WHAT I EAT IN A DAY

bianca mat blogg 4

bianca mat blogg 1

FRUKOST: 

Till frukost denna morgon blev det 2 ägg som jag gjorde äggröra av, stekte detta i kokosolja & chiliflakes.

En halv avokado som jag toppade med olivolja & koriander + 1 banan

Detta höll jag mig på väldigt länge kan jag lova och oj vad gott det är!!

bianca mat blogg

bianca mat blogg 6

bianca mat blogg 3

LUNCH: 

När det är riktigt varmt ute så blir jag sällan riktigt hungrig och vill gärna ha något fräscht och lätt. Så till lunch idag blev det en enklare variant av tonfisk sallad.

Det är alltså tonfik på burk, spenatsallad, gurka, majs som är toppad med olivolja, lite salt & koriander.

Hade gärna haft citron över detta och mer grönsaker men hade inte mer hemma så detta fick det bli. Det var gott, enkelt och väldigt fräscht. Blev även perfekt mätt på detta.

Jag dricker ett stort glas vatten till allt 🙂

bianca mat blogg 5

bianca mat blogg 2

MIDDAG: 

Till middag idag blev lax med broccoli.

Laxen stekte jag i kokosolja, citronpeppar & koriander

Broccolin ångkokade jag i kokosolja, chiliflakes & vitlök

Toppade allt med massa koriander (ja jag ÄLSKAR koriander)

Ni är många som velat se vad jag äter så nu när jag var hemma hela dagen och hade tid att laga varje mål så tänkte jag att det passade utmärkt till att göra detta inlägg 🙂

Jag var väldigt nyttig idag måste jag erkänna men jag älskar ju faktiskt att variera min kost med nyttigare dagar som denna och sedan götta till det med härliga onyttigheter så som chips & godis osv.. You know the drill. 

Jag håller även på att hitta en balans med min gamla ätstörning Bulimi som jag fortfarande kämpar med, jag spyr inte längre men de onda tankar kommer och går och ibland är jag svag och de onda tankarna tar över. Så att ha såna här dagar och ”rensa” kroppen lite verkar funka perfekt för mig.

Hoppas ni tyckte om detta inlägg och säg till ifall ni vill se mer av detta så ska jag ordna det fler gånger 🙂

NU, soffan och film. PUSS <3

75 reaktioner på “WHAT I EAT IN A DAY”

 • Aaaaa skriver:

  Pasta och bröd är inte onyttigt och snälla sluta skriv de för de är så jävla triggande

  • T skriver:

   Bianca, jag äskar verkligen när du skriver om mat och tipsar om restauranger och goda recept! Men jag håller också med om kommentaren här ovan, och jag hoppas du kan se det vi skriver som konstruktiv kritik till kommande ”what I eat in a day”-inlägg. Som jag ser det så matas unga tjejer och killar dagligen med osunda och sjuka skönhets- och kroppsideal i sociala medier, och jag tror du är väl medveten om hur dålig många mår över sina kroppar och det faktum att de inte ser ut som de perfekta idealen. Jag tror du också är väl medveten om vilka hemska konsekvenser som såna tankar kan leda till (t.ex. ätstörningar). Att skriva att pasta och bröd är onyttigt kan vara ganska triggande för många tjejer, som skulle göra vad som helst för att få en kropp som din. Ha gärna i åtanke vilken stor förebild du är för många tjejer samt vilket budskap du sprider (ofta omedvetet) när du skriver om mat. Att skriva att pasta och bröd är ”onyttigt” kommer liksom bara resultera i att andra mår dåligt och får ångest över att de ofta äter pasta och bröd… men om du istället skippar negativt klingande ord som ”onyttigt” kommer ingen behöva få ångest och må extra dåligt över sin egen kost och kan istället inspireras av dessa inlägg. Så, sorry för långt inlägg. Jag gillar dig och din blogg asmycket, men hoppas du får dig en liten tankeställare.

  • Josephine skriver:

   Sorry men pasta och bröd ÄR onyttigt.

   • Rose skriver:

    nej, det är det inte, men om du matchar det med feta såser, köttbullar eller till exempel ost och sånt skit blir det onyttigt eftersom de sakerna är inte nyttigt 😉

 • Jennie skriver:

  Vill mest bara skicka dig en kram! Tack för att du så öppet berättar om något som är så svårt och problematiskt som bullemi <3
  Har själv inte spytt på väldigt många år. Men tankarna är kvar, tyvärr efter varje måltid och ofta mellan måltiderna. Känner alltid skuld när jag äter och ibland vill jag fortfarande trycka i mig massor av mat och godis i smyg så att ingen ser.
  Tror, även om man självklart vill vara uppmuntrande, att man kan jämföra ätstörningar med missbruk. Du kan bli nykter, men du blir aldrig av med suget av de du missbrukat.
  Du är en vacker, fin, duktig och stark tjej! Håller tummarna att du fortsätter att må bättre och slipper återfall.

 • Anna skriver:

  Kolhydrater är mycket nyttigare än ägg, kött, mjölk, smör och sånt skit. Tips är att kolla in BonnyRebecca på youtube! Blev av med min ätstörning på grund av henne

  • Madeleine skriver:

   ”Kolhydrater är mycket nyttigare än ägg” vad svamlar du om för skit? ??

   • Malin skriver:

    Hon har helt rätt. Ägg innehåller höga mängder mättat fett och kolesterol, och har heller inga fibrer. Kolhydrater som ris, potatis och mycket annat i växtriket innehåller mycket fibrer, antioxidanter och vitaminer. Det är inte farligt alls med kolhydrater! Det är den största energikällan vi männiksor kan tillgå. Kolhydratsfattigkost får oss att vilja få energi av vitt socker och koffein. Det finns såklart bra och dåliga kolhydrater, så läs på 🙂

    • Sofia skriver:

     Men sluta sprid rena felaktigheter. Ägg är exempel på en proteinkälla och proteiner är lika livsnödvändiga som kolhydrater och fett. Alla tre är energikällor för kroppen, inte bara kolhydrater.
     Verkar vara många här som inte vet att kolhydrater även finns i frukt och grönt, exempelvis innehåller både banan och majs (som Bianca har på sina tallrikar) ganska mycket kolhydrater.

    • Fia skriver:

     Äggets gula innehåller väldiga bra fetter, både fler, mättat och enkelomättade fetter och mycket vitaminer. Äggets vita består av proteiner. Att säga att ägg är farligt……..?
     En normalviktig person behöver inte tänka i kolesterol banorna gällande ägg. När vi får i oss extra kolesterol så minskar kroppen sin egen produktion och systemet fortsätter funka bra. Det blir en helt annan sak för dem som redan har en förstörd funktion på kolesterol omsättningen.

     Ägg är bra punkt

    • Madeleine skriver:

     Jag vet att ägg innehåller fett och protein, som vi människor behöver, precis som vi behöver kolhydrater för att få i oss energi. Men jag tycker det är väldigt korkat att säga att ”kolhydrater är nyttigare än ägg, mjölk, kött och sån skit” eftersom det är livsmedel som inte går att jämföra överhuvudtaget då det är helt olika innehållsmässigt. Tror du missuppfattade min kommentar 🙂

     • Sofia skriver:

      Hm, blev nog lite konstigt här. Tycker du hade helt rätt i din kommentar Madeleine, den jag kommenterade var Malin. Jag sa nog ungefär samma sak som du, bredde bara ut mig lite mer 🙂

 • Hanna skriver:

  Hej Bianca! Jag tycker jättemycket om dig och tycker verkligen att du verkar vara en otroligt genuin och härlig människa vilket lyser igenom dina kanaler (särskilt på youtube, så kul!). Måste dock säga att detta inlägg kan vara otroligt tryggande. Det du visar är väldigt lite mat. En vanlig ung tjej ska äta minst 2000 kalorier om man inte tränar vilket oftast är tre mål om dagen och två mellanmål. Både kolhydrater och protein. Att äta så funkar säkert för dig men för en ung växande tjej som läser din blogg är det alldeles för lite mat och jag tror många kan tänkas läsa detta inlägg och tänka att de också ska äta så. Jag vet att du inte är någons mamma eller livscoach men du är en stor förebild för många och jag tror tyvärr detta kan få många tjejer att tänka att de ska äta mindre än vad de egentligen borde. Hopps du förstår vart jag kommer ifrån och inte tar illa upp, gillar dig som sagt massvis!

 • Sara skriver:

  Äter du inte mer än det där på en dag? Ja skulle kalla de svält istället för nyttigt tyvärr.. var är mellanmålen?

  • Bianca skriver:

   Jag vaknade sent så blev inget mellanmål just denna dag

  • Annica andrrsdob skriver:

   Brukar aldrig skriva här men blir så fruktansvärt irriterad när folk skriver att Bianca äter för lite och att ungdomar kommer ta efter. Hon skrev ju i sitt inlägg att hon varierar sina dagar och vissa dagar blir nyttigare än andra. Om man följer Bianca ich läser hennes blogg ser vi ju att många dagar även innehåller chips, godis, hamburgare och pizza. Om ungdomar äter och gör som Bianca så får dom nog tillräckligt i sig.? Sluta irritera er på onödiga saker, så tråkigt att komma med negativa inlägg. Till dig Bianca vill jag säga att du verkar vara en helt fantastisk tjej med hjärtat på rätt ställe, skit i alla negativa människor här på internet dom har nog ett väldigt tråkigt/händelselöst liv så dom måste klanka ner på andra. Om min dotter på 5 år kommer ha dig som förebild om några år kommer jag bli överlycklig trots att du äter lite mindre vissa dagar ?

 • Anna skriver:

  Åh YUMMIE!!!! Älskar tallrikarna(!!), vart är dem ifrån? //Anna

 • Hanna skriver:

  Ny inlägg på bloggen <3
  Om Göteborg !
  http://nouw.com/shansi

 • Tilda skriver:

  Hej Bianca!

  Jag tycker verkligen inte att dina måltider är tillräckligt någonstans. Det känns verkligen inte bra att du, med så många läsare i alla åldrar, lägger ut bild på detta heller. Jag förstår din tanke med att det är ett roligt koncept av att göra blogginlägg, men detta intag av mat under en dag är VÄLDIGT ätstörd och alldeles för lite för en kvinna. Det där är kanske det minsta man kan äta om man knappt gör något på en dag, men mellanmål, kolhydrater och mer fett i sin kost är absolut nödvändigt än det du visar upp på bilden. Du kan lätt trigga, omedvetet såklart, unga tjejer som ser upp till dig med dessa bilder. Tyvärr är det så lätt att man tänker ”åh hon är ju så snygg då ska jag äta som hon” men det där ÄR för lite. Ta hand om dig..

 • Mathilda skriver:

  Jag måste säga att detta inlägget gör mig ledsen. Du är en förebild för mig och så många andra.

  Jag har precis som du, haft en ätstörning, och då vet du och alla andra som genomgått en behandling hur viktigt det är att följa ett matschema. Matschemet innehåller 7 måltider. Samtliga huvudmål, vilket är frukost, lunch och middag, ska innehålla allt från kostcirkeln. Hade jag visat upp vad du har ätit för min behandlare hade jag fått långt ifrån godkänt. Hon hade sagt att det ser ut som att jag försöker kontrollera min vikt. Vad är kolhydraterna, portionsstorleken och var är mellanmålen?

  Det är precis denna bilden av ”hälsosammat” som jag tror är farlig för många. Denna synen gjorde mitt tillfrisknande svårare och jag vet mycket väl att jag inte ska läsa sådana inlägg. Ibland är det svårt att undvika. Och absolut. Det är helt upp till mig att sluta läsa inlägg om mat som jag mår dåligt av det. Men att matas av detta tror jag gör det svårt för många och det kan ge en skev bild av hur en vanlig dag ska se ut för att kroppen ska fungera och få i sig all näring den behöver. Inte bara visa upp mat som samhället idag anser vara ”nyttig”, exempelvis mat med en begränsad del kolhydrater.

  Jag bara känner så mycket när jag ser bilden och måste därför säga något.

  Avslutningsvis vill jag säga att jag tycker jag du är en helt fantastisk människa!

  • A skriver:

   Jag hålller verkligen med! Tycker faktiskt hon borde ta bort detta inlägg för en frisk person som inre bantar ska inte äta sådär. Då funkar inte kroppen!

   Det påverkar alla unga tjejer som vill se ut som bianca..

   • Caroline skriver:

    Det är ni som väljer att läsa hennes blogg. Inte tvärtom. Sluta läs hennes blogg då om det påverkar er så mycket.
    Hon får äta precis vad hon vill, och vill hon publicera vad hon ätit under en dag så får hon göra det! Hon är precis som alla andra, skillnaden är bara att hon är offentlig. Och bara för att man är offentlig så ska man inte behöva tänka en extra gång innan man publicerar något.

  • Julia skriver:

   Jag som jobbar som dietist inom ätstörningsvårdennkan inte heller låta bli att reagera när jag ser det här. Har man en ätstörning eller har haft är man ”allergisk” mot bantning och bör absolut inte äta så här restriktivt. Bantande och uteslutande av ffa kolhydrater triggar hetsätningar. Ett fysiskt symtom vid kolhydratbrist är just hetsätningssug…2000 kcal per dag är generella rek för en kvinna och 45-60 % av energin bör komma från kolhydrater och 1/3 från fett. Hoppas inte unga tjejer tror att man ska äta såhär för att vara hälsosam för det är inte sunt. Och varför denna hype med kokosolja som inte är ett dugg nyttigare än raps-olivolja…

   • Sofia skriver:

    Och vi som har varit med ett halvt sekel vet att man kan fråga fem dietister eller för all del läkare och få fem olika svar. Jag hoppas verkligen att du inte jobbar inom ätstörningsvården, när du har den dåliga smaken att – utan att veta någonting mer än EN dags matintag – kosta på dig att kritisera en ung tjej som du inte vet något om och som själv haft det jobbigt med ätstörningar. Väldigt oproffsigt isf och dessutom talar man om vem man är om man pratar som yrkesperson.

 • Jay skriver:

  Bianca du mååååste kolla Forks Over Knives!!! Bästa dokumentären!

 • Liselotte skriver:

  Hej Bianca!
  Jag vill gärna se mer av det du äter. Frukosten måste jag prova, den faller mig i smaken ?

 • S skriver:

  Vill inleda med att berätta vilken stor förebild du är för många Bianca och vilket fantastiskt jobb du gör! Jag har själv varit djupt nere i en ätstörning liknande bulimi, fast med träning som kompensation istället. Din öppenhet kring din sjukdom har hjälpt mig och säkert många andra, så tack för det<3. Att läsa om din vardag med fantastiska bruncher, restaurangbesök osv. är en befrielse ifrån ätstörningen, det ger en sund bild av mat och livet och är säkerligen nyttigt för många unga tjejer att få se. Därför blir jag så ledsen utav detta inlägget. Självklart bär inte du ansvaret över vad andra blir triggade av och självklart så äter man mindre vissa dagar, det är naturligt. Men att visa upp det på detta vis kan slå riktigt fel. Detta matintag är på tok för lite för en frisk kvinna, absolut, har man frossat lite för mycket i någon vecka så kanske kroppen inte behöver mer under en dag. Men att visa upp det på detta vis, som att det är ett naturligt och vardagligt matintag för en kvinna, det är inte sunt. För detta är ett kaloriunderskott vilket innebär viktnedgång vilket absolut INGEN kvinna/tjej ska behöver tänka på. Du gör ett fantastiskt jobb med din blogg och sociala medier och peppar många, däribland mig. Stort tack för det! Men vill endast uppmana dig om att tänka till en extra gång innan du skriver ett inlägg likt detta, då matångest och kroppsideal är en oerhört stor del av tjejers vardag idag, tyvärr och de suger åt sig av minsta lilla information de ser, utan att se helheten. Kram!

 • Linda skriver:

  Fattar inte ni som kommenterar här, att det här är EN dag i hennes liv?! Ibland äter jag lite, ibland äter jag mycket. Liksom alla andra!!

  Så sjukt trött på att alla jämt ska kommentera mat och vikt och utseenden, och om Bianca eller andra bloggare är bra förebilder eller inte. Det är DU som läser bloggen/bloggarna som har ett ansvar för DIG SJÄLV och vad du väljer att ta efter eller inte.

 • Nadja skriver:

  Jag håller med övriga kommentarer, du borde radera det här inlägget. Det ger helt fel signaler till unga tjejer idag. Visst att det här är EN dag i ditt liv, men det är inte den dagen du borde välja att porträttera som ”vad jag äter under en dag”. Välj istället en av de på riktigt SUNDA dagarna då du faktiskt äter så pass mycket som du borde göra. Blev riktigt ledsen av att se det här.

  • Caroline skriver:

   ”Jag blir riktigt ledsen av detta” är du seriös? Låt henne äta precis vad hon vill och hur mycket hon vill! Skärp dig!

   • Nadja skriver:

    Haha absolut hon får äta vad hon vill Caroline, har aldrig påpekat något annat. Dock bör, precis som Bianca nu skrivit i sitt senare inlägg, man fundera över hur detta inlägg påverkar unga kvinnor idag. Gulligt att du väljer att kliva in och försvara så hårt 🙂

    • Caroline skriver:

     Absolut. Var inte meningen att gå på så hårt. Varje dag så läser man om vikt i sociala medier – ”gå ner fem kilo på två veckor” ”få den perfekta kroppen på bara några veckor” etc. Detta om något påverkar människor. Och såhär har det varit en längre tid nu. Inget man kan ändra på. Men sen tycker jag det är fel att bara för att man är en offentlig person så måste man tänka sig för en extra gång innan man publicerar något som kan påverka andra.
     Bianca väljer inte sina läsare, dom väljer henne. Så kan dom inte hantera ett sådant inlägg så får dom helt enkelt sluta läsa bloggen. Det ska inte ligga i biancas händer att ändra på saker och ting som hon vill publicera men får strunta i det pga att det kan ju faktiskt få konsekvenser.
     Om det är nånstans man ska rikta dessa synpunkter på så är det tidningarna.

     • Johanna skriver:

      Bra sagt Caroline!!

     • Emma skriver:

      Såklart att en (inklusive samhället) kan ändra på den levnadsstandard som media framhäver i sina tidningsuppslag. Det gör vi t.ex genom att sluta läsa tidningar med indirekt ästörda påståenden, men också genom att tänka på vår egen del i sammanhanget. Bianca kanske borde ställa sig frågan ”på vilket sett bidar jag till hälsonormen, med tanke på att det blev en stor diskussion ang. detta” hon hävdar att hon inte aldrig äter mellanmål, vilket är helt acceptabelt. Men i samma sekund som hon valde att LÄGGA UT DETTA på internet, bidrog hon också till diskussion. Det måste hon förstå, med tanke på hur många unga människor som följer denna blogg. Om Bianca känner att hon vill äta precis vad hon vill/ när hon vill, VARFÖR LÄGGA UT DETTA DÅ ?!!

  • Ina skriver:

   Well om detta gjorde dig så ledsen så säger det en hel del om dig som människa. Extremt lättkränkt ?

 • Anna skriver:

  Hej Bianca!! Maten ser fantastisk god ut och gör mig hungrig. Jag har själv haft problem med bulimi där de ”onda” tankarna kan ta över och förstår dig helt när du säger att vissa dagar som är mer hälsosamma mår man bra av. Ha en fin dag

 • Alma skriver:

  Ser riktigt gott ut! Inte alltid man är så hungrig och jag tycker att det ser ur som att du får i dig tillräckligt med fetter och protein. Kolhydrater är bra men någon dag funkar fint utan. Sedan användar du till exempel kokosolja och avokado vilket är kaloririkt. Snälla alla ni som skriver att hon svälter sig själv, sköt dig själv eller läs på!

  Kram till dig Bianca, du verkar vara en så härlig, vacker och rolig tjej!

 • Hanna skriver:

  Kan inget annat än och hålla med de resterande kommentarerna. Jag, likaså väldigt många andra blir lättpåverkade och triggande på ett negativt sätt, och att då välja en dag då du äter minimalt lite utsöndrar ju bara dåliga signaler? Ångestpåslaget såhär dags efter middagen blir iaf inte bättre av att ha läst detta inlägg..

  • Caroline skriver:

   Sluta läs hennes blogg då, svårare än så är det inte.

   • Hanna skriver:

    Bloggen i sig är väldigt intressant och bra, vilket jag absolut inte har kritiserat. Så ja, lättare sagt än gjort. Antar att du själv inte har några större problem med maten med tanke på att du verkar inte förstå mitt tänkande?¿ Det ända jag vill är att Bianca ska tänka till en extra gång och framöver kanske välja en dag med mer balanserad kost om hon nu vill fortsätta visa upp alla sina måltider under en dag. Tror hon själv förstår vad jag menar då hon själv är drabbad av en äs, och trotsallt har ett ansvar för vad hon lägger upp eller ej. Simple as that!

    • Caroline skriver:

     Då har jag en fråga till Linn och Hanna- är ni lika mycket på idrottare tex som lägger upp nyttig kost?! VARJE DAG ,Som också har tusentals följare. Det tror jag nämligen inte att ni gör.
     Som Bianca skrev i sitt andra inlägg och som ni själva sett, hon äter onyttig mat och lägger upp detta i bloggen också! Men så fort hon då lägger upp nyttig kost som hon ätit EN dag så kommer trollen och kommenterar. Hon får äta precis vad hon vill, hur mycket hon vill. Och vill hon publicera detta så är det upp till henne! Det är hennes blogg inte eran. Sluta följa henne isåfall om ni har problem med att hon en dag väljer att äta nyttigt. Jisses..

     • Hanna skriver:

      Att äta för lite kallar jag inte ”nyttigt”, herregud. Och nej, jag skulle inte gå på en idrottare som äter HÄLSOSAMT med en HÄLSOSAM mängd mat (dvs absolut inte kaloriunderskott, vilket Bianca i detta fall gjorde). En idrottare skippar inte heller kolhydrater, vilket många i samhället tyvärr har fått för sig och göra. Det är minst lika viktigt som att få i sig en tillräcklig dos av protein. Kort sagt är kolhydraterna kroppens bränsle som får oss att orka med dagarna!!

    • Sofia skriver:

     Hanna, jag förstår hur du menar men problemet är ju att det inte finns något facit som gäller för alla. Om Bianca hade ätit som du och några till tycker så hade det dykt upp andra som tyckte att det triggade något dåligt hos dem. En del störs, andra blir hjälpta. Man kan aldrig ta ansvar för andra människors triggers, det är en omöjlighet.

 • Erika skriver:

  Jag älskar mat 🙂

 • Linn skriver:

  Är man en influencer med tusentals följare så har man ett ansvar (oavsett om man vill eller ej).
  Om alla offentliga personer skulle ifrånsäga sig ansvaret bara för man säger ”du behöver inte bry dig om vad jag säger” skulle det bli jätte konstigt.
  Man behöver ju inte sprida mer mat nojor i vårat redan väldigt nojiga samhälle.

  • Caroline skriver:

   Som jag skrev på en annan kommentar här. Det största problemet med vikt/kropphets kommer ifrån tidningar. Det är där man behöver lägga sin energi. Bianca ser låångt ifrån ohälsosam ut i sin kropp, och det verkar heller inte som att hon sträver efter att ha en trådsmal kropp. Så att hon väljer att lägga ut där hon EN dag valt nyttig kost men sedan får massa påhopp om detta kan jag faktiskt inte begripa. Hon väljer bara att ha lite onyttiga dagar och lite nyttiga dagar. Fullt normalt!
   Hade hon vart trådsmal, sett ohälsosam ut, lagt ut nyttig kost varje dag så hade jag kunnat förstå erat resonemang. Men så är inte fallet. Lyft varann istället för att trycka ner. Tack för mig !

  • Sofia skriver:

   Linn, det finns ingen levande människa som kan vara en förebild när det gäller individuella saker som mat, vad som gör en ledsen eller glad osv.
   Därför är det en orimlig begäran.

 • jossan skriver:

  Me assa ni alla som kommenterar ar ju troga..Bianca ar och lider ju av Bulimia och darfor kosten..hon vill inte bli fet…Hennes sjukdom ar just det, som en anorexic person. Garanterat nar ni ser henne med en hamburgare ar det bara for blogg och bild och hon tar 2 tuggor! Hon kommer ju aldrig att ata mycket mat da det ar sa mycket press pa henne….ingen vill vall se en fet bianca?
  Hon hade forlorat allt om hon gatt up i vikt….wahlgrens varld…modell jobb etc..sa hennes jobb ar ju att vara smal och fin..och darfor kosten. Som alla andra modeller..inga konstigheter dar!
  Men jobbigt liv..men jag tycker hon ater valdigt nyttigt trots allt, aven om det ar for lite mat. Ska ju vara balans:protein, gronsaker och kolhydrater..
  Men Bianca ser lite sliten ut, alltid morka ringa runder ogonen och sakert pga naringsbrist..
  Vantar pa elaka kommentarer tillbaka, men jag diggar B men tycker inte att hon borde se sa sliten ut for en person som inte jobbar hart och ar sa pass ung! Jag fick mina ringar i 40 ars aldern..h aha..och jobbat som en tok….

  • Caroline skriver:

   Oj då, du verkar ha ”stenkoll” på allt gällande Biancas liv.
   Det finns så mycket jag vill skriva tillbaka till dig men då du har en väldigt skev verklighetsuppfattning så det helt meningslöst att ens försöka.

   Men en sak ska jag säga till dig, det är fruktansvärt patetiskt att du som är över 40 år gammal sitter inne på en 22årig tjejs blogg och trycker ner henne.
   Du borde skämmas!

 • Johanna skriver:

  U go girl! Läser din blogg varje dag, fortsätt med det du gör!

 • Emmy skriver:

  Detta inlägg är väldigt triggande… så lite mat. När jag var som sjukast i min anorexi åt jag typ så här. Inte konstigt att du ser så trött och smal ut, precis som jag gjorde då. 🙁 Ta hand om dig!

 • Mia skriver:

  Hej Bianca!
  Jag har följt din blogg sen länge och förstår inte riktigt vad de flesta kommentarerna här syftar på.
  Läser man noga och lite ”mellan raderna” så förstår jag som läsare exakt vad inlägget handlar om.
  Många kommentarer nämner att du ska vara en förebild, men det är inget som jag känner igen mig i (och ändå läser jag din blogg dagligen haha).
  Jag är en 22 årig tjej precis som du, men jag känner mer att du är inspirerande, positiv och en glädjespridare. Jag inspireras av det du skriver på din blogg och plockar åt mig alla gobitarna som jag kan dra nytta av i mitt liv. Och mitt liv är inte heller i närheten av perfekt haha.
  Kämpa på! Va dig själv och tro på dig själv!
  Många kramar från en inspererad läsare!

 • Malin skriver:

  Jag trodde folk överdrev men HERREGUD. Detta är ju ingenting. Mat för en anorektiker. Bianca ta hjälp. I all välmening ❤️

 • CARRO skriver:

  Är man en offentlig person som Bianca och gör olika modelljobb så är det nästan ett måste att vara snygg och relativt smal. Det ÄR Bianca, så himla vacker och hon vill säkert fortsätta få olika roliga uppdrag/ modelljobb så jag tycker inte alls hennes kost är konstig. Den är sund, gör att hon står sig och som sagt, hon äter ju annat andra dagar. Alla förstår väl att hon inte kan äta hamburgare, pasta osv för ofta för då går hon upp i vikt, det skulle ju vem som helst göra! Skillnaden är att hon har lite mer press på sig än vi andra dödliga som inte har tidningar som skriver om oss och modelljobb för olika kampanjer. Vi kanske pallar lite viktuppgångar men det är nog inte lika lätt för t ex Bianca. Jag förstår henne helt och hållet. Jag fattar inte att folk reagerar så starkt. Bianca ser så jädrans sund ut, varken trådsmal eller mullig utan helt lagom. Vad är problemet???

 • Göran Elmertoft skriver:

  Hej.
  Du käkar väldigt bra kost. Ser ungefär ut som mina tallrikar gör. Well done.

 • Alexandra skriver:

  Åh Gud, alla ni som kommenterat behöver skaffa er ett liv. I ett sånt här inlägg kan Bianca aldrig vinna. Äter hon lite och hälsosamt så är hon tydligen en dålig förebild, skulle hon äta mycket och onyttigt så skulle det också vara ett dåligt ideal, skulle hon äta perfekt hälsosamt så skulle det kritiseras för det. Ett sånt här inlägg är dömt att kritiseras oavsett hur Bianca väljer att äta och visa. Och vem fan avgör vad hälsosam kost är? Det är olika mellan personer, det är olika vilken hälsolinje man väljer att tro på.

 • Karolina skriver:

  Jag tycker att det du äter ser bra ut, inte för lite och inte för mycket. Ser gott ut 😀

 • Isa skriver:

  Vad snackar alla om? Är detta för lite mat? Nyttigt och hälsosamt skulle jag säga!

 • Erika skriver:

  Vill verkligen att en så cool person som du ska må bra. Ta hand om dig.

 • Emma skriver:

  Du är en sån inspiration Bianca!! Skulle gärna vilja att du gjorde fler inlägg ang mat! Det ser såååå gott ut och när man äter nyttigt håller man sig länge och man mår bra så strunta i de andra som inte vet hur du mår av den maten! OCOM

 • Johanna Eineryd skriver:

  Älskade att läsa din blogg och tyckte du var en stor förebild, men detta är bara för triggade:( kommer inte läsa mer. Trodde verkligen du var vettigare och ”friskare” än så här

 • Filippa skriver:

  Det är så himla tråkigt att du ska behöva försvara dig själv och dina handlingar konstant som för övrigt är helt normala!! Hoppas inte all negativitet påverkar dig för mycket. Du är grym på det du gör så fortsätt med det 🙂 Go Bianca!

 • Desiree skriver:

  Hej!!!! Det där ser ut på ett ungefär vad och hur jag äter…..Beroende på om jag tränar,kanske mer,men annars äter väl Bianca olika som alla andra!!Det här var EN dag taget ur ett sammanhang,som fler skrivigt ovan tycker det ser bra balanserat ut efter protein,kanske tom lite lite,kolhydrater och bra fetter!!!Dessutom är man ju olika hungrig efter som du sa Bianca,väder,träning och hormoncykeln!!!Dessutom verkar du vara en sund tjej med fin familj och bra värderingar,jag kan inte se varför det ska bli sånt ståhej,Bianca du brukar ju helt vara dej själv inga fasader hos dej liksom!!!Kan vi inte bara tänka att vi är olika och hellre fria än fälla!!!Sköt om er alla tjejer,kroppen och kost är SÅ viktigt,träna och ät bra men nojja inte,LEV!!!!STOR varm kram till er alla och särskilt till dej Bianca!!!

 • elin skriver:

  därför fetma är den absolut mest dödliga sjukdomen nuförtiden….hon växer inte längre och det där är supermat …varför försöker jag förklara ens …men om ni alla hade ätit det hon äter hade ni mått mycket bättre…dessutom är nyttigt kolestorol som i tex ägg supernyttigt…googla och lär er något och sluta äta ihjäl er på procceserad mat som är helt näringslös och framförallt klaga inte på någon som gör det bättre än er själva…rena avundsjukan!!!

 • Anonym skriver:

  Hon säger själv att hon har haft svårt och äta och detta funkar för henne vad är då problemet. Visst hon är känd men som sagt hon skriver vad som har hänt i hennes liv man behöver inte mönstra efter en person, och att ni går på henne för att hon mår bra och äter så bra som hon kan, är bara löjligt. Tjejer i dagens samhälle ska inte mönstra vi är våra egna människor och vi ska stå upp för varandra och inte trycka ner varandra. Vet att det kanske inte är så ni tänker men ur hennes synvinkel kanske alla dessa kommentarer är jobbiga. Därför tycker jag att vi ska ge denna tjej beröm istället för att ge henne skit. Hon har kommit ur en väldigt svår sjukdom och har fortfarande svårt med den, så jubla för fan att hon mår bra just nu. Det är så svårt och så stort att man kommer ur dessa sjukdomar. Har själv haft ätstörningar och det är ett helvete och man har alltid det i baktanke. Så var glada och lyckliga vi har inte tid var att hata mot varandra i dagens samhälle vi ska stå upp för varandra och finnas där.

 • Lena skriver:

  Hej,

  Det ser otroligt gott ut!

  Visserligen är jag en ”tant”, jämgammal med din mamma, gillar ändå din blogg och imponeras av ditt driv. Jag hade gärna haft en så driven, framåt och omtänksam dotter, som du verkar vara. Låt inte nättrollem förstöra din självkänsla. Låt någon rensa bort de negativa och destruktiva kommentarerna.

  GO GIRL, DU ÄR GRYM!!!

 • Vendela skriver:

  Hej Bianca! Älskar din blogg och jag vet tyvärr inte om du har nämnt detta innan, då jag är relativt ny här. Men har länge följt din instagram. Skulle jättegärna vilja veta vart du köpt dina tallrikar någonstans? Så himla fina! Keep up the good work! Puss

 • Susanna skriver:

  Men Hallå!!! Detta var EN dag i hennes liv, dessutom en varm sommardag när hon har svårt att äta (precis som jag, en kvinna på 46 år) och hon vaknade sent så inga mellanmål! Jag äter inte heller mer än så om jag har en nyttig dag! Bianca ser väldigt sund ut, är inte mager utan alldeles vackert kurvig! <3
  Som hon säger själv så äter hon pizza, chips m.m andra dagar och det kan man även se om man läser bloggen fler gånger!
  Och för mig är inte pasta heller "nyttigt" för jag får ont i magen. Kram på dig Bianca!

 • Anna skriver:

  Vad är problemet? Jag är 45 år och äter hälften av det där, varje dag, jämt. Jag väger 67 kg och 169 cm lång. Helt normalviktig alltså med en liten trivselmage. Varför ska man äta mer än tills man är nöjd och mätt? Vansinniga ideal nuförtiden.

 • Jennifer fredriksson skriver:

  Hej Bianca 🙂
  Undrar bara lite på vad du använder dig av för kokosolja när du steker din mat?

  Underbar blogg!

  Med vänlig hälsning, Jennifer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *