläder och smink efter 2 graviditeter tack varje dig på din blogg och vlogg … fortsätt bara den du är för det inspirerar iaf mig som 2 barns morsa ???

 • Bianca, du är fantastisk, precis så som du är. Starkt av dig att orka förklara dig för människor som inte känner dig alls. Kram från 42 åringen

 • Emma skriver:

  Du är grym???

 • Sofia skriver:

  Fina, gulliga, roliga Bianca – är själv i samma ålder som din mamma och tittar sällan in på din blogg men idag gjorde jag det och såg ditt fina, men också sorgliga inlägg. Så ofattbart tragiskt och fegt när äldre, som verkligen borde vara förebildet, ger sig på unga människor. Jag skäms å deras vägnar!
  Det var inget som helst fel på det du åt igår, verkligen inte. Vi har alla olika kroppar och det är också, precis som du säger, olika på olika dagar. Självklart kan/ska du inte ta ansvar för andras matvanor eller uppfattningar om vad som är bra, var och en måste lyssna på sin egen kropp och äta det man mår bra av. Eller bara vill ha.
  Du är så klok och har så rätt i allt du skriver, du har verkligen inget att be om ursäkt för. Massor av kärlek till dig.

 • Linda skriver:

  Hoppas du läser alla fina kommentarer för jag lovar dig: du har TUSEN gånger fler fans än haters.

  Älskar verkligen att läsa din inspirerande blogg. Din blogg är så himla äkta och du verkar verkligen vara en riktigt härlig människa med hjärtat (och hjärnan) på rätt ställe. Keep doing what you’re doing, we love it ❤

 • Nanna skriver:

  Bästa blogginlägget!….ever!!! O därmed basta ?

 • Emma skriver:

  Hejja dig som bemöter kritiken, dessutom med klockren text! Aldrig att jag skulle lägga min energi på att läxa upp dig för ett inlägg om vad DU har ätit idag.. Det är DIN blogg, DITT liv DIN kropp..Alltså nä nu får folk kamma sig och lägga energin på annat, kanske slänga ut en trevlig kommentar istället! Om du nu skulle må dåligt så blir det nog inte bättre av att folk kastar ur sig sina klumpiga kommentarer här (för det är väl inget dom skulle säga face to face?!) .

  Har förövrigt aldrig kommenterat på en blogg förut men detta fick mig att bli irriterad över alla besserwissers här och jag vill peppa dig till att fortsätta!

 • Maja svensson skriver:

  Hej! Ska erkänna att jag aldrig läst din blogg innan utan såg i någon artikel om att du besvarade massa negativa kommentarer i ett nytt inlägg vilket gjorde att jag gick in här. Har endast läst ditt senaste inlägg där du ger svar på tal. Inte tittat på tidigare inlägg alls alltså.. för att komma till saken så tycker jag du är hel grym, hela din familj. Jag har sagt det flera gånger till mina vänner att jag diggar er för ni visar i tv att ni lever och är som vilken människa som helst – fast ni är kända. Ni visar att ni också lever ”normalt” & allt inte är glitter och glamour för ni heter ”Wahlgren /ingrosso” i efternamn. Jag tycker det är helt fantastiskt att ni är som ni är. Det ger mig hopp faktiskt. & tycker det är hur bra som helst att ”Wahlgrens värld” finns och låter andra se att det är så ni lever. Precis som vi ”ikke-kända” – när ni inte gör det ni är kända för så att säga. Ta inte åt dig av allt negativt. Ni är dom enda som sticker ut i kändisvärlden, för ni är dom enda som faktiskt visar offentligt att ni är mer än kända, också har känslor, en klädhög på golvet, intriger osv.. inte bara visar allt som har med kändis att göra, att allt ska va så perfekt och outstanding jämt.. ni är återigen så jävla bra! Fortsätt vara som ni är – allihop! Jag uppskattar er och ät va fan du vill, lättkränkta människor som ens tar sig tid och energi för att överhuvudtaget ens störa sig på det.. lycka till i livet ! / Maja

 • Hanna skriver:

  Hej!
  Har aldrig kommenterat din blogg förut! Jag är en 43-årig mamma med 2 vuxna barn!
  DU ska vara så stolt över dig själv och ditt liv! Att du så frikostigt delar med dig av ditt liv är fantastiskt! Skit i alla idiotiska och nedlåtande kommentarer, beror nog på avundsjuka!
  Spelar ingen roll hur man än vrider och vänder på sig så är det alltid någon som har nåt dumt att säga!
  Stå på dig fina kloka tjej???

 • viveca skriver:

  Bianca, du är så grym på alla sätt!
  Dessutom otroligt mogen och klok, endast dina 22 år till trots.
  Fortsätt bara att va dig själv, håller med om det som många andra skrivit här,du är sååå uppskattad! 🙂
  Ps, jag är 50-plus, skulle vara oerhört stolt om jag hade haft en dotter som dig.
  Kärlek till dig.

 • J skriver:

  här kommer varma kramar från en 48-åring som gillar dig och tycker du gör ett kanonjobb❤️❤️

 • Michaela skriver:

  Starkt skrivet Bianca! Ingen av oss är perfekt och jag tycker att den som är den bästa förebilden är en person som vågar visa det. Du är grym!

 • Malin skriver:

  Har själv ätstörningsproblem och magproblem och äter ibland precis sådär- för att låta både kroppen och psyket vila från skuldkänslor och onda tankar och få återhämtning. Spenat, ägg, avocado, lax och broccoli är ju superbra mat, så Bianca har ju faktiskt valt lätt mat, men fortfarande sånt med höga näringsvärden. Säkerligen mycket bättre näringsmässigt än vad många av er kritiker äter. Det viktigaste är VAD man faktiskt äter, inte att man varje dag ska inta EXAKT lika många kalorier!

 • Cecilia skriver:

  Jag är 46 år och tycker du är hur härlig som helst! ?

 • Bella skriver:

  Bästa Bianca!
  Du är så bra på så många sätt och jag älskar att följa ditt liv och dina tankar genom både instagram, Snapchat och även din blogg.

  Det är så dumt av dem personer som tror att de har rätten att säga något elakt om dig eller om någon alls….

  Vill verkligen berömma dig på alla sätt, fortsätt med det du gör för du är bäst ????

 • Birgitta S skriver:

  Hej!
  Glöm alla inlägg från nötter läser din blogg varje dag med stor behållning o uppskattar den med alla matinlägg o restauranger o hemmamiddagar oavsett om det är pasta eller ett nyttigare inlägg fast det sistnämnda brukar inte vara det mesta på denna blogg?
  Tack för en bra o härlig blogg
  Hälsningar Birgitta S. 55

 • Kristin skriver:

  Heja dig Bianca!!! Fortsätt vara dig själv!

 • Maya skriver:

  Hej Bianca!! Ville bara säga att tack för att du har hjälpt mig att kämpa mot min anorexi. I de inlägg där du har skrivit om din ätstörning har varit en motivation för mig att fortsätta att kämpa när det har känts svårt. Är nu frisk och mycket har jag att tacka dig och din blogg för. Sluta aldrig med det du gör även fast det finns idioter, du är bäst!!

 • Malin skriver:

  Strunta i alla negativa människor Bianca! vet att det r lättare sagt än gjort men som du själv skriver, dessa torra människor i 40-50-årsåldern borde skämmas som sitter framför en skärm och hoppar på dig! Jag som är i 40-års äldern skäms å deras vägar. Fortsätt du att vara samma härliga tjej som du är, du inspirerar många unga tjejer till att våga leva ut sina drömmar! De tanter som sitter här och gnäller kan skaffa sig ett liv istället!

  • Hanna skriver:

   Tror inte det bara är 40+ åriga kvinnor som kritiserade förra inlägget, vilket många verkar vilja påstå. Jag som 16 åring förstår också att hennes förra inlägg vart väldigt fel vinklat och får många, framförallt unga, tjejer att tvivla på sig själva och sina matvanor. Det är långt ifrån lätt att tränga bort ångesten som växer sig fast i en av att jämföra hennes små portioner i förra inlägget med tex mina. Väldigt, väldigt triggande och hade mer än gärna avstått från förra inlägget om jag visste innehållet sedan innan!

 • Malin skriver:

  All kärlek till dig ?
  Jag är 43 och jag skäms för alla som går in och kommenterar så elakt, inte bara här utan på alla bloggar. Och alla vet vi väl hur du älskar mat vid detta laget ? stå på dig, du är underbar och en bra förebild för min dotter enligt mig
  Kramiz ❤️

 • Annie skriver:

  Ta ingen skit ?? Jag är på din sida!

 • millan skriver:

  OH WOW!!! Assa det var bra och fint skrivet!!!!!!! Jag ar nog en av dem som kanske kritiserat dig har och dar..men detta inlagg var starkt!
  Klart man far skit som du..men aven jag, som inte ar kandis barn eller kandis for ocksa mycket skit..sa det ar bara livet..tror inte det ar mot dig personligen utan alla har ju skit att snacka vare sig man ar kand eller inte..MEN jag tycker det var bra skrivet..och det ar DIN blogg..dar du bloggar m DITT liv..ja menar ..ingen ar ju perfekt..for finns ju inget sadant! Vad som ar perfekt for en person ar inte perfekt for den andra..SA snalla fortsatt vara den du ar! Fortsatt gora vad du vill…men nar du far kritik, ta det som en tankestallare. Inte som ngt negativt….utan vet sjalv att om jag har gett dig kritik ar det bara for att du ska fa dig en tankestallare, inget annat…Livet gar fort..DU ar ung och ska njuta av din ungdom innan det blir barn, giftermal etc etc…sa lev NU , NJUT!!!!!!!!! HA KUL!!!!! Kram

  • Emelie skriver:

   Men behövde du hela det här inlägget för att fatta att det är hennes liv och hon lever det som
   Du vill och det innefattar att du inte har rätt att kritisera henne ” här och där”? Vad som är ännu mer pinsamt är att du skriver en typ 15 rader om att hon ska leva som hon vill och det ena och andra när du varit en av dom som antagligen är orsaken till att Bianca är TRÖTT på er skit. Om du har sån lust att kritisera nån du aldrig träffat eller ens känner, varför går du ens in här? Lägg ner för fan, så himla sjukt beteende.

 • Mona skriver:

  Bäst att skriva att jag inte läst kommentarer från föregående inlägg men Bianca har ju skrivit att det var ex på en dag andra dagar kan det vara en mer onyttig meny.
  Ha det bäst!!

 • Josefin skriver:

  Bra svar. Go Bianca.??

 • Sandra skriver:

  Det är ditt liv så du bestämmer själv vad och när du ska äta ! Vissa människor har tråkigt liv och då måste man tydligen hitta fel och va negativ. Jag tror inte att dom som kommenterat att du äter för sällan /lite , äter frukost,mellanmål, lunch,mellanmål, middag , kvällsfika ? Du har ingen plikt att redovisa att nu är jag nyttig och nu är jag onyttig ( gör som du vill och känner) Sen är det såklart jättebra att äta nyttigt men lika bra är det att få unna sig lite onuttigt ibland . ?

 • Josefine skriver:

  Hej! Alltså, du verkar vara en så grym person Bianca! Jag tycker det är helt sjukt att du ska behöva förklara varför du gör si eller så i ditt liv! Om du tex väljer att äta nyttigt vissa dagar vilket är fullt rimligt, och något de flesta kanske borde tänka på, kan inte folk bara acceptera det då? Kan folk sköta sig själva nångång? Varför klaga när du bara vill visa vissa delar av ditt liv… Oavsett vad det handlar om så är det dina val och jag är verkligen på din sida! 🙂 Fortsätt vara dig själv och hoppas du gör exakt vad du själv vill <333 KRAM

 • Julia skriver:

  Du ska inte ens behöva förklara detta. Löjligt och vem skriver ens sånna där kommentarer. Äeh, fy.

  Kram !!

 • Johanna skriver:

  Åh de gör ont i mig att läsa hur folk behandlar dig. Och att dessutom majoriteten av allt är vuxenmobbning! Stå på dig och fortsätt göra precis de du gör. Du är helt fantastisk och en grym förebild oavsett vad folk säger. Och att dem trycker ner dig med det ena och de andra bevisar bara hur avundsjuka folk är över att dem inte lever de livet dem själva hade velat. You go girl! Kram

 • Johanna skriver:

  Hej
  Brukar aldrig lämna en kommentar. Men varför ska folk ha en massa åsikter hela tiden??? Jag är 35 år. Hade varit super stolt om du varit min dotter ?
  Sem diggar jag dig rejält i Wahlgrens värld! Du är bäst! Puss!

 • Johanna skriver:

  Hej!
  Brukar aldrig kommentera… men varför ska folk ha en massa åsikter hela tiden??? Jsg är 35 år. Hade varit super stolt om du varit min dotter ?
  Sen diggar jag dig rejält i Wahlgrens värld! Du är bäst där!

 • Felicia skriver:

  Hej Bianca!☺️

  Vad tråkigt att höra att du får så mycket negativt när du bara visade vad du åt under EN dag vilket du skrev tydligt i ditt inlägg. Tillslut brukar ju ändå de positiva kommentarerna (som det finns mest av) vinna över de negativa kommentarerna. Du och din mamma är bäst och du borde verkligen inte ta någon skit.
  Jag hoppas att du fortsätter med det du gör bäst och att du fortsätter följa dina drömmar och mål i livet! För det är DITT liv där du bestämmer DINA egna val samt vad DU äter?

  KRAAAM!?

 • Tina skriver:

  Ingen har rätt till att kritisera någon som inte gjort något fel alls. Jag läser din blogg dagligen och har inte fått någon som helst antydan att du som person har dåliga värderingar eller är en ”dålig förebild”. Tvärtom, Du väljer att dela med dig om bra dagar men samtidigt om dina dåliga dagar och för det krävs det styrka och mod. De flesta som driver en blogg skriver endast om allt som är bra och ingen människa har bara bra dagar.
  Du står upp för dig själv och ska inte behöva ta emot allt hat och kritik! Beklagar alla näthatare och att du behövde förklara detaljerat din tanke bakom förra inlägget.
  Fortsätt vara du och tack för att du delar med dig om ditt liv! ?

 • Matilda Eriksson skriver:

  Hej Bianca!

  Jag tycker verkligen du ska skita i allt negativt som folk skriver. Dom är bara avundsjuka för att du har ett sånt fantastiskt liv med sån underbar familj m.m. Du är grym!??

 • Rebecca skriver:

  Hejja dig! Hela er familj är stört sköna och jag ser fram emot nästa säsong av Wahlgrens värld.

  Blir så trött på när man hör om folk som är elaka på nätet. Har man inget bättre liv själv än att man måste kritisera andras.

  Lev ditt liv och var ditt härliga jag ❤️

 • Maria skriver:

  Så klockrent skrivet av dig! Bra jobbat! Tragiskt att läsa de negativa kommentarerna om vad du gör och inte gör! Vilka elaka människor det finns! Inte ok! Tycker du är en bra förebild för många och di jobbar verkligen hårt oavsett vad du gör! Kör ditt race så länge du är ödmjuk mot andra och inte trampar någon på tårna! Lycka till med allt!

 • Maria J skriver:

  Hej Bianca

  Jag blir otroligt ledsen att se att det är så många ”vuxna” som skriver elaka kommentarer. Ska inte vuxna vara förebilder för de yngre?!
  Själv är jag 50+ och tycker det är jätteroligt att se de yngre göra ”sina” saker. Man måste få prova och testa sig fram, alla är vi olika.
  Stå på dig tjejen och låt inte någon sätta sig på dig. Jag hade varit (är) jättestolt över dig!!!
  Massor av styrkekramar

 • Emelie skriver:

  Superbra inlägg Bianca. Synd att vissa inte förstår att man inte ska lägga sig i ditt liv. Om hur du lever, äter och barför du umgås med din pappa exempelvis. Helt absurt, de har ingen aning om hur eran relation är. Men om du skulle vilja så skulle det vara kul och se ”what i eat in A day” när det är en lite mer onyttig dag. För många sådana här what i eat in A day blir oftast väldigt ”perfekta” fast då skulle väl alla reagera att du äter för ”onyttigt” äsch jag vet inte. Men skulle va kul om du vill. Du är bäst go go girl ??

 • Victoria skriver:

  Hejja dig! ? Ingen annan ska säga till dig hur du ska leva. Verkar som att folk har för lite att göra nu för tiden, eftersom man verkar ha oerhört mycket tid och energi till att lägga på att kommentera hur andra ska röra och föra sig. Själv är jag tvåbarnsmamma och vissa dagar äter jag inte heller mycket, är jag en dålig mamma då till mina barn??
  Nej nej inte måste du vara perfekt bara för att du är en offentlig person!? Du är ju människa precis som oss andra med allt vad det innebär, och alla är vi olika, med allt vad Det också innebär.
  You rock Girl! ? Ändra Aldrig dig själv och den du är för någon annan!

 • Helen skriver:

  Men va?????? Har inte läst några kommentarer men vad är det för fel på folk???? Jag är 50 år å tycker inte att de där var speciellt lite mat ? kan ju va bra med nåt litet imellan men herregud det väljer man väl själv ??? Jag tycker att du är helt fantastisk Bianca ? Å du har helt rätt du ska göra precis vad du vill med ditt liv ? men tänk så här folk är avundsjuka å har helt enkelt inget å klaga på??? För vad är det att klaga på när en ungdom äter 3 nyttiga mål på en dag ??? Absolut inget ? jag har många ungdomar runt mig å skulle bli överlycklig om de åt sådär regelbundet å nyttigt ? när jag var i din ålder åt jag makaroner å ketchup ??? haha ? å inte ens då har folk rätt å klaga herregud alla har väl varit unga ??? å ni som klagar jobba med er själv så ni får må bättre för d är nog där skon klämmer era liv är skit å ni behöver få ur er frustration ???? låt för fan Bianca va ifred å har ni inge bra å skriva så var tyst ?? heja dig Bianca du kan va stolt över dig själv å vilken bra förebild du är för ungdomar ??? kram från Boden ?

 • Anne skriver:

  Hej fina Bianca. Du är duktig och gör ett kanononjobb Hela din familj är ju i fokus ofta och svenskarna gillar er väldigt mycket Tyvärr är det baksidan av ditt jobb och privatliv . Lär dig bara att borsta av dammet från axlarna. Det är ren o skär avundsjuka. Kör på bara. Kram Anne. ???‍?‍?‍??????‍♀️????

 • Caroline skriver:

  Såå bra inlägg!! Fortsätt precis som du gör, du har en jättebra blogg och gör ett jättebra jobb. Strunta i alla elaka. Det är pinsamt hur dom håller på.

 • Oslojenta skriver:

  Ta inte åt dig otäcka kommentarer, gulliga Bianca! Låt dom sväva förbi. De har ingen influence på oss som sitter här och läser lite bloggar om personer vi tycker om. Go on and be strong!

 • Marita skriver:

  Söta fina Bianca jag är mamma och har en dotter på 24 år. Jag blir så upprörd att vuxna kvinnor i min ålder kritiserar en ung tjej som du, tycker du är en bra förebild för unga tjejer tycker inte du ska behöva försvara dig för en hop kärringar eller svartsjuka människor. Du är ung vacker framgångsrik njut av livet var glad och lycklig, så vill jag att mina barn ska leva och det tycker jag att varje människas rätt att leva. Så varför ska man gå runt och vara jävlig mot människor och speciellt mot dom man inte känner det gör mig så förbannad ?DU som går runt med ett svart inre ta tag i ditt liv förpesta inte andras liv för att du mår skit och är bitter för DU kommer inte må bättre men DU förstör någon annans glädje Bianca du är fantastisk fortsätt vara den du är ??

 • Bysandie skriver:

  Åh… inte ska du behöva förklara dig fina… det är så lätt att vara nyfiken av någon som du, en förebild.. och därför så lätt att hitta brister som man klankar ner på.
  Gör som du gör! Du är superb!?

 • Carro skriver:

  Sjukt bra skrivet ! Du är grym ! Fortsätt så ?

 • Nathalie skriver:

  W O R D !

  Tycker du är en cool, ball och framförallt vacker kvinna ? Fortsätt vara den du är ??

 • Rojin skriver:

  du är grym på alla sätt och vis, jag älskar din blogg och följer den dagligen. Bry dig verkligen inte om vad haters tycker för du har ett eget liv precis som du skriver och har rätt att äta och leva ditt liv precis som du själv vill. ??
  Jag tycker inte de var för lite, och du skrev flera ggr att detta inte var varje dag utan du brukar äta mer så förstår inte varför alla ska hacka på att det är för lite mat. Man måste tänka på att alla har olika aptiter och de där kanske må va lite för någon men otroligt mycket för någon annan.
  Detta inlägg är så otroligt viktigt och älskar att du tar upp de och visar att du är en helt vanlig 22 åring, du är helt sjuk stark och du gör helt rätt i att stå upp för dig själv.

  massa kramar och hoppas att de äldre och andra haters förstår att vad de håller på med inte är okej. ?????

 • Hanna skriver:

  Bra skrivit!! Du är grym❤️❤️

 • Magdalena skriver:

  Wow.
  Jag är 33 år ,mamma och jag älskar att kika in på din blogg emellanåt. Jag har inte läst i kommentarsfälten , men det du skriver förvånar mig inte.Tyvärr! Alla ” tro sig vetare ” är så tragiska. Alla har ju ett val. Läs tidningen , eller inte. Kolla bloggen, eller inte.Kolla på tv-programmet eller stäng av. Men det är så jäkla typiskt att konstant gnälla på allt. Och ibland undrar jag om målet är att stjäla andras energi?
  Jag kollar in din mammas blogg också. Lyssnar på mammas podd. Kollar på ert tv-program och jag njuter varje sekund. Jag skrattar och älskar´t!
  För mig är du en inspiration , för mig och för mina barn. Jag är så glad att du är du. Det är en fröjd att se dina bilder bara av anledningen att jag är fotointresserad.
  Tro ja det!
  / Magdalena , ganska perfekt faktiskt 😉

 • Nattiz skriver:

  Word! Sjukt bra skrivet Bianca. Beundrar dig! ✨???

 • Lotta Aurell skriver:

  Du ska ju inte behöva förklara varför. Man äter ju då man är hungrig och det man vill ha. Många kramar ❤️

 • Fanny skriver:

  Heja dig, du är grym! ??

 • Hanna skriver:

  Jag blir så jäkla upprörd över hur man ska ha så mycket åsikter om allting!! Som om käften ska stå på vid gavel och bara kräka ur sig dumheter heeeela tiden. Är SÅ TRÖTT på det!!! Och lägga sig i en människas liv och hennes val ?!

  Och så är det alltid tjejer… aaaalltid. Vad hände med girl power och backa varandra??

  Bianca, jag äter för övrigt tre mål om dagen. Precis som dina med bra fetter, till och med fetare med goda såser (newsflash: fett är bra!!). Och jag är aldrig hungrig eller känner sug! Är man lite intresserad och påläst så vet man detta.

  Älskar dig och din familj och LÄNGTAR till Wahlgrens värld!! ?

 • Karin skriver:

  Fina, kloka, roliga härliga Bianca!
  Var precis som du är, elaka kommentarer från äldre damer ( är dock själv en sådan) säger mer om dom än om dig!
  Att sitta anonym bakom en dator och skriva elaka kommentarer om en ung tjej det är så, så dåligt…..antagligen är de avundsjuk på dig som är ung och har framtiden framför dig!!!
  Du är ett så bra föredöme för unga flickor, tror att alla skulle önska sig att ha dig som dotter/svärdotter/väninna.
  Stor kram!

 • Stor kram till dig Bianca! Du duger fint som du är och med det du gör! Har inget mer att säga än det och vill bara skicka dig en varm kram!

 • Nellie skriver:

  Fyfan vad du är bra! Sjukt bra skrivet. Kram på dig!

 • Malin e skriver:

  Ärligt talat förstår jag inte varför det blev så hetsiga reaktioner på ditt förra inlägg. Så lite mat var det inte du åt och du har med fett protein och kolhydrater i varje måltid. Jag tror inte jag känner någon som äter mellanmål regelbundet mig själv inkluderad även om man säkert borde det. Jag gissar att du kommit åt en öm tå hos folk som klagat. De kanske själva brottas med olika mat och vikt problem och därför blir triggade. Strunt i dom. Ser fram emot fortsatt bra bloggning från dig Bianca och givetvis fler mat inlägg. ?

  • P skriver:

   Tänkte precis detsamma, äter aldrig mellanmål och det enda jag saknar är potatis eller ris till laxen istället för en del av grönsakerna, kanske en klick sås.
   Känns lite som en storm i ett vattenglas…

 • Agneta skriver:

  45-årig trebarnsmamma (varav en dotter i din ålder) som själv valt att läsa din blogg. ? Kan relatera till din komplicerade känsla för både mat och folks eviga tyckande om ALLT! You go girl. ???

 • Mimmi skriver:

  Är en kvinna i den åldersgrupp du nämnde o jag vill bara säga att jag tycker du är fantastisk!! Tänk om jag vågat säga ifrån o göra det du gör när jag var i din ålder!! Fortsätt stå på dig o vara den du är!!

 • Carolina skriver:

  Jag har verkligen all beundran för dig Bianca. Låt ingen trycka ner dig med deras småaktiga och dumma kommentarer. Jag vet att det är lätt att säga och en helt annan sak att göra. Men dom där människorna är bara små och bittra. Fortsätt vara den fina människa du är. Stor kram till dig!

 • Hilda skriver:

  Du är otroligt stark Bianca! Du är dessutom en grym bloggare och förebild (även om andra inte tycker det). Jag älskar både din blogg och din youtubekanal och skulle bli otroligt ledsen om du slutade blogga eller lägga ut klipp på Yt. Jag hoppas att fler kommer villja ge dig kärlek här på bloggen, för det förtjänar du! Många kramar!
  // Hilda

 • Susan skriver:

  Bra skrivet Bianca. Du är en underbart härligt go och intelligent tjej.
  Stor kram

 • Transportstyrelsen skriver:

  Jag fullkomlig älskar dig Betty, du e så fin. Jag svimmar nästa men måste ta mig kragen.

  Nu skall jag på ICA party runt hörnet, vi skall plocka en gås och skriva upp dansbands hip hopen. Svea skall läsa en dikt och Valfrid 78 gör lite Fred Astair steg med Elsa.

  Nej vänta jag såg inte att Betty har lagt ner sin blogg. Oh förlåt.

  När ni ändå pratar om mat borde ni kolla på Bianca Ingrossos blogg, där är mycket god mat.

 • Annika skriver:

  Herregud vad folk ska bry sig ,Tycker inte det var nått konstigt alls det du la upp att du hade ätit. Jag skulle definitivt vara stolt om jag hade dig som dotter <3 Kram

 • Pernilla skriver:

  Bianca det är faktiskt kul att jobba på kontor med ekonomi!!! 😀

  • Kattis skriver:

   Hon har aldrig sagt att det är tråkigt att jobba med ekonomi. Hon säger att hon bestämmer själv med vad och hur mycket hon ska jobba.

 • Annika skriver:

  Strunta i alla osmarta kommentarer. Folk har problem, dom är missnöjda med sitt liv och är bara avundsjuka. Lev ditt liv som du vill, du bestämmer. Du är en förebild för många unga och du sköter det perfekt. Kram från en ”tant” på 52 år?

 • Erika Salazar skriver:

  Bianca, du är en härlig och fin person vad du visar utåt. Fortsätt så…”du är vad du äter” finns som uttryck, du är verkligen vacker och fin, nätt men inte osund. Att variera sin kost är naturligt, det gör du. Du är framförallt en fin förebild för dagens ungdomar då du är dig själv, lyssna på dina nära och kära istället- uttrycker dem en oro ska du lyssna på den men inte av andra. Kör på som du tidigare gjort vackra du!

 • Betty skriver:

  Sjukt bra skrivet! Förstår precis vad du menar! ❤️

 • Therese Berg skriver:

  Jag tycker du är en super fin person som lever livet. Du är en fin och bra förebild för mina ungdomar ivarjefall.
  Älskar din familj.
  // Therese

 • Cilla skriver:

  Du är UNDERBAR. Låt ingen få dig att tycka annat ❤️

 • Fanny skriver:

  Kan alla dem som hatat på Bianca bara sluta!! Är så förbannat less på er människor som lägger ner en så otrolig tid på hat och kommentera andras ”misstag” snälla nån det var en dag på ett år och ni som ändå stalkar henne och lägger en sån otrolig tid på att hata o kommentera allt ni stör er på borde ju ha en otroligt bra koll på att hon äter godis/pasta/pizza/sallad u name IT. Ta en titt på er själv och bekymra er om det ist.hon ska inte ens behöva få förklara sig Vrf hon åt just så den dagen. Så please stop IT och håll dina kommentarer för dig själv när det enda hon gör hela tiden för oss följare är att va en förebild som sprider kärlek varje dag. Vi alla människor är olika och det verkar vara något folk glömmer bort dagligen.kramar till dig Bianca o tack för att du är en stark kvinna som tar detta dagligen ”det hade inte jag klarat av”

 • Trogen följare skriver:

  håller du inte alls med om det hon skriver i inlägget här, tror det handlar om dig http://fitnessfeministen.halsafitness.se/2017/07/24/att-ta-ansvar-for-sina-foljare-annu-en-gang/

 • Maria skriver:

  Är inte den som brukar kommentera, men kan inte låta bli. Jag tycker du är så jäkla cool, och så otroligt stark. Bara det faktum att du har haft ätstörningar, och överlevt, kräver mycket styrka. Det vet jag av egen erfarenhet, det är inte en dans på rosor. Fortsätt som du gör, fokusera på de snälla personerna och lev ditt liv till fullo. Det är du värd! Heja dig!

 • Catarina skriver:

  Bra att du satte ner foten…för vissa människor lever på att trycka ner andra. Tycker du är underbar, lova att alltid vara du…♡
  Hela er familj är otroligt äkta eftersom ni visar upp hur det är, nämligen att INGEN ÄR PERFEKT. stor kram

 • Irene Sjögren skriver:

  Brukar inte heller kommentera men du Bianca berör mig. Håller med flera andra! Du gör inget fel! Jag har haft bulimi i mer än 30 år så erfarenhet finns. Nu är jag äntligen fri från bulimin men har fortfarande problem med ”ätandet” ibland. Det gäller att inte vara ”för” hungrig någon gång. Lycka till Bianca håller på dig. Kramar från Irene

 • Linn skriver:

  Är det något fel med att jobba på kontor med ekonomi? I sammanhanget låter det som något negativt och tråkigt. Av egen erfarenhet vet jag att det är roligt och utvecklande, men det är roligt att andra människor har andra yrken som de tycker är givande. Om andra ska respektera ditt val av yrke borde du göra desamma.

  • Bianca skriver:

   Nejdå! Jag menade på att det är just det yrket som folk har påpekat att jag borde börja plugga till för att ”göra något viktigt i mitt liv” :9

 • Johanna Carlsson skriver:

  Hej Bianca! Bry dig inte om vad folk säger, jag tycker jättemycket om både dig och din blogg, läser den varje dag. Du är en riktig inspo-tjej som jag tycker är jätterolig att följa. Du sprider kärlek, inspiration och är så klok och duktig. Jag inspireras av dig jättemycket och jag tycker du ska vara superstolt över både dig själv och din blogg. Fortsätt med det du gör, you go girl! Du är bäst, kramar från Johanna <3<3

 • Michelle skriver:

  Du är grym Bianca!! Förstår inte hur folk kan bli så provocerade av att äta hälsosamt??? Hade du smällt in en bild på en fet hamburgare hade ingen reagerat, och då är det inte alls näringsrikt i jämförelse med allt grönt du fått i dig. Bara för att du är en offentlig person ska du inte behöva förklara dig kring vad eller varför du äter det du gör. DU mår ju uppenbarligen bra och det är det viktigaste. Hejar på dig! <3

 • Nelly skriver:

  Så jävla grym är du!! You go girl?✌️

 • Alex skriver:

  Grymt skrivet! Det finns ett större gäng som förstår precis vad du skriver och menar, och inte övertolkar eller ”letar fel”. Vi följer dig med ett stort nöje och med ödmjukhet. Fortsätt att glittra på!

 • Johanna Håkansson skriver:

  Har nyss läst ditt förra inlägg om vad du åt en dag. So? Vad är det för fel på folk? Hade du lagt upp att du bara åt massa fet mat. Friterade pommes,
  Cica cola, pizza, hamburgare. Då hade idioterna klagat på att du var onyttig. Nu är du nyttig och då är det tydligen också ”fel”. Kan man blockera såna idioter från sin blogg så hade jag gjort det. Ta inte åt dig, såna personer är kanske inte din bäats förebild endå ❤️????? kram

 • Samira skriver:

  Jag tycker du verkar vara en FANTASTISK och klok person. Jag fattar inte att folk läser mellan raderna, jag tog det som en självklarhet att det du åt den dagen var den dagen. Jag hejar på dig! Kram

 • Amy skriver:

  Bianca.
  Vill börja med att skriva min personliga syn på det och det är att du är fantastisk.
  Det är sorgligt att du dagligen behöver försvara dig själv pågrund av andras spydiga kommentarer, folk verkar glömma att en blogg är något man skapar för sig själv och vill andra läsa och ta del av ditt liv så är det faktiskt ett fritt val. Är det inget som faller läsarna i smaken så är det ju underbart att man själv kan göra valet när det gäller att fortsätta läsa din blogg eller inte.

  Det som gör mest ont i mig är att jag vet utifrån egen erfarenhet av både anorexi och bulimi hur mycket andra människor påverkar en och hur frustrerande det är att inte bli förstått. Man vill ibland mer än vad man klarar av. Jag tror folk på denna bloggen glömmer att du faktiskt är en individ med stora drömmar och mål, varför inte höja din framgång när du faktiskt gått igen och går fortfarande igenom något som kunnat sätta käppar i hjulet för dig och förstöra fler år av ditt liv.
  Allt hat handlar bara om en otrolig avundsjuka och även en stor jävla okunskap.
  Om det nu är såhär ditt sätt är att hantera känslor och även sett detta som din terapi så tycker jag det är påtiden att folk stannar upp ett tag och tänker efter lite längre än vad näsan räcker.
  Ett blogg inlägg som detta kan inte framkalla en ätstörning men absolut kan den inspirera folk som redan ÄR sjuka men ser man till helheten så borde folk förstå vad du faktiskt gör för psykiskohölsa genom att bryta mönstret. Folk som inte vill förstå kommer aldrig att förstå. Jag hoppas att du förstår att det handlar om dom och inte om dig bianca. Det är inte DU som är problemet. Folk slappar problem som inte ens behöver finnas, dom ser inte sina kommentarer som att hjälpa utan snarare tvärt om. Det kanske är på tiden att alla dom som har så mycket negativt att skriva om någon annan faktiskt söker hjälp själv.
  Något jag hoppas alla förstår är hur jävla stark du är som inte fått något återfall för det krävs mycket psyke för att klara av det andra människor utsätter dig för. Om ett blogginlägg som du valde att lägga upp kring mat kan ”framkalla” ätstörningar så kan folk tänka på att allt hat mot en person också kan framkalla ätstörningar.

  Kämpa på bianca och fortsätt vara den du är.
  Du är en förebild

 • Lina skriver:

  You go girl! Väldigt bra skrivet!

 • Lena Wall skriver:

  Hej gillade ditt svar. 😀 Ingen föds för att vara andra till lags. Man har sin egen väg på gott och ont. Man ska äta allt man gillar ju nyttigare ju bättre är det så det så det är det som gör att vi kan äta godis bullar kakor. Kollade på er på tv skrattade så jag kiknade när du övningskörde. 😀 Allt gott till dig och dina nära och kära. P.s jag är 45 år. 😀

 • Moa Johansson skriver:

  förstår inte problemet om du nu skulle vilja vara nyttig ? äta nyttigt är hälsosamt, vilket absolut inte borde ifrågasättas. haha det är folk med för mycket fritid som skriver hat kommentarer… ignorera…

 • Bella skriver:

  Folk ska tyvärr alltid ha sina åsikter! De ser ju inte hela dina dagar och alla dina dagar. Speciellt inte 24/7. Men eftersom du är offentlig tycker folk att de kan se hela ditt liv. Tyvärr. Man ska försöka att inte bry sig för mycket, men det är ju svårt som bloggare. Kämpa på! <3

 • Kerstin Jansson skriver:

  You go girl!
  Kram från en 60-årig tant 😉

 • amica skriver:

  Du är fantastisk Bianca. Fortsätt som du gör så länge du mår bra. Du ska ALLTID göra de du mår bra av.

 • Saga skriver:

  Hej Bianca. Jag tycker du verkar vara en super grym tjej och jag tycker du ska skita i alla de negativa kommentarer som skrivs! Det är bara folk som är avundsjuka och inte kan va nöjda med sig själva eller istället för att reagera negativt kanske dom ska ta till sig de fantastiska mat tips du skriver om 🙂 sen vet ju alla att det är onyttigt att äta för mycket pasta och bröd det går liksom inte att sticka under stolen haha! Jag tycker inte att ditt inlägg var stötande på nåt sätt! Så trött på att man alltid ska göra ett fantastiskt inlägg till något negativt! Istället borde man hylla dig då du väldigt ofta äter pasta och lägger upp såna bilder, men då minsann är det ingen som är där och kommenterar! Fortsätt att vara du! 🙂 kram Saga

 • Jenny skriver:

  Jag är en kvinna på snart 40 år , jag följer inte din blogg men läste någon annanstans att det blivit kaos pga av ditt inlägg.
  Jag förstår faktiskt inte varför???
  Du skriver ju att ”så här äter jag idag ” inte att du äter så alltid
  Tycker att alla ska tycka så mycket (ja jag gör det med nu )
  Men jag ser inte det allvarliga eller farliga i ditt inlägg.
  Du vet hur du mår, du lever efter hur du kan med din sjukdom, du vet hur du ska hantera den.
  Du och din familj är säkert som alla andra familjer.
  Det behövs inte rättfärdigas.
  Vem har med att göra vad vems hur era pengar är era ?!?!
  Nä detta var det mest egendomliga jag läst ärligt vad tusan håller folk på med?!?!
  Jag är 40 har 5 barn i åldern 21,17,14,3&2 mina barn får gärna följa dig och läsa , JAG har lärt dom att läsa vad det står , att det dom läser inte är uppmaningar, att undrar dom något prata med mig.
  Ja jag har flickor dom som är 17 och 14 känsliga åldrar.
  Hon som är 14 är smal kämpar med att gå upp i vikt, hon som är 17 är ett tränings freak vill äta rätt men dom älskar sina kroppar precis som dom är.
  Och jag borde lära mig av mina barn.
  Jag klagar ibland på min kropp , mina barn skäller på mig att jag ska älska mig så som jag är .
  Och då undrar jag hur jag fått så fina barn
  Och jag tror att dom som klagar och gnäller är rädda , rädda för vad dom kan bli, rädda för vad deras barn kan bli eftersom man får en skev bild av hur man ska vara , se ut osv
  Men i grunden så är det vi som föräldrar som sätter den stämpeln , det är vi som föräldrar som måste ta oss tid att prata med våra barn , orka att lyssna på våra barn , klart man kan äta som Bianca en dag , känns ju fräscht .
  Känner att jag spårar lite 🙂
  Nä Bianca du är perfekt som du är
  Du är mänsklig
  Du gör din mamma stolt
  Det räcker <3

 • Malin skriver:

  Hej Bianca,

  Tycker att det är starkt av dig och alla med populära bloggar som får all denna skit och ändå står rakryggade. De flesta så unga och formbara. Förstår inte hur man kan vilja försöka knäcka någon annan på det viset.
  Ingen har faktiskt med att göra om du lever på din mamma hela livet, utom hon då förståss, eller om du tjänar egna pengar. (Eller på vilket sätt). Ingen har med att göra hur mycket eller lite du träffar din pappa. Du gör det som känns bäst för dig.
  Vi äldre (!) (41) har vuxit upp i en helt annan värld än ni yngre. Blev våra föräldrar upprörda över något så skickade man in en arg insändare till tidningen. Långt ifrån allt blev publicerat. Blir helt andra proportioner idag. Vet inte om det är en förklaring till att vissa inte kan uppföra sig. Att man inte förstår.
  Att du som har en blogg och är en offentlig person automatiskt blir en förebild vare sig du vill eller inte, är ett faktum. Det medför såklart ett visst mått av ansvar. Men det många glömmer är att även vi som kommenterar också har ett ansvar. Kanske tom kan betraktas som förebilder.
  Vi äldre (!) fostrar våra barn utanför nätet och visar hur man ska uppföra sig. Det borde vi även göra i sådana här sammanhang.
  Som förälder kan man ju engagera sig lite i vad ens barn läser (givetvis inte allt) och diskutera så kan man guida lite bland vilka barnen har som förebilder. Eller påpeka vad man tycker är knasigt, bra, mindre bra osv. med de förebilder de har. Mina barn visar mig ofta blogginlägg eller youtube klipp. De vill veta vad jag tycker.

  Stå på dig och gör din grej, det gör du bra!

  Kramar

 • Pia skriver:

  Underbara fina du ❤
  Fortsätt som du gör och fortsätt göra vad som känns bäst för DIG ❤
  KRAM från en 43-årig tvåbarnsmamma som lider av bulimi ?

 • Elin skriver:

  Hej, jag brukar inte va inne på din blog utan följer dig på Insta. Idag gick jag in och såg detta inlägg och texten om hur du känner kring alla kommentarer och att ”aldrig göra rätt”. Det skar lite i mitt hjärta för jag tycker du är så himla bra. Du är dig själv, rolig, du skäms inte för något, du har nice stil och är inspirerande. Det behövs fler tjejer som dig i denna värld där män och killar kan ta för sig hur mycket som helst utan en enda negativ kommentar. Jag tror de kvinnor som är något äldre och som kommenterar känner att deras generation inte ”kunde va” som tex du och tyvärr går det ut över dig, inte ok! Foka på alla som gillar dig för det finns alltid några som inte gör det, skit i dem! Lycka till med allt framöver 🙂 Hälsningar Elin 37 år 🙂

 • Hanne power skriver:

  Jätte bra skrivet. Stå på dig. Det finns alltid idioter där ute som klagar på allt man gör. Fortsätt att göra det som funkar och får dig att må bra ?

 • Elin skriver:

  Hej! Jag följer din blogg och tycker att du verkar vara en jättefin tjej! Tror att fler tycker så men skriver det inte. Oftast är det elaka människor som tar störst plats och de taskiga kommentarerna tar mer energi. Det är bra att du står på dig. Jag och säkert många fler kan känna igen oss i det du skriver och det kan vara skitjobbigt att vara en ung tjej i detta samhälle där allt ska vara perfekt! Jag tror att det kan vara ännu värre att vara känd och ha flera personers åsikter. Du är jättestark! Styrkekramar! /Elin

 • Evelina skriver:

  Så bra skrivet! Go girl<3

 • DS skriver:

  Du är fantastisk! Gör din grej och låt dig inte påverkas av människors negativitet. Du är en förebild för många, det kan jag lova dig!

  Kramis <3

 • Nina skriver:

  Kan för mitt liv inte förstå varför folk ska ha åsikter om ABSOLUT ALLT en annan människa gör. Du är fantastisk och fin på alla sätt och jag är övertygad om att majoriteten förstår att man kan ha dagar då man inte är lika hungrig och äter lättare, precis som du skrev i inlägget. Blir fan trött på att allt du gör ska ifrågasättas. Hur kan man ha energi att gå in och spy elaka kommentarer? DU är bäst, kramar

 • Malin skriver:

  Jag är inte inne och läser din blogg så ofta men det händer ibland och jag får alltid inspiration av dina inlägg. Du verkar vara en jordnära och glad människa vilket jag gillar med dig ? Super bra skrivet i ditt inlägg, är sjukt imponerad av dig och förstår att det inte alltid kan va lätt att va en offentlig person ?

  Folk som spyr galla på nätet är (enligt min mening) otrygga personer, har man åsikter om vad du skriver i din blogg så ”vafan gå inte in och läs den då” ?

  Ville helt enkelt bara säga starkt gjort! Fortsätt va en glad 22 åring som sprider glädje och inspiration ??

 • Maria skriver:

  Hej Bianca!
  Jag är nästan dubbelt så gammal som dig och jag gillar din blogg jättemycket!! Jag tycker du är en cool tjej med fötterna på jorden. Stor KRAM till dig och hela din fina familj <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *